E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #4.121
idrar testi yap evde belki çıkar arkadaşların dedigi gibi varsa ona göre ilaç falan verir doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben mayısın 12 sinde aşılama oldum bugün 19.gün. Geçen ay nisanın 30 da adet olmuştum bugün aslında adet günüm ama geçen ayki adetim 2 gün geç olmuştu sanki bu ayda öyle olur gibime geliyor.Test yapmayı bende çok istiyorum aslında ama dr um dediki adetin 1 gün gecikirse beni ara testi öyle yapıcaz dedi.bi kaç gündür karnımda ve belimde çok ağrı var adet ağrısı gibi ve sarı bi akıntımda var anlıycanız beklememin sebebi drumun verdiği süre canım ya.:çok üzgünüm:
arkadaşlar hayılı cumalar hepinize mavi ay ne oldu test yaptırdın mı bu dr bana dinlenme verdi üst üste aşılama yapılmıyormuş inşallah temmuzda 2. aşılamayı başlıyacagım bu sefer tutar inşallah allah isteyen herkese hayırlı ve saglıklı bebişler nasip etsin
arkadaşlar merhaba sanırım aklıma gelen başıma geliyor.Bugün 20. günü test yapmamıştım ya dün regl günümdü bişey olmamıştı ama bugün hafif hafif kahverengi akıntı başladı yani gerisi gelecek heralde ve test yapmayada gerek kalmayacak sanırım:çok üzgünümoktorumla görüştüm eğer akıntın kanamaya dönüşmezse yani regl tamamen gerçekleşmezse p.tesi test yaparız dedi ama bence teste gerek kalmayacak diye düşünüyorum.Gerçi Allah bilir.Hakkımızda hayırlısını diliyorum.Kafama takmamaya çalışıyorum gelen Allahtandır diyorum ama insan yinede üzülmüyor değil hani.Yazım uzun oldu ama biraz olsun sizlerle sıkıntımı paylaşmak istedim:1no2::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
MAVİ AY kaç gündür seni meraktan giriyorum siteye. arkadaşım herşeyin hayırlısı, beklemeye devam. hiiiiiç belli olmaaaaaz.
neden bana kımse cvp vermıyor yenıyım dıyemı
bugün aşılamamın 3.günü hiç bir ağrım yok dün sadece şiddetli başağrısı çektim bu iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi biliyorsunuz bu benim 3.aşılamam ama insan her seferinde biraz daha acemileşiyorAllah hepimizin hakkında hayırlısını versin
canım arkadaşım sen gerçekten heyecanlı bi yapıya sahipsin, anladım. ne desem anlamı olmayacak biliyorum ama bu günlerimiz geri gelmez tadını çıkaaar. mevlam neylerse güzel eyler.
seninle paralel gidiyorduk ama ben microya döndüm haberin var mı bilmiyorum. dün yumurtalarım toplandı. şimdi hastaneden güzel haberler bekliyoruz. inşaallah sıkıntılarımızın sonu ferah olur:1hug:
micro hakkında biraz bilgi verirmisin canım bende düşünüyorum da
canım arkadaşım sen gerçekten heyecanlı bi yapıya sahipsin, anladım. ne desem anlamı olmayacak biliyorum ama bu günlerimiz geri gelmez tadını çıkaaar. mevlam neylerse güzel eyler.
seninle paralel gidiyorduk ama ben microya döndüm haberin var mı bilmiyorum. dün yumurtalarım toplandı. şimdi hastaneden güzel haberler bekliyoruz. inşaallah sıkıntılarımızın sonu ferah olur:1hug:
kızlar herkeze merhabalar.bende aşılama olmuştum ama.17.günümde adet oldum ilk aşılamamdı.tutmadı yani.canım çok sıkıldı hiç tutmayacakmış gibi geliyor artık.