Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım psikolojik boyutu zor gerçekten.. :( birazda kişiligine baglı rahat biriysen hamileliği hayatının merkezine oturtmadıysan iste o zaman kolay gelir.. Benim doktorum butur tedaviler balık tutmak gibidir biz oltayı atıyoruz elimiz bosta dönebiliriz.. normal hayatına geri don aşılama oldugunu unut dedi ama.. :( inan dusunmemek nerdeyse imaknsız..

muhakkak ımkansız. her ilişkiden sonra bıle acaba dıyosun. benım solemek ıstedıgım acaba bıraz daha denesemmı yoksa nıyetıne gormısken asılamamı yapsam

aşılamada sansımız normale gore ne kadar daha yuksek

bildigim kadarıyla cok yuksek degil.. %10 ila %15 arası.. istersen yumurta takibi ile başlayabilirsin aynı aşılama gibi ilaç veriliyor catlatma ignesi yapılıyor doktor su gunlerde ilişkiye gir diyor.. ben aşılama yaptırdım su an beklemedeyim ama adet olacagım sanırım o yuzden buruk hssediyorum kendimi. ama normal denediğimiz de de bundan farklı hissetmemiştim..

bildigim kadarıyla cok yuksek degil.. %10 ila %15 arası.. istersen yumurta takibi ile başlayabilirsin aynı aşılama gibi ilaç veriliyor catlatma ignesi yapılıyor doktor su gunlerde ilişkiye gir diyor.. ben aşılama yaptırdım su an beklemedeyim ama adet olacagım sanırım o yuzden buruk hssediyorum kendimi. ama normal denediğimiz de de bundan farklı hissetmemiştim..

Yumurta takibi şöyle yaptık. yumurtam çatlıyormu dıe gıttık. o zaman gunler soyledı dr. o ay kımyasal gebelık oldu.

SLM arkadaşlar bir bilgi edinmek istiyorum aşılamam mayısın 20 de olmuştu bugün aşılama yapılalı 15 gün oldu ama benim adet günüm ayın 8 de ben test yaptırsam çıkarmı vede çok heyecanlı ve çok endişeliyim bu konuda bilgi verirmisiniz ilk aşılamamdı

canım inşallah hamilsindir.aşılamanın 14. günü dolduysa eğer senin 15. günmüş bhcg den belli oluyormuş canım.Banada dr söyledi 14. gün ve sonrasında daha kesin sonuç alınıyormuş:1hug:

canım yazmışın zaten ilk aşılamam diye...göremiyorum artıkk hehe kafamçokkarıştı....Benim ilki tutmadı Yarın dr a gideceğim sanırım 2. cisini uygulayacak heralde ya aslında biraz ara vermek istiyorum ama arkaarkaya daha mı etkili acaba benneyaptımki

bebişkocum 2. aşılaman hayırlı olsun canımm.İnşallah hayırlı haberler alırız dualarımız seninle...Kendine dikkat et emiiii....a.s.a.s.

:emir_bebek:sağol kuzucumm inşallahh hayırlısıysa tutar bu aşılamam ama tutmazsada yapacak bişi yokk..sen yinede dualarını eksik etme tatlışkom öptüm seni kocamannn iyi dileklerin için sağollllŞeniz

a.s.selamm güzell kuzularııımmmmm umarım herşey gönlünüzce olur tüm sevgiler,saygılar ve bol şans sizlerle olsunn öpüyoruuummm:1hug:benim bugün aşılamamın 2.günü ve çok pozitifimm artık kötü düşünmüyorum vallaaaa...allah içime serinlik verdi sanki umarım hep böle olur...

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhaba maşallah yüzlerce sayfa yazmışsınız bu konuda gerilere baktım ama kafamçokkarıştı bu ay bizde aşılama yaptıracaz adet olmayı bekliyorum bugun yarın eli kulağında. 3. günü çağırdı dr um. hele bi anlatın bana ne yapacaklar nasıl bir tedavi yolu uygulanıyor nasıl olacak bu iş :uhm: tecrübelerinizden faydalanayım anlatın lütfen a.s.

