Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebişko mrh nasılsın canım.umarım regl olmazsında iyi haberlerini alırız.bişi sorcam. adet sancısı için gittiğimde kan testi yapmışlardı,aşılamanın 13.günü.bhcg 1.73 dü .benim doktor da sorulara çok ayrıntılı cevap vermiyo.ne demek bu.1.73 olması bir anlama geliyomu sence.öptüm

Şenizbak tatlım aşılama yapılırken zaten bize verilen çatlatma iğnesi beta hcg hormonu ve dr lar erken test yaptırmamızı bu yüzden istemiyolar çünkü az da olsa o sonuç yüksek çıkabiliyo o yüzden seninkisi o değerde çıkmış yani gebelik yok demek ve aşılamanın 15.günü ancak 60 ve üzeri olduğu zaman gebe kabul ediliyo bende seni öptüm canım takma kafana bizimde olacak sonunda allah izin verirse Şeniz

Selam Kızlar.
Ben hala bekliyorum reglimi.Sanki başlayacak gibi oldu ama yok.Ne bileyim ufff ya.
inrysf
inşallah regl olmazsın inşallah bebişin sana tutunuyordur
güzel haberlerini alırız inşallah

kızlar buda benden ilk kez bende uzak olan bebeğime şiir yazdımmmm içimden geçti kağıda döktüm :a015:

bir küçük can diliyorum rabbimden
ne gözü maviş olsun diyorum ne saçları kara
ne erkek olsun diyorum ne de kız
sadece yarama merhem dertlerime deva Olsun diyorum

bir küçük melek diliyorum rabbimden
aşkımızın mis kokulu meyvesi olsun diyorum
gözümün nuru evmin minik kuşu olsun diyorum

bir küçük yürek istiyorum rabbimden
yüreğime umut benliğime can verir
sabahlarıma anlam gecelerime ışık olur diyorum

bir küçük bebek diliyorum rabbimden
içimde gün be gün büyür
eli mis yüzü mis kokar yuvama nur dağıtır diyorum
evet minicik Bir CAN diliyorum minicik bir melek istiyorum :a015:
zenancım ya süper
insan duygularını ancak bukadr güzel ifade eder
bizim duygularımız ancak bu kadar tercuman olur
çok duygulandım vallaha

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza. bende iki gün önce rahim filmi çektirdim.belim çok ağrıo şu an.tüplerim açıkmış eşimdede bii sorun yok sebepsiziz anlıyacağınız.yarın sabah doktoruma gidicem bundan sonra beni neler beklio bilmiyorum.galiba aşılama yaptırıcaz. benim durumumda olnalar varmı aranızda?beni neler beklio bilmek istiorum.....şimdiden çok teşekkürler hepinizee...
dorukk hoşgeldin
canım sorun yoksa inşallah en kısa zaman da kendiliğinden olur

zenancım yüreğine sağlık şiirler dualar dilekler...şu an çok duygusalım anlatamam....
kızlar yarın 11.günüm acaba test yaptırsam belli olur mu bir de bugün çok gerginim hem vücudum hem ruhum dokunsalar ağlayacağım çünkü regl ağrısı GİBİ diyordum bundan önceki ağrılarıma ama bugünkü ağrım regl ağrısı tam olarak.bilmiyorum NE YAPAYIM YARIN TEST BELLİ OLUR MU

arkadaşım seninle aynı günündeyiz aşılamanın. ben cuma günü yapacağım çünkü yolculuğa çıkacağız. tedbir olsun diye yapmak zorundayım. benimde dün çok sancım oldu yürüyünce. geçti akşama. adet sancısı gibi. belkide üşüttüm, bilemiyoruum. inşaallah birlikte ilan ederiz güzel haberleri

zenancım yüreğine sağlık şiirler dualar dilekler...şu an çok duygusalım anlatamam....
kızlar yarın 11.günüm acaba test yaptırsam belli olur mu bir de bugün çok gerginim hem vücudum hem ruhum dokunsalar ağlayacağım çünkü regl ağrısı GİBİ diyordum bundan önceki ağrılarıma ama bugünkü ağrım regl ağrısı tam olarak.bilmiyorum NE YAPAYIM YARIN TEST BELLİ OLUR MU

sakın yaptırma zaten sonuç 15.gün belli olur ve test pozitif çıkar çünü çatlatma iğnemiz beta hcg hormonu o yüzden bekle değer 60 ve üzeri olmalı öptüm hayırlı haberler

BİLİYORUM NURCUM galiba SEN 4MAYIS BEN 5inde yaptırdım pazartesi resmi tatil ya salıya kalacak test cuma günü okulda çok yoğunum normalde cumartesi pazar adet günüm gibi bilemiyorum test de insanın moralini adet olmaktan daha çok bozuyor aslında hakkımızda hayırlısı inşallah ikimiz de sonuç bekleyen herkes de güzel sonuçlar alır

BİLİYORUM NURCUM galiba SEN 4MAYIS BEN 5inde yaptırdım pazartesi resmi tatil ya salıya kalacak test cuma günü okulda çok yoğunum normalde cumartesi pazar adet günüm gibi bilemiyorum test de insanın moralini adet olmaktan daha çok bozuyor aslında hakkımızda hayırlısı inşallah ikimiz de sonuç bekleyen herkes de güzel sonuçlar alır

valla 10 saatlik yolculuk olmasa yaptırmam vaktini beklerim. ama riske atmak istemiyorum. testi bekleme kısmı çok zor ya arkadaşım. bi kere 45 dakika yıl gibi geçmişti, kalbim boğazımda atıyordu sanki. bu arada bende 5 mayısta aşılama oldum.

çok güzel canım tebrikler.inşallah hepimiz iyi haberler veririz en kısa sürede burada.dualarım hepinizle.....

hoşgeldin :)) amin cnm inşallah hepimiz ii haberler veririz birbirimize :)

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza. bende iki gün önce rahim filmi çektirdim.belim çok ağrıo şu an.tüplerim açıkmış eşimdede bii sorun yok sebepsiziz anlıyacağınız.yarın sabah doktoruma gidicem bundan sonra beni neler beklio bilmiyorum.galiba aşılama yaptırıcaz. benim durumumda olnalar varmı aranızda?beni neler beklio bilmek istiorum.....şimdiden çok teşekkürler hepinizee...

cnm Geçmiş olsun filmden sora o ağrılarnormal...benımde tüplerim açık çok şükür eşimdee sperm sayısı ii fakat hareker ve morfolojide sorun vardı biraz ama doktor 2.aşılamadaki spermiyogramdan soran onlarda iyiye gitmiş Siz sebepsiz infertiliteye doğru gidiyorsunuz dedi Bizde Sen gibiyiz Yani umarım tedavin kısa Sürer ve meleğini kollarında bulursun

YAA KUŞUUUM YAA AĞLATTINYA SEN BENİİİ ZATİİ KÖTÜYÜM VALLA TATLIŞKOM SÜPER BİR ŞİİR OLMUŞ İNSAN DUYGULARINI ANCAK BU GÜZEL SÖZLERLE DİLE GETİREBİLİRDİ CANIM ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK
BU ARADA REGL OLMADIM 2 GÜN GEÇTİ AMA BETA HCG:0.00 YANİ KOCAAAA BİR SIFIRR O YÜZDEN ARTIK UMUDUM BİTTİ NEYSE REGL OLAYIMDA AŞILAMAYA HAZIRLANIYIMMM SEN NASILSIN YUMİŞLERİN NASIL UMARIM KOCAMAN OLURDA SONRADA BEBİŞE DÖNÜŞÜRLER DUALARIM HEP SİZİNLE ÖPTÜMMM ÇITIRÇEREZİİMMMŞeniz

cnm ağlama Sen :( Olsun regl olursanda üzülmek yok napalım kısmet AŞılamaya hazırlanırsın inşallah 2de olur Bitanem... benimde inşallah yumişler balon gibi olur ve bebiş olarak içime tutunurlar... hepimize allah hayırlısını versin tatlım ..haaa bide ÖZLETME KENDİNİ :))

Canım şiirin super.Eline sağlık.

