Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hayırlısı olsun inşallah vardır bebişin kaçıncı günde test yaptırdın aşılama mı? tüp bebek mi?

benimki aşılamaydı benimki biraz ilginç oldu ben adet gördüm tabi bütün umutlarım yıkıldı ama doktorum çağırdı hormonlarına bi bakalım dedi aynı zamanda bhcg de istemiş ben görmemiştim onu tahlil kağıdında sonucu alınca bi baktım 36 çıkmış 2 gün sonra 100, 5 gün sonra da 1721 çıktı ama keseyi göremedik daha...

darkcım sana bişey soracağım ya senin hamileliğin nasıl belli oldu kan değerlerin kaçtı ve keseyi kaçıncı hafta gördünüz?

Ben adetime 6 gün kala beta sonucum 36 çıkmıştı canım.3 gün sonra 170 küsür.
Sonrakini kaçıncı gün yaptırdığımı hatırlamıyırom da değeri de hatırlamıyorum ama 700 lerdemiydi? Neydi?Hatta doktor 500 leri geçmesi lazım demişti benim değerim için. Hafızam çok zayıftır.Eşimde yok ona sorardım.
4+3 de ben keseyi gördüm sanırım.Çok minikti henüz.

benimki aşılamaydı benimki biraz ilginç oldu ben adet gördüm tabi bütün umutlarım yıkıldı ama doktorum çağırdı hormonlarına bi bakalım dedi aynı zamanda bhcg de istemiş ben görmemiştim onu tahlil kağıdında sonucu alınca bi baktım 36 çıkmış 2 gün sonra 100, 5 gün sonra da 1721 çıktı ama keseyi göremedik daha...

Bazı gebeliklerde adet görülmesi çok normal canım.

Ama değerin baya iyi çıkmış 1700lerde üstten mi baktı.Alttan mı?
Ne xzaman tekrar gideceksin canım? İnşallah görürüsün bu sefer canım bebeğini.

Son adet tarihin kaçtı?

merhaba arkadaşlar,
aslında yarın gidicektim doktora ama dayanamadım bugün gittim.önce karından ultrasonla baktı göremedi bişey sonra kan tahlili yaptırdım sonuç 1721 (bhcg)çıktı o an nasıl sevindiğimi anlatamam dizlerimin bağı çözüldü sanki doktorum bu sefer vaginal ultrasonla baktı net bişey göremedi hala dış gebelik ihtimali olabilirmiş ayrıca 1900 çıkana kadar görünmeyebilir dedi ama yine de bi belirti vermeliydi dedi cumartesi tekrar gidicem ya sevinsem mi üzülsem mi hala bilemedim belirsizlik içinde olmak ne kadar zormuş kızlar siz olsaydınız ne düşünürdünüz?bana yardımcı olur musunuz lütfen...

Bu mesajını okumamıştım canım,vajinalden sonra emin olamadıysa bence hemen üzme kendini bekle bakalım cumartesiyi.İnşallah o zaman görecektir.Sana bol şanslar diliyorum.

arkadaşlar ben burada yeniyim herkese mrbalar. Ben ocak ayında aşılama oldum ilk kez. ve oldu. Ancak boş kese oluştu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu ayda kontrole gittiğimde kist oluşmuş. Aranızda böyle kist oluşan oldumu? şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

mrba cennet... Ben de ilk aşılamamı olmuştum. 4- 5 haftalık olmadan keseyi normal ultrosonla göremediler anca vajinalde görülür. Benim öyle olmuştu. Merak etme inşallah allahın izniyle görünür. Ama ben boş kese sorunuyla karşılaştım. Sorun kesenin görünmesi de değil embriyonun oluşması önemli. Bence senin bebek oluşmuştur çünkü bhcg yüksek. Benim 1100 filandı

Selam kızar.
Benim aşılamadan sonra 9. gün bugün ve deli oluyorum meraktan.Acaba yarın test alıp yapsam mı yapmasam mı.
dün ve evvelki gün bayağı karnımın alt kısmı sızlıyordu.Adetime 4 gün var.
Biri bişey desin bana lütfen.