bebşkocum aşılaman hayırlı olsun canım ben de 3.aşılamanın6.günündeyim sonuç bekleyen tüm arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız.bir kaç gündür foruma giremedim aşılamadan bir hafta sonra hcg ye bakılması gerektiği gibi bir şey okudum benim doktor öyle birşey demedi bana aşılama günü alttan baktı çatlamış mıdır diye sordum çatlamıştır dedi sonra da 14 gün sonra test yaptır dedi kafam karıştı biraz acaba çatlamamış olabilir miydi ya ada yarın yaptırsak bu testi çatlamamışsa ne gibi birşey yapılır anlamadım ben dark orda mısın kızlar bilginiz var mı bu konuda

sersoycum doktorun seni yönlendiri yumurta gelişimini iğne ya da ilaçla yapıyorlar bir süre onu kullanıp sonra da çatlatma iğnesi oluyorsun 2 gün sonra da aşılama sonra da 14 gün bekliyorsun kanda beta hcg testi yaptırmak için detaylı bilgiyi forumdan ve internetteki makalelerden okuyabilirsin canım sormak istediğn şeyleri de gene burdaki arkadaşlar hepimiz dilimiz döndüğünce anlatırız

sersoycum doktorun seni yönlendiri yumurta gelişimini iğne ya da ilaçla yapıyorlar bir süre onu kullanıp sonra da çatlatma iğnesi oluyorsun 2 gün sonra da aşılama sonra da 14 gün bekliyorsun kanda beta hcg testi yaptırmak için detaylı bilgiyi forumdan ve internetteki makalelerden okuyabilirsin canım sormak istediğn şeyleri de gene burdaki arkadaşlar hepimiz dilimiz döndüğünce anlatırız

symslow çok teşekkürler, çok merak ettiğim bi konu var bu yumurta gelişimini sağlamak için mutlaka ilaç veriyormu dr lar yani benim yumurta takibim yapıldı geçen ayda klomen vermişti ve yumurtalarım çok fazla olduğu için aşılama yapmadı bu ayda ilaç verirmi bana
benim hazır olduğumu söylemişti. sorun eşimden kaynaklandığından bizim tedavimiz daha değişikmi olacak :uhm:

bebşkocum aşılaman hayırlı olsun canım ben de 3.aşılamanın6.günündeyim sonuç bekleyen tüm arkadaşlar inşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız.bir kaç gündür foruma giremedim aşılamadan bir hafta sonra hcg ye bakılması gerektiği gibi bir şey okudum benim doktor öyle birşey demedi bana aşılama günü alttan baktı çatlamış mıdır diye sordum çatlamıştır dedi sonra da 14 gün sonra test yaptır dedi kafam karıştı biraz acaba çatlamamış olabilir miydi ya ada yarın yaptırsak bu testi çatlamamışsa ne gibi birşey yapılır anlamadım ben dark orda mısın kızlar bilginiz var mı bu konuda

:nazar:teşekkür ederim tatlım hepimizin ki hayırlı uğurlu olsun seninde sonuçların olumlu olur inşallaaaahhh bu arada bende hiç beta hcg baktırmıyorum çokta gerekli olduğunu düşünmüyorum sadec 15.gün beta hcg bakılıyo ondada hamiş olup olmadığını anlıyosun zaten bu kdar kafanı takam sakın bazıları böle yapıyo ama biz dr güvenecez sen 14.günü bekle tatlı hiçte stress yapma öptüm kocamana.s.a.s.

bebişkocum sana özelden mesaj attım.okursan sevinirim.
aşılaman için çok güzel sonuçlanır.ben 3.için başladım iğnelerime.rabbim bu sefer inşallah yüzümüzü güldürür.

arzuhalim bişey sorsam bilebilirsin sanırım çünkü daha önce aşılama yaptırmışsın ben bugün çatlatma iğnesi oldum yarın aşılama olacak dediler tereddütteyim 24 saat yeterli mi

arzuhalim bişey sorsam bilebilirsin sanırım çünkü daha önce aşılama yaptırmışsın ben bugün çatlatma iğnesi oldum yarın aşılama olacak dediler tereddütteyim 24 saat yeterli mi

Yeterli olur canım.Merak etme.Genelde uygulanan 36 saat.Ama yumurtaların çatlama sürecine erken girmişse doktorun bu süreyi öne alabilir.Benim doktorumda e2 mi ölçtürmüştü.Böyle bir durumdan şüphelendiği için.Öyle çıksaydı bende 24 saat sonra yaptıracaktım.Ama normal çıktı yumurta gelişimi ve 36 saat sonra olmuştum.

SLM arkadaşlar bir bilgi edinmek istiyorum aşılamam mayısın 20 de olmuştu bugün aşılama yapılalı 15 gün oldu ama benim adet günüm ayın 8 de ben test yaptırsam çıkarmı vede çok heyecanlı ve çok endişeliyim bu konuda bilgi verirmisiniz ilk aşılamamdı

Belli olur yarın hemen test yaptır canım.

8 haziran çok geç bir tarih o tarihe kalmadan adet olursun zaten.Ama bence 15. gün ve bişey yok diyosun.Hamile olma ihtimalin yüksek geldi bana.Ya hayırlısı artık.

Back
X