Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zenancım bende yumurtladım hemde aynı senın gıbıydı belırtıler ama benım sol yumurtalıgımdaydı agrı vede cok gaz vardı birde kanlı akıntı geldı

Çok teşekkür ederim.O kadar heyecanlıyım ki.

Peki Pregnyl 5000 kullanan varsa,iğneden sonra çok ağrı oluyor mu?Ve size nasıl kullandırdılar?Bana 2 tane birden yapılacağını söylediler.

bana da 2 tane verdi canım benim ağrım olmadı
reçetende yazıyordur nasıl olduğu
pregnly içinde 1 su 1 ilaç var
ben 2 ilaç + 1 su oldum
hadi bakalım canım az kaldı hayırlısıyla inşallaha.s.

Kızlar selam.
Ben bugün doktora gittim.Yumurtam kendi kendine çok güzel gelişti.Yarın Pregnyl olacağım ve pazartesi ona göre aşılama yapılacak galiba.

Bir şey soracağım,doktor bize 3 gün perhiz dedi.Hemen sperm verildiğinde aşılama yapılıyor mu,yoksa ertesi gün mü?Yani, eşim sperm verdiği aynı gün mü?

Spermler aşılama saatinden 2 ssaat önce verilir.

Aşılama saatine kadar onlar hazır olurlar.Yine de doktoruna sor spermleri ne zaman verceğinizi.

KIZLAR BİRAZDAN İŞTE ÇIKICAM PAZARTESİYE KADAR YOKUM EVE BİTÜRLÜ ZAMANSIZLIKTAN İNTERNET BAĞLATAMADIK :1closedeyes:
HEPİNİZ ÖPÜYOMMMM ÇITIRDAKLARIM ÇEREZLERİMMMM Şeniz
BENİ ÖZLEYİN ANACIMMM.. BEN HEPİNİZİ ÖZLİCEM

seni özlemezmiyiz zenannn cım
hafta sonun inşallah güzel geçer bol bol dinlen
inşallah pazartesi sabah ilk benim yazımı görürsün :dance:

KIZLAR BİRAZDAN İŞTE ÇIKICAM PAZARTESİYE KADAR YOKUM EVE BİTÜRLÜ ZAMANSIZLIKTAN İNTERNET BAĞLATAMADIK :1closedeyes:
HEPİNİZ ÖPÜYOMMMM ÇITIRDAKLARIM ÇEREZLERİMMMM Şeniz
BENİ ÖZLEYİN ANACIMMM.. BEN HEPİNİZİ ÖZLİCEM

hayırlı pazarlar herkeseee

zenancım sana güzel haftasonlarııı.bende kahvaltı hazırlıcam birazdan....

darkcım bak sana ne yazmıştım
canım merak ettim seni

Kusura bakma canım görmemişsin.İyiyim bugünlerde bulantılarım azaldı sanki.
Bebeişi de çarşamba göreceğiz bir aksilik olmazsa.

Bizde sizi merak ediyoruz.Bakıyorum sürekli aşılananlardan pozitif görmek için.

Dualarım sizinle kızlar.Mısır gibi patlarsınız inşallah bu ay..:emir_bebek:

çarşamba günü bebişini sağlıklı güzel bir şekilde görürüsn inş darkçım.ay inşallah dediğin gibi patır patır patlarız canımsırnaşık şey

çarşamba günü bebişini sağlıklı güzel bir şekilde görürüsn inş darkçım.ay inşallah dediğin gibi patır patır patlarız canımsırnaşık şey

İnşallah canım.Sen de bu ay bol bol dinlen kendini topla ondan sonra tedaviye kaldığın yerden devam ewdersin.Moralini sakın bozma.

:utangac:Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum bende size tv de duyduğum bişeyi aktarayım.Bizim gibi bebek isteyen arkadaşlar yumurtlama zamanlarında yememesi gereken gıdalar için badem,ceviz,ayçekirdeği,maydanoz ve kahve tüketimi yapmamamız gerekiyormuş belki faydalı olur.Maydanoz özellikle düşük tehlikesi olan kişilerin yememesi gerekiyormuş.Bu arada bende aşılamadan sonra ara verenlerdenim.Şuanda dr da değiştirdim ve gulukofaja başladım umarım faydası olur.Bazı şeker ilaçları kendiliğinden gebeliğe yol açıyormuş dr söyledi bakalım bana ne kadar faydalı olacak lütfen bana da dua edin arkadaşlar.