Beklemekten başka çare yok doğru.Bir iki damla düştü bugün dedim tamam nihayet,doktora gideceğim çünkü.Ama nerde yok geri gitti gibi yaw.
Acaba bu bişi demek mi???Yok sanmam.Progesteron jeli kestim ondan olabilir mi acaba.Hani onu kullanırken gecikti.Kestim ve gelmeye çalışıyor.

tşk cnm içimden geldi bian yazdım işte :utangac:
cnm bence Sen bi doktoruna görün ya nolur nolmaz ...

Canım bence çatlatma iğnesi etkisi ile Pozitif görünebilir Test ben derimli Enaz 13.gune dek bekle..umarım tutmuştur...:dance:

zenancım ya süper
insan duygularını ancak bukadr güzel ifade eder
bizim duygularımız ancak bu kadar tercuman olur
çok duygulandım vallaha

kayracım Saolasın ..hepimizin duyguları bir olduğu için bu şiir hepimizin Uzaktaki bebişlerine...umarım duyar ve en kısa sürede gelirler :))

günaydınnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnn şakkıdı
nasılsınnnnnn

İyiyiim cnm sen nasılsııın? Enerjik gördüm bugün seniiiii yerimseniben dün farlutalin sonuncusunu içmiştim, bugün karnım acaip ağrıyor sanırım adet görücem.. 3.gün de ganaophene başlıycam.. hadi bakalım hayırlısı diyoruuum :sm_cool:

Günaydınnn canımm, nasılsın umarım senin ve hepinizin keyfi yerindedir...
Ben bugün mutsuzum nedense, inanki sessiz sakin bi yere gidip ağlamak istiyorumsenağlama

Hayıııııııııııııııır....!!! Ağlamak yoookkkk :teselli: Çok mutluyuz , çok mutluyuz... bak benim de acaip derece de karnım ağrıyor ama hiç takmıyoruuum :dance Sebepsiz ağlama krizleri bende de çok olur ama bu kadar vücudumuza giren hormon varken sanırım normal bu... ama hadi toparlan bakalım şimdi, dağıt şöle kara bulutlarıııı yerimseniben:

Hayıııııııııııııııır....!!! Ağlamak yoookkkk :teselli: Çok mutluyuz , çok mutluyuz... bak benim de acaip derece de karnım ağrıyor ama hiç takmıyoruuum :dance Sebepsiz ağlama krizleri bende de çok olur ama bu kadar vücudumuza giren hormon varken sanırım normal bu... ama hadi toparlan bakalım şimdi, dağıt şöle kara bulutlarıııı yerimseniben:

Sağol cnm yaa güldürdün beni :1rolleyes:
Kara bulutlarr gidin bakalım üstümdennn diyom ama gitmemekte ısrarlılar, bakalım kim galip gelecek:asigim:

bende de kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan günaydnlar arkadaşlarııııma.ayırlı sabahlar kızçelerrrr

elalı hayırdır canım aaa strese nayır diyoruz yoksa bebişler gelmiyo biliyosun hep beraber gülelim hadi:))))))))))

Yarın doktora gideceğim kesin.Her halde bu regl gelmeyecek.Her neyse gideceğim.Kendi hastanemde kan testi yaptıracağım başlamazsa.Başlarsa zaten gitmem lazım.Çok ilginç birşey.Tam 4. gün gecikiyor.

merhaba kızlar aşılamada zaten tutma ihtimali yüzdesi dr ların söylediğine göre az oluyor ama bunu pozitif olmasını destekleyen faktörlerde var. benim aşılamam iki gün üst üste yapıldı yani 2 transfer benim tavsiyem dr unuzla görüşün ve bunu isteyin artı olarak ek bir farkda ödemenize gerk yok. tabi bu hastaneden hastaneye değişiyor. ama bu konuda ısrarcı olun çünkü çatlatma iğnesinden sonra ki 2 gün çk önemli
sevgiyle kalın

arkadaşlar günaydın. güzel mesajlaşmalarınızı okuyorum uyandığımdan beri. sizlere benim bir sorum var. yarın aşılamamın 12. günü. yolculuğa çıkmak niyetindeyiz. bende bi kan testi yaptırayım diyorum ihtiyaten. yoksa hiç kafaya takmadan gideyim mi? ne dersiniz? sonuç veriri mi test, erken mi olur?

Back
X