Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Etkisi olmaması kötü de.. yan etkisi süpermiş serbeycim yaa :roflol:
İnş arkadaşın gibi Allah benimde yüzüme bakar... yerimseniben

amin canım hatta bak bir arkadaşım daha bu ilaçla yine hamiş kaldı oda ikiz ona göre yani :dance: gelsin bebişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

aay benimde hiçç canım yemek yapmak istemiyo eşime söyledim dışarda yiyelim dedi olmaz yaprak dökümü var dedim:))) o zaman ben alırım bişeyler dedi rahatladım.:sm_cool:

arkadaşlar merhaba sorum hsg çektirdim sağ tüp tıkalı çıktı ancak filmin üstünden beş gün geçti hala benim açık olan tarafımda sızılar var hatta ara sıra ayağımda bile hissediyorum ne olabilir ciddi bişeymidir enfeksiyon felan?

amin canım hatta bak bir arkadaşım daha bu ilaçla yine hamiş kaldı oda ikiz ona göre yani :dance: gelsin bebişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
aay benimde hiçç canım yemek yapmak istemiyo eşime söyledim dışarda yiyelim dedi olmaz yaprak dökümü var dedim:))) o zaman ben alırım bişeyler dedi rahatladım.:sm_cool:

ayy inşallah yaa.. zaten pkosluyum diye kendimi bildim bileli sıkıntı çekiyorum her konuda bari bu konuda şansım yaver gitsin :bbo: Hepimize çiftter çiftter versin rabbim bebişleri :teytey:

hadi bakalım bugünlük yemek derdinden kurtuldun demek :dance::dance::dance:

arkadaşlar merhaba sorum hsg çektirdim sağ tüp tıkalı çıktı ancak filmin üstünden beş gün geçti hala benim açık olan tarafımda sızılar var hatta ara sıra ayağımda bile hissediyorum ne olabilir ciddi bişeymidir enfeksiyon felan?

geçmiş olsun canım.

bende geçen sene çektirmiştim ve tüpler açık çok şükür ama dediğin gibi benimde 1 2 gün böyle sızı oldu karnımda sadece.doktrumu aradım dedim herhangi bişey olailir mi enfeksiyon falan kesinlikle öyle bişey değildir için rahat olsun normal demişti.sende sor çektirdiğin yere istersen için rahatlar

Arkadaşlar, eski sayfalara bakarken gözüme çarptı çok hoşuma gitti, paylaşmak istedim. Eski üyeler okumuş olabilir, yenilere ümit olur inşallah :1hug:

ALLAHIM;
Benimdir diyebileceğim
gözleri elleri yumuk
bedeni ve kalbi küçücük,
dünyadan habersiz
Anneliği tattıracak sağlıklı,sıhatli bir melek ver.....
ALLAHIM bir melek yerleştir içime....
bir melek ver ki umut olsun
bir melek yerleştir içime.....
kokusunu hissedeyim bağrımda,
bir melek gönder Rabbimgülüşünü göreyim..
çaresiz ne istediğini telafuz edemeden " ağlayışını duyayım"
anne baba deyişini duyalım
hayat arkadaşımla...
bir melek gönder ALLAHIM evimize ,
huzur olsun ayışığıgibi doğsun aydınlatsın bizi
bir melek ver ALLAHIM oyunlar oynayalım..
sana el açıp dualar edelim birlikte

aminnnnnnn canım.hepimizin ortak duygularını o kadar güzel dile getiren bir dua ki çok etkilendim ve duygulandım.kızlarrrrrrr gelsin bebişlerimiz inşallah allahın izniyle......o kadar güzel bir dayanışma ki burdaki kendimi çok iyi hissediyorum sizlerle sohbet edince.hepinize tek tek sonsuz teşekkürler.....hepinizi çok seviyorum.:1hug:

Kızlar merhaba, ben daha yeni üyelerdenim ve ilk defa yazıyorum.. kafamdaki sorulara cevap aramak için bayadır okuyorum sizlerin yazdıklarınızı ama maalesef daha çok karıştı kafam :bbo: en iyisi yazmak diye düşündüm artık.. belki de sizler yardımcı olabilirsiniz direkt.. bende bi çok arkadaşımız gibi pkosluyum. yumurtlamam oluyor ama geç.. adet düzensizliğim var, çok gecikiyor günü.. en sonunda doktorum farlutal verdi günde 2 defa, bugün akşam sonuncusunu içicem.. 10 gün içerisinde adet görürsün dedi dr, bakalım.. daha sonra ise adetinin 3. günü Gonaphene iç 5 gün boyunca dedi.. sabah ve akşam 2'şer tane.. 3 ay kullan dedi ama bu arada gel bi bakarız fln demedi hiç.. sizler aşılama aşamasındasınız biliyorum (Sanırım benim tedavinin başları).. ama ne bileyim sizde daha önce bu tür bir tedavi gördünüz mü merak ettim.. hiç teccrübem yok, çevremde de danışabileceğim kimse yok.. o yüzden beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.. hepinize şimdiden teşekkürler a.s.

aramıza hoşgeldin canım.ben bu konularda yeterli bilgiye sahip olmadığım için sana yardımcı olamayacağım ama manevi destek istersen sonuna kadar.ben de ilk aşılamamı 24 nisanda oldum.ama tutmadı.sizler sayesinde kendimi toparladım.artık bol bol sohbet ederiz inşallah.kendine dikkat et.a.s.

kızlar buda benden ilk kez bende uzak olan bebeğime şiir yazdımmmm içimden geçti kağıda döktüm :a015:

bir küçük can diliyorum rabbimden
ne gözü maviş olsun diyorum ne saçları kara
ne erkek olsun diyorum ne de kız
sadece yarama merhem dertlerime deva Olsun diyorum

bir küçük melek diliyorum rabbimden
aşkımızın mis kokulu meyvesi olsun diyorum
gözümün nuru evmin minik kuşu olsun diyorum

bir küçük yürek istiyorum rabbimden
yüreğime umut benliğime can verir
sabahlarıma anlam gecelerime ışık olur diyorum

bir küçük bebek diliyorum rabbimden
içimde gün be gün büyür
eli mis yüzü mis kokar yuvama nur dağıtır diyorum
evet minicik Bir CAN diliyorum minicik bir melek istiyorum :a015:

çok güzel canım tebrikler.inşallah hepimiz iyi haberler veririz en kısa sürede burada.dualarım hepinizle.....

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza. bende iki gün önce rahim filmi çektirdim.belim çok ağrıo şu an.tüplerim açıkmış eşimdede bii sorun yok sebepsiziz anlıyacağınız.yarın sabah doktoruma gidicem bundan sonra beni neler beklio bilmiyorum.galiba aşılama yaptırıcaz. benim durumumda olnalar varmı aranızda?beni neler beklio bilmek istiorum.....şimdiden çok teşekkürler hepinizee...

ze_nannn´isimli üyeden Alıntı
kızlar buda benden ilk kez bende uzak olan bebeğime şiir yazdımmmm içimden geçti kağıda döktüm

içimde gün be gün büyür
evet minicik Bir CAN diliyorum minicik bir melek istiyorum

YAA KUŞUUUM YAA AĞLATTINYA SEN BENİİİ ZATİİ KÖTÜYÜM VALLA TATLIŞKOM SÜPER BİR ŞİİR OLMUŞ İNSAN DUYGULARINI ANCAK BU GÜZEL SÖZLERLE DİLE GETİREBİLİRDİ CANIM ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
BU ARADA REGL OLMADIM 2 GÜN GEÇTİ AMA BETA HCG:0.00 YANİ KOCAAAA BİR SIFIRR O YÜZDEN ARTIK UMUDUM BİTTİ NEYSE REGL OLAYIMDA AŞILAMAYA HAZIRLANIYIMMM SEN NASILSIN YUMİŞLERİN NASIL UMARIM KOCAMAN OLURDA SONRADA BEBİŞE DÖNÜŞÜRLER DUALARIM HEP SİZİNLE ÖPTÜMMM ÇITIRÇEREZİİMMMŞeniz

ze_nannn´isimli üyeden Alıntı
kızlar buda benden ilk kez bende uzak olan bebeğime şiir yazdımmmm içimden geçti kağıda döktüm

içimde gün be gün büyür
evet minicik Bir CAN diliyorum minicik bir melek istiyorum

YAA KUŞUUUM YAA AĞLATTINYA SEN BENİİİ ZATİİ KÖTÜYÜM VALLA TATLIŞKOM SÜPER BİR ŞİİR OLMUŞ İNSAN DUYGULARINI ANCAK BU GÜZEL SÖZLERLE DİLE GETİREBİLİRDİ CANIM ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
BU ARADA REGL OLMADIM 2 GÜN GEÇTİ AMA BETA HCG:0.00 YANİ KOCAAAA BİR SIFIRR O YÜZDEN ARTIK UMUDUM BİTTİ NEYSE REGL OLAYIMDA AŞILAMAYA HAZIRLANIYIMMM SEN NASILSIN YUMİŞLERİN NASIL UMARIM KOCAMAN OLURDA SONRADA BEBİŞE DÖNÜŞÜRLER DUALARIM HEP SİZİNLE ÖPTÜMMM ÇITIRÇEREZİİMMMŞeniz
bebişko mrh nasılsın canım.umarım regl olmazsında iyi haberlerini alırız.bişi sorcam. adet sancısı için gittiğimde kan testi yapmışlardı,aşılamanın 13.günü.bhcg 1.73 dü .benim doktor da sorulara çok ayrıntılı cevap vermiyo.ne demek bu.1.73 olması bir anlama geliyomu sence.öptüm

ALLAH ALLAH BEKLE BAKALIM CNMYA BAŞKA ÇARE YOK

Canım şiirin super.Eline sağlık.

Beklemekten başka çare yok doğru.Bir iki damla düştü bugün dedim tamam nihayet,doktora gideceğim çünkü.Ama nerde yok geri gitti gibi yaw.
Acaba bu bişi demek mi???Yok sanmam.Progesteron jeli kestim ondan olabilir mi acaba.Hani onu kullanırken gecikti.Kestim ve gelmeye çalışıyor.

zenancım yüreğine sağlık şiirler dualar dilekler...şu an çok duygusalım anlatamam....
kızlar yarın 11.günüm acaba test yaptırsam belli olur mu bir de bugün çok gerginim hem vücudum hem ruhum dokunsalar ağlayacağım çünkü regl ağrısı GİBİ diyordum bundan önceki ağrılarıma ama bugünkü ağrım regl ağrısı tam olarak.bilmiyorum NE YAPAYIM YARIN TEST BELLİ OLUR MU

Kızlar merhaba, ben daha yeni üyelerdenim ve ilk defa yazıyorum.. kafamdaki sorulara cevap aramak için bayadır okuyorum sizlerin yazdıklarınızı ama maalesef daha çok karıştı kafam :bbo: en iyisi yazmak diye düşündüm artık.. belki de sizler yardımcı olabilirsiniz direkt.. bende bi çok arkadaşımız gibi pkosluyum. yumurtlamam oluyor ama geç.. adet düzensizliğim var, çok gecikiyor günü.. en sonunda doktorum farlutal verdi günde 2 defa, bugün akşam sonuncusunu içicem.. 10 gün içerisinde adet görürsün dedi dr, bakalım.. daha sonra ise adetinin 3. günü Gonaphene iç 5 gün boyunca dedi.. sabah ve akşam 2'şer tane.. 3 ay kullan dedi ama bu arada gel bi bakarız fln demedi hiç.. sizler aşılama aşamasındasınız biliyorum (Sanırım benim tedavinin başları).. ama ne bileyim sizde daha önce bu tür bir tedavi gördünüz mü merak ettim.. hiç teccrübem yok, çevremde de danışabileceğim kimse yok.. o yüzden beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.. hepinize şimdiden teşekkürler a.s.

merhaba canım aramıza hoş geldin.ben pko hastası değilim ama dr.um bana da senin gibi daha önce gonaphene verdi ve benide hiç kontrole çağırmadı aslında ara ara çağırıp kontrollerde bulunması gerekiyormuş bende daha sonra öğrendim ve bu tedaviden hiç bir sonuç alamadım canım sonra dr değiştirdim.sende bi dr.bu konuyu görüş bence canım.

zenancım yüreğine sağlık şiirler dualar dilekler...şu an çok duygusalım anlatamam....
kızlar yarın 11.günüm acaba test yaptırsam belli olur mu bir de bugün çok gerginim hem vücudum hem ruhum dokunsalar ağlayacağım çünkü regl ağrısı GİBİ diyordum bundan önceki ağrılarıma ama bugünkü ağrım regl ağrısı tam olarak.bilmiyorum NE YAPAYIM YARIN TEST BELLİ OLUR MU

symslow
benim bildiğim kadarıyla 12. günden sonra belli oluyor
inşallah bebişin yerleşiyordur canım onun ağrısıdır
hadi bakalım bize güzel sonuçlar veririsin inşallah

symslowcum 12.günde yaptıran arkadaşlar var.için rahat edecekse bi kan tahlili yaptır.ben 16.günde yaptırmıştım canım.inşallah çokkkkkkkk güzel haber alırsın.kendini kasma canım bende de olmuştu sanki adet olacakmış gibi oluyor ama gelmiyor kan tahlilinde yüzde yüz çıkıyor diye biliyorum canım iyi akşamlar

Back
X