E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #3.801
yaptırın kızlar ben tedavı olmadıgım aylarda bılem yaptırıyorum gercı bende hep 0 oluyo küsüraty bılem yok :roflol: laborantlar bıktı benden jeyyar bence hemen yaptırın strese gırmeyın boşbosuna
ayyy bukız alem ya :)) öldürcen benı gülmekten...Canımsın ya :))
Darkcım ama daha bugün 12. günü :1no2:
adetime de 4 gün var içimdeki ses diyorki adetini bekle zaten şurda ne kalmış bide hep 15.gün ve sonrasında daha net çıktığını duydum, sanki bi büyü var yapınca o bozulcakmış gibi geliyo, bi yanımda yap diyoo :tomato:
cnmcım eğer bebiş varsa 12.gun mutlaka kanda çıkar doktorum bile Demişti bunu bence yağtırabilirsin Test
kızlar gözlerim ilkbahar alerjisi oldugu için bütün yazdıklarınızı okuyamıyorum .bende ilk aşılamamı yaptırdım günde bir klomenle 6 yumurtam oluştu ve 2 tanesi 17 mm dr yarın aşılama yapacagız dedi igneyi vurdu sabah 9 da. ertesi gün öglen 2,30 dada aşılamam oldu bizde sperm hareket sorunu var spermlerin sadece yüzde 12 si ileri hızlı.kızlar sizin igneylemi veya klomenlemi yumurtanız çogaldı kaçtane oldu.ve kaç mm iğne vuruldunuz.teşekkür ederim
ooo hapla 6yumurta süper Walla :) ben buay 10Tüp iğne yedim yinede 3 yumurtam Olmuşmuş Soldaki 1i tam olgun diğer sağdaki ikisi olgunlaşmak üzere dedi doktor
kullandığım iğne menogon 75 ünite 10tüptü ...bugunde çatlatma iğnemi oldum artık bakalım hayırlsı
zenan benim 2. aşılamam olacak, birde arkadaşlar 6 gün önce açılan 3*75 lik kullanımı olan gonal-f var ihtiyacı olan olursa vereyim boşa gitmesin
benımde 3.aşılamam son aşılamam cnm :) umarım budefa yüzümüz Güler...
bebişkocum sağol tatlım işte biraz canım sıkıldı bakalım artık hayırlısı
canım senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun tatlımmmmma.s
üzülme Bitanesi...dinlenir hem vücudun hayırlısı Olsun :)))
Kızlar günaydın sabah leke vardı kalktığımda ve sonrsındada o lekeden geldi, tutmadı aşılamam adet oluyorum hep öncesinde böle lekelenme olurduusenağlamasenağlamasenağlama
Dark testt yapma heyacanını bilie yaşayamadan adetime 3 gün kala oldum yaaa, ağlıyorum sabahtan beriisenağlama
cnm benım ilk aşılaman Olduğu için atlatman ZOr olablir ama kendini çok yıpratma Sonra bünyen zayıf düşer Diğer tedaviden Az Cevap Alırsın o hatayı ben yaptım Sen yapma Cnm napalım hayırlısı Buymuş... :çok üzgünüm: