- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.781
zenancım bende yumurtladım hemde aynı senın gıbıydı belırtıler ama benım sol yumurtalıgımdaydı agrı vede cok gaz vardı birde kanlı akıntı geldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.O kadar heyecanlıyım ki.
Peki Pregnyl 5000 kullanan varsa,iğneden sonra çok ağrı oluyor mu?Ve size nasıl kullandırdılar?Bana 2 tane birden yapılacağını söylediler.
HAYIRLI OLSUN KAYRACIM. UMARIM İYİ HABERLER ALIR VE İYİ HABERLER VERİRSİN CANIM
Kızlar selam.
Ben bugün doktora gittim.Yumurtam kendi kendine çok güzel gelişti.Yarın Pregnyl olacağım ve pazartesi ona göre aşılama yapılacak galiba.
Bir şey soracağım,doktor bize 3 gün perhiz dedi.Hemen sperm verildiğinde aşılama yapılıyor mu,yoksa ertesi gün mü?Yani, eşim sperm verdiği aynı gün mü?
KIZLAR BİRAZDAN İŞTE ÇIKICAM PAZARTESİYE KADAR YOKUM EVE BİTÜRLÜ ZAMANSIZLIKTAN İNTERNET BAĞLATAMADIK :1closedeyes:
HEPİNİZ ÖPÜYOMMMM ÇITIRDAKLARIM ÇEREZLERİMMMM Şeniz
BENİ ÖZLEYİN ANACIMMM.. BEN HEPİNİZİ ÖZLİCEM
darkincım canım nasılsın bi kaçgündür uğramıyodun
nasıl didiyo hamişlik yorulmuyosun dinleniyosun dimiklava:
vallah 4 gözle yiğenimizi bekliyoz![]()
KIZLAR BİRAZDAN İŞTE ÇIKICAM PAZARTESİYE KADAR YOKUM EVE BİTÜRLÜ ZAMANSIZLIKTAN İNTERNET BAĞLATAMADIK :1closedeyes:
HEPİNİZ ÖPÜYOMMMM ÇITIRDAKLARIM ÇEREZLERİMMMM Şeniz
BENİ ÖZLEYİN ANACIMMM.. BEN HEPİNİZİ ÖZLİCEM
darkcım bak sana ne yazmıştım
canım merak ettim seni
Kusura bakma canım görmemişsin.İyiyim bugünlerde bulantılarım azaldı sanki.
Bebeişi de çarşamba göreceğiz bir aksilik olmazsa.
Bizde sizi merak ediyoruz.Bakıyorum sürekli aşılananlardan pozitif görmek için.
Dualarım sizinle kızlar.Mısır gibi patlarsınız inşallah bu ay..![]()
çarşamba günü bebişini sağlıklı güzel bir şekilde görürüsn inş darkçım.ay inşallah dediğin gibi patır patır patlarız canımsırnaşık şey
Kusura bakma canım görmemişsin.İyiyim bugünlerde bulantılarım azaldı sanki.
Bebeişi de çarşamba göreceğiz bir aksilik olmazsa.
Bizde sizi merak ediyoruz.Bakıyorum sürekli aşılananlardan pozitif görmek için.
Dualarım sizinle kızlar.Mısır gibi patlarsınız inşallah bu ay..![]()
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum bende size tv de duyduğum bişeyi aktarayım.Bizim gibi bebek isteyen arkadaşlar yumurtlama zamanlarında yememesi gereken gıdalar için badem,ceviz,ayçekirdeği,maydanoz ve kahve tüketimi yapmamamız gerekiyormuş belki faydalı olur.Maydanoz özellikle düşük tehlikesi olan kişilerin yememesi gerekiyormuş.Bu arada bende aşılamadan sonra ara verenlerdenim.Şuanda dr da değiştirdim ve gulukofaja başladım umarım faydası olur.Bazı şeker ilaçları kendiliğinden gebeliğe yol açıyormuş dr söyledi bakalım bana ne kadar faydalı olacak lütfen bana da dua edin arkadaşlar.
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum bende size tv de duyduğum bişeyi aktarayım.Bizim gibi bebek isteyen arkadaşlar yumurtlama zamanlarında yememesi gereken gıdalar için badem,ceviz,ayçekirdeği,maydanoz ve kahve tüketimi yapmamamız gerekiyormuş belki faydalı olur.Maydanoz özellikle düşük tehlikesi olan kişilerin yememesi gerekiyormuş.Bu arada bende aşılamadan sonra ara verenlerdenim.Şuanda dr da değiştirdim ve gulukofaja başladım umarım faydası olur.Bazı şeker ilaçları kendiliğinden gebeliğe yol açıyormuş dr söyledi bakalım bana ne kadar faydalı olacak lütfen bana da dua edin arkadaşlar.
Yumurtladıktan sonra maydanoz ve adaçayı içmemek gerektiğini biliyordum ama diğerlerini duymadım.
ee ben ceviz yiyorum iyi diye şimdi??Kafam karıştı zararrlı mı acaba?
darkcım hergün yeni bişey çıkıyor daha önce faydalı diye bildiğimiz birçok şey hamilelikte zaralı olabiliyor ama cevizi zararlı diye bende duymadım.
benim canım çok sıkkın bugün sanki regl olcakmışım gibi ağrım oldu akşam 8 gibi de az bişey çamaşırıma gelmiş.
daha çok erken çarşamba günü aşılamanın 14.günü olcaktı.daha bugünden regl olmamam lazım kafam karıştı acaba böyle bişey başına gelen varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler