Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaptırın kızlar ben tedavı olmadıgım aylarda bılem yaptırıyorum gercı bende hep 0 oluyo küsüraty bılem yok :roflol: laborantlar bıktı benden jeyyar bence hemen yaptırın strese gırmeyın boşbosuna

ayyy bukız alem ya :)) öldürcen benı gülmekten...Canımsın ya :))

Darkcım ama daha bugün 12. günü :1no2:
adetime de 4 gün var içimdeki ses diyorki adetini bekle zaten şurda ne kalmış bide hep 15.gün ve sonrasında daha net çıktığını duydum, sanki bi büyü var yapınca o bozulcakmış gibi geliyo, bi yanımda yap diyoo :tomato:

cnmcım eğer bebiş varsa 12.gun mutlaka kanda çıkar doktorum bile Demişti bunu bence yağtırabilirsin Test

kızlar gözlerim ilkbahar alerjisi oldugu için bütün yazdıklarınızı okuyamıyorum .bende ilk aşılamamı yaptırdım günde bir klomenle 6 yumurtam oluştu ve 2 tanesi 17 mm dr yarın aşılama yapacagız dedi igneyi vurdu sabah 9 da. ertesi gün öglen 2,30 dada aşılamam oldu bizde sperm hareket sorunu var spermlerin sadece yüzde 12 si ileri hızlı.kızlar sizin igneylemi veya klomenlemi yumurtanız çogaldı kaçtane oldu.ve kaç mm iğne vuruldunuz.teşekkür ederim

ooo hapla 6yumurta süper Walla :) ben buay 10Tüp iğne yedim yinede 3 yumurtam Olmuşmuş Soldaki 1i tam olgun diğer sağdaki ikisi olgunlaşmak üzere dedi doktor
kullandığım iğne menogon 75 ünite 10tüptü ...bugunde çatlatma iğnemi oldum artık bakalım hayırlsı

zenan benim 2. aşılamam olacak, birde arkadaşlar 6 gün önce açılan 3*75 lik kullanımı olan gonal-f var ihtiyacı olan olursa vereyim boşa gitmesin

benımde 3.aşılamam son aşılamam cnm :) umarım budefa yüzümüz Güler...

bebişkocum sağol tatlım işte biraz canım sıkıldı bakalım artık hayırlısı
canım senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun tatlımmmmma.s

üzülme Bitanesi...dinlenir hem vücudun hayırlısı Olsun :)))

Kızlar günaydın sabah leke vardı kalktığımda ve sonrsındada o lekeden geldi, tutmadı aşılamam adet oluyorum hep öncesinde böle lekelenme olurduusenağlamasenağlamasenağlama
Dark testt yapma heyacanını bilie yaşayamadan adetime 3 gün kala oldum yaaa, ağlıyorum sabahtan beriisenağlama

cnm benım ilk aşılaman Olduğu için atlatman ZOr olablir ama kendini çok yıpratma Sonra bünyen zayıf düşer Diğer tedaviden Az Cevap Alırsın o hatayı ben yaptım Sen yapma Cnm napalım hayırlısı Buymuş... :çok üzgünüm:

Canlar günaydınnn...
dün akşam Kontrolum vardı solda 1 olgun yumurtam Sağda da 2 tane Olgunlaşmak üzere olan Toplam 3yumurtam oluşmuş...
busabahın köründe 05.00 da çatlat iğnemi vurdurdum yarın akşamda 16:00 yada 17:00 da aşılamam Olacak :smiley-cool:
doktorum 10.000mg lik çatlatma iğnende yumurtalara etki edebilir ve Ozaman Hiperstimulasyon Sendromu OHSS olup çoğul gebelik Riskin de olabilir Diye uyardı
dünkü kasık ağrılarım ,mide bulantı ve kusmalarım sebebi bunun belirtileriymiş..
bakalım şimdilik iyiyim fakat korktum biraz ama napalım allah yardımcım olsun...
durum bu kızlar bana şans dileyin bu defa bebeğim yada bebişlerim Gelsin ...
:asigim:

Canlar günaydınnn...
dün akşam Kontrolum vardı solda 1 olgun yumurtam Sağda da 2 tane Olgunlaşmak üzere olan Toplam 3yumurtam oluşmuş...
busabahın köründe 05.00 da çatlat iğnemi vurdurdum yarın akşamda 16:00 yada 17:00 da aşılamam Olacak :smiley-cool:
doktorum 10.000mg lik çatlatma iğnende yumurtalara etki edebilir ve Ozaman Hiperstimulasyon Sendromu OHSS olup çoğul gebelik Riskin de olabilir Diye uyardı
dünkü kasık ağrılarım ,mide bulantı ve kusmalarım sebebi bunun belirtileriymiş..
bakalım şimdilik iyiyim fakat korktum biraz ama napalım allah yardımcım olsun...

Zenancım inşallah bu sefer kavuşursun bebişine, inşallah bu sefer tutar aşılaman bizlere umut olursun arkadaşım:1hug: Allah yardımcın olsun :teselli:
ben bugün hüzün doluyum heran gözlerim dolu, şu an bile senağlama

gece 12 de prengly çatlatma iğnesi yaptırdım, doktorun asistanı 2 toz+1 su demişti ama bende 1 toz+1 su vardı, bulamadımda, böyle yaptırmak zorunda kaldım, çatlamaz mı acaba???

Canlar günaydınnn...

zenancım hadi bakalım hayırlısı olsun. ay çoğulda olsa olur sağlıklı olsunlarda. a.s

Kızlar günaydın sabah leke vardı kalktığımda ve sonrsındada o lekeden geldi, tutmadı aşılamam adet oluyorum hep öncesinde böle lekelenme olurduusenağlamasenağlamasenağlama
Dark testt yapma heyacanını bilie yaşayamadan adetime 3 gün kala oldum yaaa, ağlıyorum sabahtan beriisenağlama

canım benimde böyle olmuştu erken adet olmuştum lekelenmeler başlayarak.hakkında hayırlısı olsun canım ya sakın pes etme.

leylimley canım çatlar inşallah.düşünmemeye çalış olumlu düşünkki olumlu olsun arkadaşım

ze naaaan canım çok sevindim senin adınaaaaa hadi bakalım iyice yaklaştın bebişine yada bebişlerine şansın bol olsun canımcım

veeeeeeeee herkese günaydın son olarak sırnaşık şeygeç oldu ama ben grip oldum kızlaaar hiç halim yoooooksenağlama

arkadaşlar herkese günaydın. hamile haberleriyle çok mutlu ve umutlu başladım güne. bugün adetimin 3. günü ve doktora gideceğim. biz sebepsiz infertiliteyiz.ilk aşılamam negatif. benim bazı sorularım var. yardımcı olursanız sevinirim.
1. biz ağustosa kadar ankaradayız. aşılama için tahlil falan verdiğimiz ücret 1000 ytl yi buldu. çünkü kurumun anlaşması yok. ben diyorum ki 4500 ytl toparlayıp tüp mü yaptırsam. çünkü iğne ile aşılama olöursam bana 1300 e falan patlayacak.

2.bi doktor varmış. hastaneden 3 aşılama olmuş gibi rapor ayarlıyormuş. arkadaşım teklif etti. önce hoşuma gitti. ama düşündüm haram olmaz mı bu? devleti kandırmış ve hak etmediğimiz bi yardımı almış olmaz mıyız?

Zenancım inşallah bu sefer kavuşursun bebişine, inşallah bu sefer tutar aşılaman bizlere umut olursun arkadaşım:1hug: Allah yardımcın olsun :teselli:
ben bugün hüzün doluyum heran gözlerim dolu, şu an bile senağlama

İNŞALLAH CNM AMA LÜTFEN PES ETME 2.Cİ AŞILAMIDA YAPTIR...

ze naaaan canım çok sevindim senin adınaaaaa hadi bakalım iyice yaklaştın bebişine yada bebişlerine şansın bol olsun canımcım

veeeeeeeee herkese günaydın son olarak sırnaşık şeygeç oldu ama ben grip oldum kızlaaar hiç halim yoooooksenağlama

GÜNAYDIN CNM İNŞALLAH BUDEFA OLURYA UMUTLANMİCAM BUDEFA DEDİM AMA OLMADI :( YİNE UMUT DOLUYUM

arkadaşlar herkese günaydın. hamile haberleriyle çok mutlu ve umutlu başladım güne. bugün adetimin 3. günü ve doktora gideceğim. biz sebepsiz infertiliteyiz.ilk aşılamam negatif. benim bazı sorularım var. yardımcı olursanız sevinirim.
1. biz ağustosa kadar ankaradayız. aşılama için tahlil falan verdiğimiz ücret 1000 ytl yi buldu. çünkü kurumun anlaşması yok. ben diyorum ki 4500 ytl toparlayıp tüp mü yaptırsam. çünkü iğne ile aşılama olöursam bana 1300 e falan patlayacak.

2.bi doktor varmış. hastaneden 3 aşılama olmuş gibi rapor ayarlıyormuş. arkadaşım teklif etti. önce hoşuma gitti. ama düşündüm haram olmaz mı bu? devleti kandırmış ve hak etmediğimiz bi yardımı almış olmaz mıyız?

SENIN AŞILAMAN BAYABİ PAHALI TUTUYORMUŞ YA CNM AMA BENCE AŞILAMALARI "TUTMİCAK AMANNN HARCADIĞIM PARAYA DEĞMEZ" DİYE DÜŞÜNME AŞILAMALARINDA TUTMA İHTİMALİ DÜŞÜKTE OLSA VAR UNUTMA....AŞILAMA İLE GEBE KALAN BİÇOK HAMİŞ VAR BUSİTEDE BEN 3AŞILAMAYA KADAR DEVA ET DERİM AMA KARAR SENIN CNM... yerimseniben

ben de 2 başarısız aşılama geçirdim 1.le 2.de çok farklı şeyler yaşadım ilkinde farklı ağrılarım 2.farklı ağrılarım oldu hatta 1.de pek ağrım olmadı bile diyebilirim doktor bana vücut farklı tepkiler verebilir demişti kafana takma hiçbirşeyi görüşmek üzere

Tüm cevap yazanlara teşekkür ederim. Sanırım bazen insan ilgi istiyor.yerimseniben
Aslında 9 aydır tedavi görüyorum. Ameliyat da dahil. Hep sakin ve aklı başında davrandım ama galiba kopma noktasıa yaklaşıyorum. Teş şükrettiğim hastanelere dertten değil de güzel bir sebepten gittiğim.
Her belirtiden de bir sonuç çıkarmak yoruyor insanı ama sanırım tek belirti tahlilde görmek.

Teşekkürler...

Tüm cevap yazanlara teşekkür ederim. Sanırım bazen insan ilgi istiyor.yerimseniben
Aslında 9 aydır tedavi görüyorum. Ameliyat da dahil. Hep sakin ve aklı başında davrandım ama galiba kopma noktasıa yaklaşıyorum. Teş şükrettiğim hastanelere dertten değil de güzel bir sebepten gittiğim.
Her belirtiden de bir sonuç çıkarmak yoruyor insanı ama sanırım tek belirti tahlilde görmek.

Teşekkürler...

EVET EN İYİSİ HİÇÇÇ DÜŞÜNMEMEK YOKSA HER BELİRTİ YENİ Bİ UMUT OLUYOR :çok üzgünüm:
DÜŞÜNMEDENDE OLMUYOR AMA UMURSAMİCAKSIN İŞTE BAŞKA ŞEYLERLER İLGİLENMEK LAZIM lülülülülülü

Sosyal güvenceni bilmiyorum ama aşılama işlemini normal bir hastanede yaptırabiliyor musun? Ben İzmir Tepecik te yaptırdım mesela. Bir prosedür nasılsa diye. 3. aşılamamı oldum ve maddi olarak sadece aylık ilaçların %20 si ve sperm yıkama işlemi dahil 100 ytl yi geçmiyor.