arkadaşlar ben burada yeniyim herkese mrbalar. Ben ocak ayında aşılama oldum ilk kez. ve oldu. Ancak boş kese oluştu. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Bu ayda kontrole gittiğimde kist oluşmuş. Aranızda böyle kist oluşan oldumu? şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

yavru ceylan
bende de 1. aşılamadan sonra kist oluşmuştu ve kendiliğinden gitti ilaçlar yapıyor
eminim seninkide kaybolacaktır canını hiç sıkma
amin allah hepimizin yardımcısı olsun

Selam kızar.
Benim aşılamadan sonra 9. gün bugün ve deli oluyorum meraktan.Acaba yarın test alıp yapsam mı yapmasam mı.

inrysf
öncelikle aşılaman inşallah çok güzel sonuçlanır
benim bildiğim aşılamadan sonra 14- 15 günler belli oluyor
yerleşme sızlamasıda olabilir inşallah öyledir

çok iyiyim bebişim sen nasılsın bakalım allah dualarımızı kabul eder inşallah inancımızı yitirmeden meleklerimizi kucağımıza alacağımız günü göreceğiz nasipse çıtırdak çerezim öptüm kocamanŞeniz

iyiyim tatlımmm ben de ilaçları içip içip şişiyorum karnım acayip şiş oluyo
imşallah tatlım allah dualarımızı kabul etsin inşallah
kocaman öpüyorum tatlıııııımmmma.s.

GÜNAYDINNN ARKADAŞLAR!!!!!!!!!!!!!!!!

Nasılsınız????? Umarım herkesin keyfi yerindedir.....Moraller iyidir..... Burada yapılan sohbetler, paylaşımlar, dayanışmalar o kadar güzelkiii... İyi ki varsınızzz.... Allah Hepimizin Yüzlerini Güldürsün... En kısa zamanda bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.... Yeni arkadaşlar hepiniz HOŞGELDİNİZ ..... Unutmayın umudumuzu yitirmek yokkkk... stres yokkkkk..... Güçlü olup elimizden gelen herşeyi yapacağız... Bir daha ... bir daha.... deneyeceğiz.... ve gün gelecek RABBİM bizede hayırlısı ile anne olmayı nasip edecek.... Çok zor süreçler geçiriyoruz biliyorum ama ALLAH ın izniyle, doktorlarımızın yardımıyla, sevdiklerimizin ve buradaki tüm arkadaşlarımızın desteği ile herşeyin üstesinden geleceğiz.... HER BİRİMİZ O KUTSAL DUYGUYU YAŞAYACAĞIZ.......ANNE OLACAĞIZ...

günışığıcım
negüzel yazmışsın
süpersin vallaha şekercim a.s.
inşallah inşallah hepimiz yaşıyacağız bu duyguyu

kızlar ordaysanız lütfen cevap verin bana 2.aşılamamın 4.günündeyim çok yorgun hissediyorum kendimi ayrıca aşılamanın 1. ve 2.günkü ağrımdan farklı bir ağrı var o zaman adet sancısına benziyordu ama şimdi yumurta geliştirici iğneleri olduğumuzdaki gibi bir ağrı var geçenki tutmadığı için ağrım falan olmamıştı acemilik yaşıyorum ayrıca doktor tekrarlanan aşılamalarda şansın arttığını söyledi ama nekadar artıyor söylemedi ilkinde şans yüzde 15-20 demişti bilgisi olan var mı beklemek çok zor ya

kızlar ordaysanız lütfen cevap verin bana 2.aşılamamın 4.günündeyim çok yorgun hissediyorum kendimi ayrıca aşılamanın 1. ve 2.günkü ağrımdan farklı bir ağrı var o zaman adet sancısına benziyordu ama şimdi yumurta geliştirici iğneleri olduğumuzdaki gibi bir ağrı var geçenki tutmadığı için ağrım falan olmamıştı acemilik yaşıyorum ayrıca doktor tekrarlanan aşılamalarda şansın arttığını söyledi ama nekadar artıyor söylemedi ilkinde şans yüzde 15-20 demişti bilgisi olan var mı beklemek çok zor ya

canım aşılaman öncelikle hayırlı olsun
aşılamadan sonra ağrı oluyor
canım bazılarında ağrıyo tutuyor bazılarında da ağrı olmuyor tutuyor
evet ilaçlar daha çok uyum sağlıyormuş benim bildiğim de
sen şimdi sakinleş bebişler stresi sevmiyor
biliyorum beklemek çok zor ama
canım inşallah çok güzle sonuçlanır

merhaba canım geçmiş olsun öncelikle.bende mart sonu aşılama olmuştum tutmadı ve bende de kist oluştu.doktrum adetinle beraber dağılır dedi ve genelde de öyle oluyor ilaç kullanmıyorum...

Selam kızar.

arkadaşım inşallah aşılamandan güzel sonuç alırsın.ama bencede 2 gün bekle en azından...

sevgilerrr

AŞILAMADAN SPRA DETMİ NORMAL AZAZ MI YOKSA NORMAL BİLDİĞİMİZ ADET Mİ OLDUN :)) MUCİZE BEEE SÜPERMİŞ BEBİŞİN HAYIRLI OLSUN UMUDUN BİTTİYERDE MUCİZELER DOĞARMIŞ WALLA AYNI OYLE GOZUN AYDIN CNM

Benim aşılamalar üniversite hastanesinde oldu Konya Başkentte.

Dr a hiç ücret ödemedim.

İlaçlara yüzde 20 ödedik.

Ayrıca sperm yıkama o zaman 140 ytl idi.Şimdi en az 160 vardır sanırım.

Biz başka bir ücret ödemiyorduk.Ama başka bir ilden gittiğimizden biz de bol bol benzin parası ödedik :)))

Zenan cım teşekkürler mesajın için canım.Mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyoruz sizleri.İnşallah sizlerden de güzel güzel haberler gelecek çok yakında.a.s.

OLSUN DARKILIFE CIM TAKİPETMEN BİLE GÜZEL CNM EN AZINDAN BİZE BİLGİ VERİYORSUN AKIL VERİYORSUN HAMİŞLERİN HEPSİ BİRDEN KAYBOLDULAR ENAZINDAN ARASIRA GELİP BİR MERHABA DİYEBİLİRLERR ..SİTEMSE EVET SİTEM EDİYORUMM..ÇÜNKÜ KENDİMCE ÜZÜLDÜM BUDURUMA ... KIZLAR HAKSIZMIYIM SİZCE..YANİ BİZDEMİ HAMİŞ OLANA KADAR BURDAYIZ SONRA KAYBOLUP GİDECEKMİYİZ YANİ..SADECE KÖTÜ GÜNLERİ DEĞİL GÜZELGÜNLERİ DE PAYLAŞMAK ÖNEMLİ..

herkese hayırlı cumalar kocaman günaydınlar arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum.kahvaltıya arkadaşım gelicek onu bekliyorum bende

GÜNAYDIN CNMMMM :)))

KIZLARRBEN REGL OLDUM DÜNAKŞAMMMM :çok üzgünüm: VÜCUDUM BENLE OYNADI WALLA GEÇİKME YALANMIŞŞ
BUGUN KONTROLE GİDİYORUM AŞILAMAM OLUR KISMETSE BUAY
BANA ŞANS DİLEYİN KIZLAR BEBİŞİME ADIM ADIM YAKLAŞIYORUM AMA BUNUN BİLİYORUMM HIMMMM :1rolleyes: BU BİLE GUSELLLL

Kızlar günaydınn, nasılsınız keyifler nasıl bakalım a.s.
Ben dün çok şükür aşılamamı oldum hakkımızda hayırlısı artık, bekliyorum benneyaptımki
dün bütün gün yattım (gerçi aşılamam öğlende yapıldı) , bugünde malesef işe geldim:kızgın: çok yavaş hareket ediyorum otururken, kalkarken, yürürken robot gibiyimsırnaşık şey

Back
X