Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar arkadaşlar 2. aşılamamı dün yaptırdım
bu ay da bekliyoruz bakalım
allah isteyen herkese hayırlısıyla bebişlerine tez zaman da kavuştursun inşallaha.s

kayracım hayırlı olsun aşılaman inşallah bu son olur bebişine kavuşursun.
bende 2 yada 3 mayısta test yaptırıcam tabi o zamana kadar regl olmazsam.
busefer hiç umutlu değilim nedense sanki olmadı gibi geliyor
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

Günaydin Arkadaşlar 23 Nisanimiz Kutlu Olsun :)))) Arkadaşlarim çocuklarini Bayrama Götürdü Bugün.eşime Sabah Diyorumki Bizim çocuğumz Yok Sende Beni Götür:))) Ama O Işe Gitti Tabi

Kizlar Meraba .nasilsiniz Benim Hiç Tadim Yok Bugün Nedense. Dün Aktara Gittim Allahim Bu Da Yeni Bi Sektör Olmuş.ama Halim çok Komikti Ya Utana Sikila çakşiri Sordum.bide Demez Mi Aktar Alanlar çok Memnun Die Ne Renge Girdim Bilmiyorum

Kizlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Annem bana caksir otu aramaya cikti gecenlerde, bir tek kokunu bulabildi. 100g lik torbalarda satiliyormus. Ne kadar lazim, bir de koku nasil kullanicam?
Tesekkurler

Kizlar bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Annem bana caksir otu aramaya cikti gecenlerde, bir tek kokunu bulabildi. 100g lik torbalarda satiliyormus. Ne kadar lazim, bir de koku nasil kullanicam?
Tesekkurler

Çayı ise :Çakşır otu kökünden 2 tatlı kaşığı demliğe konur ve üzerine 300-500 ml kaynar su ilave edeilerek 5-10 dakika demlemeye bıraktıktan sonra süzülerek . Sabah ve akşam yemeklerden önce yarım çay bardağı içilir.
Bal karıştırıp yemek isterseniz,bir kase bala 1 çay kaşığı (Öğütülmüş olarak) çakşır otunu karıştırıp yiyebilirsiniz.
Bilinen bir yan tesiri yoktur.
canım bunu bulabildim ama bazı aktarlar öğütme işlemini kendileri yapabiliyorlar.sorup öğrenebilirsin.inşallah faydalı olur.

kayracım hayırlı olsun aşılaman inşallah bu son olur bebişine kavuşursun.
bende 2 yada 3 mayısta test yaptırıcam tabi o zamana kadar regl olmazsam.
busefer hiç umutlu değilim nedense sanki olmadı gibi geliyor
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

demiraycım canım sağol a.s.
hakkımızda hayırlısı canım umutsuzluğa kapılma sakın
aynı zamanlarda test yapıcaz galiba
ben de geçen sefer kasıklarımda çok ağrı hissdiyordum bu sefer çok hissetmiyorum anlamadım vallaha:uhm:

Günaydin Arkadaşlar 23 Nisanimiz Kutlu Olsun :)))) Arkadaşlarim çocuklarini Bayrama Götürdü Bugün.eşime Sabah Diyorumki Bizim çocuğumz Yok Sende Beni Götür:))) Ama O Işe Gitti Tabi

serbeycim biraz geç yazıyorum ama senin de kutlu olsun canım:teytey:
ama inşallah çok yakında bebişlerimizle gidicez canım inşallaha.s

Çayı ise :Çakşır otu kökünden 2 tatlı kaşığı demliğe konur ve üzerine 300-500 ml kaynar su ilave edeilerek 5-10 dakika demlemeye bıraktıktan sonra süzülerek . Sabah ve akşam yemeklerden önce yarım çay bardağı içilir.
Bal karıştırıp yemek isterseniz,bir kase bala 1 çay kaşığı (Öğütülmüş olarak) çakşır otunu karıştırıp yiyebilirsiniz.
Bilinen bir yan tesiri yoktur.
canım bunu bulabildim ama bazı aktarlar öğütme işlemini kendileri yapabiliyorlar.sorup öğrenebilirsin.inşallah faydalı olur.

demiraycım bu ot tam olarak ne için:uhm:

:nazar:kayracım aşılaman hayırlı uğurlu olsun canım allah hayırlısını versin ama sakun stres yapma olurmu daha çok yol var önümüzde bu daha başı seni öpüyoruma.s.

canım benım cok saol bı tanem bana arada gırıyo böyle karamsarlık bırde cıkıyo :smiley-cool: napalım umut dünyası biz nekadarda umudumuz bitti desekte bitmiyo :nazar: umutsuz yasanmıyo demi bebişimm :dance: daha rahatım maşaallah sen nasılsın bı tanem valla bebek ugruna cekemeyecegımız yok benım eşimde kecı boynuzu suyu içemedı hakketde igrenc bı tadı vardı pekmezı ıle yetınıyoruz a.sŞeniz

saol bebeğim gayet iyiyim yazını okuyunca daha iyi oldum valla onlar için katlanıyoruz tatlım ama değecek sonunda o güzel minik suratları görünce herşeyi unutacağız hiç merak etme onlar bizim kıymetlilerimiz olacak.valla benimki keçi boynuzu suyunu yazıkk midesi bulana bulana içiyo ama haklı berbat bişi öğğğğğğ...:1shok:öptüm şeker seni

CANIM BENIM YA :teselli: BENIMDE ARA ARA OYLE AĞLAMA KRİZLERİM GELİYOR..ÇOK KÖTÜ OLUYORUM AMA KENDİME AYAKTA OLMALIYIM DİYE TESEELİ VERİYORUM VE AĞLAYIP AĞLAYIP SUSUYORUM ..BU DERDİ BİLMEYEN ANLAMIYOR BİDE..BUKADARDA OLACAK AMA ÇOK ZOR Bİ SINAVDAN GEÇİYORUZ ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN[/QUOTE]

a.s.amin canım allah sabır versin ama bazen oluyo işte rahatlıyoruz yoksa iyice kötü oluruz dimi tatlım.:nazar:

demiraycım canım sağol a.s.
hakkımızda hayırlısı canım umutsuzluğa kapılma sakın
aynı zamanlarda test yapıcaz galiba
ben de geçen sefer kasıklarımda çok ağrı hissdiyordum bu sefer çok hissetmiyorum anlamadım vallaha:uhm:

benimde ağrım çok az oldu canım o yüzden ümitsizim.birde ilk aşılamada göğüslerim ilaca başladığımda acımaya başlamıştı ama bu ay aşılama olduktan sonra acımaya başladı.
galiba vücudumuz ilaca alıştı hemen tepki vermedi.hem benim dozumu da yükseltti doktor bu defa

Back
X