EVET EN İYİSİ HİÇÇÇ DÜŞÜNMEMEK YOKSA HER BELİRTİ YENİ Bİ UMUT OLUYOR :çok üzgünüm:
DÜŞÜNMEDENDE OLMUYOR AMA UMURSAMİCAKSIN İŞTE BAŞKA ŞEYLERLER İLGİLENMEK LAZIM lülülülülülü

Korunmayı bıraktıktan sonraki bir yıl hiç düşünmedim. Olursa olur olmazsa olmaz diyordum. Olmadı.
1 yıldır da tedavi. Sebepsiz infertilite. Ama yine sonuç negatif. Olsun tüp ümidi var bir de.Hayırlısı artık . Raporumu aldıktan sonra tüp bebek denemesine başlıycaz

Korunmayı bıraktıktan sonraki bir yıl hiç düşünmedim. Olursa olur olmazsa olmaz diyordum. Olmadı.
1 yıldır da tedavi. Sebepsiz infertilite. Ama yine sonuç negatif. Olsun tüp ümidi var bir de.Hayırlısı artık . Raporumu aldıktan sonra tüp bebek denemesine başlıycaz

bende yarın 3.yani son aşılamamı olucam allah kısmet ederse
eğer buda tutmazsa bende tüpbebek heyet raporu için koşturucam
allah yardımcımız olsun...

benim de bugün ya da yarın ilk aşılama denemem olacak. dün oldum iğnemi ama iğneden öncede çok ağrım vardı. sanki çatlıyormş gibi. daha önce 2 kere yumurta takibi olduğum için biliyorum.doktorumu aradım yarın gelin bakalım dedi şimdi doktora gitme zamanını bekliyorum.
bir de aslında yeni konu açacaktım ama yeni olduğum için bilmiyorum açmayı doktorlardan yana şikayetlerim var benim. ağızlarından kerpetenle laf alıyorum. bu 2. doktorum ikiside prof tu ondan mı acaba? iğne oldum salı akşamı ol dedi yani saat bile vermedi. perşembe saat 5 te aşılamaya gel dedi ben bu doktoru da anlamadım. zaten sen sormazsan bir şey söylemiyorlar. nasıl güveneceğim kime gideceğim bilemedim bir türlü.
sevgiler.

elalıcım inan çok üzüldüm
ne diyeceğimi bilemiyorum aynı duyguları ben de yaşadım
hayırlısı tatlım kendini lütfen çok yıpratma:teselli:
allah inşallah en kısa zaman da hepimize nasip eder inşallah

Teşekkürler...

halaycım biz hep burdayız canım haklısın insan gerçekten ilgi istiyor bazen özelllikle tedavi sırasın da
sen cancağzını hiç sıkma
allah o güzel kalbine göre verir inşallah
inşallah sonuç çok güzel olur tatlımmmma.s

benim de bugün ya da yarın ilk aşılama denemem olacak. dün oldum iğnemi ama iğneden öncede çok ağrım vardı. sanki çatlıyormş gibi. daha önce 2 kere yumurta takibi olduğum için biliyorum.doktorumu aradım yarın gelin bakalım dedi şimdi doktora gitme zamanını bekliyorum.
bir de aslında yeni konu açacaktım ama yeni olduğum için bilmiyorum açmayı doktorlardan yana şikayetlerim var benim. ağızlarından kerpetenle laf alıyorum. bu 2. doktorum ikiside prof tu ondan mı acaba? iğne oldum salı akşamı ol dedi yani saat bile vermedi. perşembe saat 5 te aşılamaya gel dedi ben bu doktoru da anlamadım. zaten sen sormazsan bir şey söylemiyorlar. nasıl güveneceğim kime gideceğim bilemedim bir türlü.
sevgiler.

Ben de hep prof daha iyidir düşüncesiyle giderim proflara. Ama hep aynılar hiç yorum yok. Ağızlarından kerpetenle laf alınıyor.
En son bir profa gittiğimde ultrasonda hemşirenin bile gördüğü kocaman kistimi farkedememişti. Artık profa gitmemeye karar verdim.

zenancım canım
evet tatlım hep ilaçlar bizi mahveden ama birazcık dişimizi sıkıcaz inşallah sonuçları güzel olucak
ben de dinleniyorum tatlım bu ay hayırlısı olsun
inşallah aşılaman çok güzel sonuçlanır a.s.

Back
X