- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #3.641
arkadaşlar ben bugün gonal-f kullanmaya başlıycam, 2.aşılamam olacak dua edin
dualarımız seninle canım.2.aşılaman hayırlı olsun canım inşallah bebişin bu sefer sıkı sıkı tutunur sana canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben bugün gonal-f kullanmaya başlıycam, 2.aşılamam olacak dua edin
inrysf cim canım inşallah hamişlik gecikmesidir inşallah:teytey:Yarın doktora gideceğim kesin.Her halde bu regl gelmeyecek.Her neyse gideceğim.Kendi hastanemde kan testi yaptıracağım başlamazsa.Başlarsa zaten gitmem lazım.Çok ilginç birşey.Tam 4. gün gecikiyor.
canım ben tek aşılma yaptırdım şimdi 3. için hazırlanıyorum bu çift aşılamyı ben de sorucammerhaba kızlar aşılamada zaten tutma ihtimali yüzdesi dr ların söylediğine göre az oluyor ama bunu pozitif olmasını destekleyen faktörlerde var. benim aşılamam iki gün üst üste yapıldı yani 2 transfer benim tavsiyem dr unuzla görüşün ve bunu isteyin artı olarak ek bir farkda ödemenize gerk yok. tabi bu hastaneden hastaneye değişiyor. ama bu konuda ısrarcı olun çünkü çatlatma iğnesinden sonra ki 2 gün çk önemli
sevgiyle kalın
canım hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider tedavindeGünaydin Arkadaşlarim...
Merhabalar....
Kizlar Ben Halen Diğer Iğnelere Başlayabilmek Için Adet Görmeyi Bekliyorum... Lucrin 14 Günündeyim... Normal Adet Tarihime Göre 8 Gün Geçti.... Ilaçlar Yapiyormuş... Iki Gündür Az Az Kahve Akinti Geliyor... Başka Birşey Yok .... Yarinda Olmazsa Dr Görüşeceğim...
Dün Akşamda Eşimin Tayinin çiktini öğrendik... Pazartesi Eğitim Için şehir Dişina çikacak... Sanirim Uzunca Bir Süre Olamayacak Yanimda... Sadece Yumurta Toplama Günü Için Izin Alabilecekmiş....(
Beklemek Zor....tedavi Zor... Bunlari Yanliz Yaşamak Daha Zor... Birde özlem Girdi Işin Içine....
Allahim Sen Yardim Et..... şükürler Olsun Ki Ailem Ve Sizler Varsiniz...
Işyerindeyim Ama Hiçbirşeyle Ilgilenemiyorum ...
şuan Ankarada Yağmur Var... Hava Oldukça Kapali Ve Sikici....
Neyseki Bu Site Sicacik Ve Aydinlik.... Sizler Piril Piril Ve Umut Dolunuz....
tekrar mrb arkadaşlar, bu siteyi anlayıncaya kadar baya bir süre geçti valla.
öncelikle bana cevap yazan SERBEY ve KAYRA06 ya çok teşekkür ederim...
Valla anca şimdi bulabildim bana cevap yazanları :)
bundan sonra herhalde aranızda daha çok olacağım...
artık cevapları okuyabiliyorum :))))))
canım hatırladım hatırladımkayra06 biliyorum ki bana yazdığın cevabı unutmuşsundur :)
şuan online olduğun için sana cevap yazıyorum...
Diğer taraftan kafam biraz karışık, hatırlatma için tekrar yazıyorum, illk aşılamamda hamile kalmama rağmen boş kese oluşmuş, ve kürtaj olmuştum. sonrasında ise kist oluşmuştu... Toplam bu süreçten çok etkilendim. şimdi ise kistin geçmesini bekliyorum.
Ama kafamı karıştıran doktorumun söylediği;
tüp bebek, aşılamaya oranla çok daha yüksek ihtimalli bir operasyon ve tekrar aşılama yapılıp strese girmektense, oluşma ihtimali daha yüksek olan tup bebek uygulamasına geçelim diyor...
Açıkçası burada kararsız kaldım?
Bir fikir verecek olan varmı aranızda...
Şimdiden teşekkürler
cennetmerhaba
en son cumartesi ameliyat (dış gebelik )olacağımı yazmıştım.pazar günü çok şiddetli bi ağrı geldi ve apar topar ameliyata aldılar beni.çok şükür ameliyat başarılı geçmiş tüplerime zarar gelmemiş.hafta sonum çoook kötüydü allah kimseye yaşatmasın ama yine de şükretmek lazım.şimdi daha iyiyim en azından bana bişey olmadı.biz şimdilik ara verdik mecburen zaten artık doktor-hastane görmek istemiyorum.bugün de antalyaya gidicez biraz kafamızı toplayalım sizleri seviyorum kendinize iyi bakın ben şimdilik tatildeyim sizler iyi çalışın hepinizi öpüyorum..........
dualrım seninle hepinizlearkadaşlar ben bugün gonal-f kullanmaya başlıycam, 2.aşılamam olacak dua edin
canım ben yukarıda yazmıştım inşallah hamişsindir diye şimdi bu mesj gördümKızlar regl başladı nihayet.Mahf oldum ya beklemekten.Neyse yarın doktora gideceğim.
