- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #3.281
darkcım sana bişey soracağım ya senin hamileliğin nasıl belli oldu kan değerlerin kaçtı ve keseyi kaçıncı hafta gördünüz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun inşallah vardır bebişin kaçıncı günde test yaptırdın aşılama mı? tüp bebek mi?
darkcım sana bişey soracağım ya senin hamileliğin nasıl belli oldu kan değerlerin kaçtı ve keseyi kaçıncı hafta gördünüz?
benimki aşılamaydı benimki biraz ilginç oldu ben adet gördüm tabi bütün umutlarım yıkıldı ama doktorum çağırdı hormonlarına bi bakalım dedi aynı zamanda bhcg de istemiş ben görmemiştim onu tahlil kağıdında sonucu alınca bi baktım 36 çıkmış 2 gün sonra 100, 5 gün sonra da 1721 çıktı ama keseyi göremedik daha...
merhaba arkadaşlar,
aslında yarın gidicektim doktora ama dayanamadım bugün gittim.önce karından ultrasonla baktı göremedi bişey sonra kan tahlili yaptırdım sonuç 1721 (bhcg)çıktı o an nasıl sevindiğimi anlatamam dizlerimin bağı çözüldü sanki doktorum bu sefer vaginal ultrasonla baktı net bişey göremedi hala dış gebelik ihtimali olabilirmiş ayrıca 1900 çıkana kadar görünmeyebilir dedi ama yine de bi belirti vermeliydi dedi cumartesi tekrar gidicem ya sevinsem mi üzülsem mi hala bilemedim belirsizlik içinde olmak ne kadar zormuş kızlar siz olsaydınız ne düşünürdünüz?bana yardımcı olur musunuz lütfen...
arkadaşlar ben burada yeniyim herkese mrbalar. Ben ocak ayında aşılama oldum ilk kez. ve oldu. Ancak boş kese oluştu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu ayda kontrole gittiğimde kist oluşmuş. Aranızda böyle kist oluşan oldumu? şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Selam kızar.
Benim aşılamadan sonra 9. gün bugün ve deli oluyorum meraktan.Acaba yarın test alıp yapsam mı yapmasam mı.
dün ve evvelki gün bayağı karnımın alt kısmı sızlıyordu.Adetime 4 gün var.
Biri bişey desin bana lütfen.
çok iyiyim bebişim sen nasılsın bakalım allah dualarımızı kabul eder inşallah inancımızı yitirmeden meleklerimizi kucağımıza alacağımız günü göreceğiz nasipse çıtırdak çerezim öptüm kocamanŞeniz
GÜNAYDINNN ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!
Nasılsınız????? Umarım herkesin keyfi yerindedir.....Moraller iyidir..... Burada yapılan sohbetler, paylaşımlar, dayanışmalar o kadar güzelkiii... İyi ki varsınızzz.... Allah Hepimizin Yüzlerini Güldürsün... En kısa zamanda bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.... Yeni arkadaşlar hepiniz HOŞGELDİNİZ ..... Unutmayın umudumuzu yitirmek yokkkk... stres yokkkkk..... Güçlü olup elimizden gelen herşeyi yapacağız... Bir daha ... bir daha.... deneyeceğiz.... ve gün gelecek RABBİM bizede hayırlısı ile anne olmayı nasip edecek.... Çok zor süreçler geçiriyoruz biliyorum ama ALLAH ın izniyle, doktorlarımızın yardımıyla, sevdiklerimizin ve buradaki tüm arkadaşlarımızın desteği ile herşeyin üstesinden geleceğiz.... HER BİRİMİZ O KUTSAL DUYGUYU YAŞAYACAĞIZ.......ANNE OLACAĞIZ...
kızlar ordaysanız lütfen cevap verin bana 2.aşılamamın 4.günündeyim çok yorgun hissediyorum kendimi ayrıca aşılamanın 1. ve 2.günkü ağrımdan farklı bir ağrı var o zaman adet sancısına benziyordu ama şimdi yumurta geliştirici iğneleri olduğumuzdaki gibi bir ağrı var geçenki tutmadığı için ağrım falan olmamıştı acemilik yaşıyorum ayrıca doktor tekrarlanan aşılamalarda şansın arttığını söyledi ama nekadar artıyor söylemedi ilkinde şans yüzde 15-20 demişti bilgisi olan var mı beklemek çok zor ya
arkadaşlar ben burada yeniyim herkese mrbalar. Ben ocak ayında aşılama oldum ilk kez. ve oldu. Ancak boş kese oluştu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu ayda kontrole gittiğimde kist oluşmuş. Aranızda böyle kist oluşan oldumu? şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Selam kızar.
Benim aşılamadan sonra 9. gün bugün ve deli oluyorum meraktan.Acaba yarın test alıp yapsam mı yapmasam mı.
dün ve evvelki gün bayağı karnımın alt kısmı sızlıyordu.Adetime 4 gün var.
Biri bişey desin bana lütfen.
benimki aşılamaydı benimki biraz ilginç oldu ben adet gördüm tabi bütün umutlarım yıkıldı ama doktorum çağırdı hormonlarına bi bakalım dedi aynı zamanda bhcg de istemiş ben görmemiştim onu tahlil kağıdında sonucu alınca bi baktım 36 çıkmış 2 gün sonra 100, 5 gün sonra da 1721 çıktı ama keseyi göremedik daha...
Benim aşılamalar üniversite hastanesinde oldu Konya Başkentte.
Dr a hiç ücret ödemedim.
İlaçlara yüzde 20 ödedik.
Ayrıca sperm yıkama o zaman 140 ytl idi.Şimdi en az 160 vardır sanırım.
Biz başka bir ücret ödemiyorduk.Ama başka bir ilden gittiğimizden biz de bol bol benzin parası ödedik :)))
Zenan cım teşekkürler mesajın için canım.Mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyoruz sizleri.İnşallah sizlerden de güzel güzel haberler gelecek çok yakında.a.s.
herkese hayırlı cumalar kocaman günaydınlar arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum.kahvaltıya arkadaşım gelicek onu bekliyorum bende