Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar beni de aranıza alır mısınız? Bende dün aşılama yolunda ilk adımımı attım ve ilk iğnem yapıldı.

Alincim hoşgeldin aramıza, aşılaman hayırlı olsun inşallah sonu güzel olur :nazar:
Aşılama sürecimiz aynı olacak sanırım bende cumartesi başladım iğnelerime, senin ilk aşılamanmı nı:uhm:

umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama regl olduğum ilk günler psikolojim çok bozuluyor.1-2 gün sonra kendime gelirim.desteğinize teşekkürler.umarım bu günlerin mükafatını en kısa zaman da görürüz.....

İNŞALLAH CANIM AMİN
EVET ADET OLUNCA 1-2 GUN İNSAN ZOR KENDİNE GELİYOR AMA BUNLAR GEÇİCEK İNŞALLAH

umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama regl olduğum ilk günler psikolojim çok bozuluyor.1-2 gün sonra kendime gelirim.desteğinize teşekkürler.umarım bu günlerin mükafatını en kısa zaman da görürüz.....

KIZLARRRRRRRR RRRRRRRRRR HAMİLEYİMMMMMMMMMMM ALLAH HEPİNİZİ BU DUYGUYU TATTIRSIN DUALARIM SİZİNLE ALLAH HEPİNİZE SAĞLIKLI BEBİŞLER VERSİNŞeniz

TEBRİKLER ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN AŞILAMAMIYDI SENIN CADIARZU

Günaydın Citoşcumm nebilimya gerginim bugun nedense :(( 7mayıs regl gunum ya olcakmı olmıcakmı gerilmeye başladım yine...Sen nasılsın

oof canım yaa her ay aynı işkence.sende adet düzensizliği falan varmı.yoksa şükret bende bide pco dan dolayı o var.her ay gecikecekmi günüde mi olucak derken stres oluyorum.sakin ol canım.

bende iyiyim kahvaltı yapıcam ama buraya bakıyorum işte.

çaya glin kızlarrrr

Aşılama ile hamile kalan var mı? Benim bildiğim başarı oranı çok düşük. Bu nedenle benim hiç ama hiç umudum yok.

tabiki aşılama ile hamiş kalan arkadaşlarımızda var.evet başarı oranı düşük yüzde 15 falan.ama şans bu hiç belli olmaz ya tutarsa:utangac: fazla düşünmemeye çalış olumlu düşün canım

tabiki aşılama ile hamiş kalan arkadaşlarımızda var.evet başarı oranı düşük yüzde 15 falan.ama şans bu hiç belli olmaz ya tutarsa:utangac: fazla düşünmemeye çalış olumlu düşün canım

Kendimi göle maya çalıyor gibi hissediyorum. İnşaallah bu yolda çaba gösteren arkadaşlarımın hepsinin umutlarını boşa çıkarmaz Allah.

Back
X