yok canım ya ben şaka yapıyorum sen ve bebişin iyi olun yeter benim için:nazar:
hadi hayırlısı çarşamba göreceksin çok heyecan verici:emir_bebek::nazar:
inşallah canım hepimiz merakla bekliyoruz birbirimizi
inaşllah güzel haberler veririz

:utangac:Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamıyorum ama takip ediyorum bende size tv de duyduğum bişeyi aktarayım.Bizim gibi bebek isteyen arkadaşlar yumurtlama zamanlarında yememesi gereken gıdalar için badem,ceviz,ayçekirdeği,maydanoz ve kahve tüketimi yapmamamız gerekiyormuş belki faydalı olur.Maydanoz özellikle düşük tehlikesi olan kişilerin yememesi gerekiyormuş.Bu arada bende aşılamadan sonra ara verenlerdenim.Şuanda dr da değiştirdim ve gulukofaja başladım umarım faydası olur.Bazı şeker ilaçları kendiliğinden gebeliğe yol açıyormuş dr söyledi bakalım bana ne kadar faydalı olacak lütfen bana da dua edin arkadaşlar.

amatis
merhabalar canım bunları dr mu söyledi tv den
neden ara verdin
canım senin de tedavin inşallah hayırlı olur
inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursuna.s.

Yumurtladıktan sonra maydanoz ve adaçayı içmemek gerektiğini biliyordum ama diğerlerini duymadım.

ee ben ceviz yiyorum iyi diye şimdi??Kafam karıştı zararrlı mı acaba?

darkcım hergün yeni bişey çıkıyor daha önce faydalı diye bildiğimiz birçok şey hamilelikte zaralı olabiliyor ama cevizi zararlı diye bende duymadım.
benim canım çok sıkkın bugün sanki regl olcakmışım gibi ağrım oldu akşam 8 gibi de az bişey çamaşırıma gelmiş.
daha çok erken çarşamba günü aşılamanın 14.günü olcaktı.daha bugünden regl olmamam lazım kafam karıştı acaba böyle bişey başına gelen varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler

Yumurtladıktan sonra maydanoz ve adaçayı içmemek gerektiğini biliyordum ama diğerlerini duymadım.

ee ben ceviz yiyorum iyi diye şimdi??Kafam karıştı zararrlı mı acaba?

bende dinledim o doktoru seda sayanın programında çıktı..patetes ayçiçeği maydonoz badem falan dedi sanırım. kahve falan hatırlamıyorum ben.gebelik oluşana kadar yenmemeli dedi.ne derece doğru ise...herkes bişi söylüyo.düşük tehlikesi olanada maydonoz dedi....bence ne sakıncası var cevizin senin yararına.....öyle herşeyle kafanı karıştırma canım.canın ne istiyorsa onu ye...

Son düzenleme:
darkcım hergün yeni bişey çıkıyor daha önce faydalı diye bildiğimiz birçok şey hamilelikte zaralı olabiliyor ama cevizi zararlı diye bende duymadım.
benim canım çok sıkkın bugün sanki regl olcakmışım gibi ağrım oldu akşam 8 gibi de az bişey çamaşırıma gelmiş.
daha çok erken çarşamba günü aşılamanın 14.günü olcaktı.daha bugünden regl olmamam lazım kafam karıştı acaba böyle bişey başına gelen varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler

seninle<sanırım aynı günde aşılama olmuşuz.benimde sanki adet olcaam gibi kasıklarım ağrıyo.bu iyimi kötü mü anlama geliyo bilmiyorum.senin beklenen adetin ne gündü

canım hayırlı olsun umarım seninki pozif çıkar cuma günü olmam gerekiyordu hadi erken gelse çarşamba perşembe ama bugün çok erken daha çok moralim bozuk
senin ilk aşılaman mı?

arkadaşlar kafanızı karıştırmış olmayayım.Ama hamileyken cevizin sorun olacağını sanmıyorum bunları sadece hamile olmak isterken tüketmeyin dediler.Ama maydanoz için düşük tehlikesi varsa hamileyken tüketmeyin dediler.Ben de tam 1 yıldır uğraştığım için pco olarak artık herşeyi dikkate alır oldum.Ama artık bi mucize bekliyorum tam mayısda 1 yıl olacak gerçi bunun son 4 ayı adet olmayı beklemekle geçirdim o aradada yeni bir dr falan buldum.Bakalım hayırlısı.

Back
X