- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.861
KIZLARRRRRRRR RRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMM ALLAH HEPİNİZİ BU DUYGUYU TATTIRSIN DUALARIM SİZİNLE ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİNŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLARRRRRRRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Günaydın kızlar beni de aranıza alır mısınız? Bende dün aşılama yolunda ilk adımımı attım ve ilk iğnem yapıldı.
umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama regl olduğum ilk günler psikolojim çok bozuluyor.1-2 gün sonra kendime gelirim.desteğinize teşekkürler.umarım bu günlerin mükafatını en kısa zaman da görürüz.....
umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama regl olduğum ilk günler psikolojim çok bozuluyor.1-2 gün sonra kendime gelirim.desteğinize teşekkürler.umarım bu günlerin mükafatını en kısa zaman da görürüz.....
KIZLARRRRRRRR RRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMM ALLAH HEPİNİZİ BU DUYGUYU TATTIRSIN DUALARIM SİZİNLE ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİNŞeniz
Günaydın kızlar beni de aranıza alır mısınız? Bende dün aşılama yolunda ilk adımımı attım ve ilk iğnem yapıldı.
çitirdak çerezim Zenaaaan Nasilsin Ve Diğer Arkadaşlar Herkese Günaydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn Ben Yeni Uyandimda:))
Günaydın Citoşcumm nebilimya gerginim bugun nedense( 7mayıs regl gunum ya olcakmı olmıcakmı gerilmeye başladım yine...Sen nasılsın
MERHABA CANIM HOŞGELDİN.TEDAVİN HAYIRLI OLSUN İLK AŞILAMANDAN GÜZEL SONUÇ ALIRSIN İNŞALLAH.
Aşılama ile hamile kalan var mı? Benim bildiğim başarı oranı çok düşük. Bu nedenle benim hiç ama hiç umudum yok.
tabiki aşılama ile hamiş kalan arkadaşlarımızda var.evet başarı oranı düşük yüzde 15 falan.ama şans bu hiç belli olmaz ya tutarsafazla düşünmemeye çalış olumlu düşün canım
amin canım amin. inşallah güzel sonuç alırsın