- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #4.221
İnşallah test yaptırmışsındır ve pozitifi görmüşsündür canım.darkcım canım allah agzından duyursun doktorumla görüşecem birazdan arkadaşlar bakalım bugün aşılama yapılalı 16.gün bakalım ne diyecek dualarınızı eksik etmeyin allah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
Leylimley bebeğine bir adım daha yaklaştığını düşün canım.Üzme kendini.Bundan sonraki denemende olur inşallah.benim aşılamam tutmadı hasta oldum bugün, 15 gün sonra gel demişti doktorum test yapıcak bu testi ben buralarda bi yerde yapsam hastane uzakta, sorun olur mu acaba, bir daha gittiğimde dosyama koydururum diye düşünüyorum.
Başka yerde de yaptırabilirsin tabiki neden olmasın.Yalnız doktorunu arayıp sonucu söylemen iyi olur.Bazen adet olunsa da gebelik olabiliyor ya.
Zenancım sen ne zaman test yaptırıyorsun canım.Dualrım seninlehastamı oldun cnm..benim hala gelmedi ama gelir sanırım çünkü pazt den beri regl ağrılarım var bugun bizim 14.gunumuz dimi senle aynı tarihte olmuştuk aşılamayı 22mayısta...yanlış mı hatırlıyorum
inşallah beklenen yolcu yoldadır

teşekkürler canım allah senide evladının eline ayağına kavuştursun bizimde dualarımız seninle çok öpüyorum ikinizideeŞeniz![]()
Sağol bebişkom.Bizde seni çooook öpüyoruz teyzesi.