aşılaman hayırlı olsunarkadaşlar merhaba benide ilk aşılamamı yaptırdım yarında test yaptırıcam bakalım hayırlısı artık,benimde aynı adet olacakmışım gibi karnımda ve kasıklarımda ağrı var üstelik belim ve sırtımda ağrıyor acana aşılamayla hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi acaba
kımse yokmu bahcecı klınıginde aşılama yada tup bebek yaptıran
Kızlar regl başladı nihayet.Mahf oldum ya beklemekten.Neyse yarın doktora gideceğim.
bişe sorucam çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra minimum 36 saat deniyor ya peki bunun maximumu kaç
arkadaşlar merhaba benide ilk aşılamamı yaptırdım yarında test yaptırıcam bakalım hayırlısı artık,benimde aynı adet olacakmışım gibi karnımda ve kasıklarımda ağrı var üstelik belim ve sırtımda ağrıyor acana aşılamayla hamile kalanlar belirtileriniz nelerdi acaba
kayra06 biliyorum ki bana yazdığın cevabı unutmuşsundur :)
şuan online olduğun için sana cevap yazıyorum...
Diğer taraftan kafam biraz karışık, hatırlatma için tekrar yazıyorum, illk aşılamamda hamile kalmama rağmen boş kese oluşmuş, ve kürtaj olmuştum. sonrasında ise kist oluşmuştu... Toplam bu süreçten çok etkilendim. şimdi ise kistin geçmesini bekliyorum.
Ama kafamı karıştıran doktorumun söylediği;
tüp bebek, aşılamaya oranla çok daha yüksek ihtimalli bir operasyon ve tekrar aşılama yapılıp strese girmektense, oluşma ihtimali daha yüksek olan tup bebek uygulamasına geçelim diyor...
Açıkçası burada kararsız kaldım?
Bir fikir verecek olan varmı aranızda...
Şimdiden teşekkürler
kızlar size bişe danışıcam ben...!!!!!!!!!!!CADIARZU
şimdi benım aşılam olduğum klinikteki labratuarda sperm yıkam ayapmıyorlar dışarıda bir labratuara yolluyorlar eşimde oldukça Bilinen Biruni labratuarında sperm yıkama işlemi yaptırıp aşılama saatinde 15-20 dakika içinde kliniğe getiriyor doktorumda Bu labratuarı beğeniyor bayada bilinen bir labratuar diyor belki istanbullu olanlard bilir
ama ben diyorumki son aşılama için yapılacak olan spermyıkatma işlemini Dr.Pakize İ.Tarzi tüpbebek merkezi labratuarındamı yaptırsak aradım yapıyoruz dediler...nebilim ya dahamı iyi olur acaba diye düşündüm yani nebilim dahamı iyi olur yoksa herzamanki labratuarımız Olan Biruniyemi gidelim..
cevaplarınızı en acilinden bekliyorummmmmmmmmmm sengözlerimebaksanab
kızlar size bişe danışıcam ben...!!!!!!!!!!!CADIARZU
şimdi benım aşılam olduğum klinikteki labratuarda sperm yıkam ayapmıyorlar dışarıda bir labratuara yolluyorlar eşimde oldukça Bilinen Biruni labratuarında sperm yıkama işlemi yaptırıp aşılama saatinde 15-20 dakika içinde kliniğe getiriyor doktorumda Bu labratuarı beğeniyor bayada bilinen bir labratuar diyor belki istanbullu olanlard bilir
ama ben diyorumki son aşılama için yapılacak olan spermyıkatma işlemini Dr.Pakize İ.Tarzi tüpbebek merkezi labratuarındamı yaptırsak aradım yapıyoruz dediler...nebilim ya dahamı iyi olur acaba diye düşündüm yani nebilim dahamı iyi olur yoksa herzamanki labratuarımız Olan Biruniyemi gidelim..
cevaplarınızı en acilinden bekliyorummmmmmmmmmm sengözlerimebaksanab
ze nancım günaydın. bu konuda sana bişey diyemiceği canım.ama hangisi sizin kafanıza daha yatıyosa ona gidin.2 merkezide bilmiyorum pakize tarzi yi duymuştum sadece.
Cnm günaydınnnn herzaman yaptırdığın yerde daha önce bi sorunlamı karşılaştın da başka bi yere yönelme isteği duydun:uhm:
Gerçi sölediğin iki yer ile ilgilide herhangi bi bilgim yok, biliyosun ben üniv. hast. tedavi oluyorum ve yıkamada aynı yerde oluyo:1rolleyes:
Bence herzaman yatırdığın yerde bi sorunla karşılaşmadıysan aynı yerde yaptır, nede olsa tanıdıkkktatlicadiarzu
arkadaşlar merhaba. Ara ara yazıyorum buradan birşeyler danışmak için. Üçüncü aşılamamı oldum. çarşamba günü. Sizce yürüme bandında yürüyüş yapsam problem olur mu?
Artık gebelik olmayınca başka şeylerle uğraşıyorum. Sanki olmayacak gözüyle bakıyorum artık. Hayırlısı olsun. Tüp bebeğe gidicez sanırım raporu da aldıktan sonra...