Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
darkcım canım allah agzından duyursun doktorumla görüşecem birazdan arkadaşlar bakalım bugün aşılama yapılalı 16.gün bakalım ne diyecek dualarınızı eksik etmeyin allah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
İnşallah test yaptırmışsındır ve pozitifi görmüşsündür canım.

benim aşılamam tutmadı hasta oldum bugün, 15 gün sonra gel demişti doktorum test yapıcak bu testi ben buralarda bi yerde yapsam hastane uzakta, sorun olur mu acaba, bir daha gittiğimde dosyama koydururum diye düşünüyorum.
Leylimley bebeğine bir adım daha yaklaştığını düşün canım.Üzme kendini.Bundan sonraki denemende olur inşallah.
Başka yerde de yaptırabilirsin tabiki neden olmasın.Yalnız doktorunu arayıp sonucu söylemen iyi olur.Bazen adet olunsa da gebelik olabiliyor ya.

hastamı oldun cnm..benim hala gelmedi ama gelir sanırım çünkü pazt den beri regl ağrılarım var bugun bizim 14.gunumuz dimi senle aynı tarihte olmuştuk aşılamayı 22mayısta...yanlış mı hatırlıyorum
Zenancım sen ne zaman test yaptırıyorsun canım.Dualrım seninle
inşallah beklenen yolcu yoldadır ;)

teşekkürler canım allah senide evladının eline ayağına kavuştursun bizimde dualarımız seninle çok öpüyorum ikinizideeŞeniz:emir_bebek:

Sağol bebişkom.Bizde seni çooook öpüyoruz teyzesi.

benim aşılama olalı 12 gün oldu.cuma test yapıcaktım.ama az önce kahverengi kan geldi.karnımda adet gibi ağrıyor.bu kadar erken hasta olabilirmiyim??ben gonal-f kullanmıştım acaba o yüzdenmi erken oldu.doktorumu aradım şimdi tam adet kanaması olmadan sayamayız dedi.yinede testimi yaptırıcakmışım.offffffffffffffffff kıafam çok karışık.böyle olan varmı kızlar.:uhm::uhm::uhm:

benim aşılama olalı 12 gün oldu.cuma test yapıcaktım.ama az önce kahverengi kan geldi.karnımda adet gibi ağrıyor.bu kadar erken hasta olabilirmiyim??ben gonal-f kullanmıştım acaba o yüzdenmi erken oldu.doktorumu aradım şimdi tam adet kanaması olmadan sayamayız dedi.yinede testimi yaptırıcakmışım.offffffffffffffffff kıafam çok karışık.böyle olan varmı kızlar.:uhm::uhm::uhm:

tatlım sakın stres yapma belki adet olacaksın belkide bazı hamileliklerde böyle lekelenmeler oluyomuş onu yaşıyosundur bundan emin olmak için beklemen lazım eğer kan gelmeye başlarsa regl dönemin başlıyo demektir ama baktın gelmiyo yarın bir test yaptırmanı tavsiye ederim canım o yüzden hiç panik yok tamammı herşey bizim için aşılaman tutmadıysada üzülmek yok hepimiz bekliyoruz o mucizeyi allahın izniyle olacak bi gün öptümmŞeniz

kızlar nasılsınız bakımmmm off benım hiç umudum yok artık mucize gıbı gelıyo hiç kendımı anne olacak dıye düşünemıyorum bıle bugun bıraz kötüyüm senağlama

BaK YİNE KENDİNİ BIRAKMIŞSIN SANKİMMM Kötü Kazen
Sakın sakın.Zaten mucize bu iş:Ama yılmak yok biliyosun çalışmak var jeyyara.s.

Benimde 12. gün gelmişti bi defasında adetim.
Sen yine de testini yap bencede.

zaten umutlanmıyorum.bu benim 4.aşılamam alıştım artık.bu sondu.biraz dinlenip tüp bebek için başlıcam.çok stresli bir dönem bu ya.kendimi çok kötü hissediyorum.hiç kimseyle konuşmak istemiyorum.ama yinede ayakta olmaya çalışıyorum.biliyorum ki benimde bir gün bebişim olacak.ALLAH'ım hepimize nasip etsin,kimseye aratmasın.:a015:

Zenancım sen ne zaman test yaptırıyorsun canım.Dualrım seninle
inşallah beklenen yolcu yoldadır ;)

canım diğer 2aşılamamda hep 17.gun regl oldum yine onu bekliyorum 17.gunde olmazsam test yapıcam Bgun 15.gunum regliminde 29.gunu.. ama olabilirim sanırım çünkü regl ağrıları devam ediyo..dualrın için saol tatlım

kızlar nasılsınız bakımmmm off benım hiç umudum yok artık mucize gıbı gelıyo hiç kendımı anne olacak dıye düşünemıyorum bıle bugun bıraz kötüyüm senağlama

canım benımde arada oyle umutsuz ve mutsuzluklarım oluyor
mesela buayda iyiyim diyemem 3.veson aşılamam bundan sonra benı neler bekliyor kafam çok karışık..ve regl ağrılarım bir gelip bi gidio olacaksam olayım diyorum Vucudumun benle oynamasından yoruldum..Senı çok ii anlıyorum kızıldenizim...

selam kızlar 3 aşılamamı yaptırdım ama yine olmadı of of

zaten umutlanmıyorum.bu benim 4.aşılamam alıştım artık.bu sondu.biraz dinlenip tüp bebek için başlıcam.çok stresli bir dönem bu ya.kendimi çok kötü hissediyorum.hiç kimseyle konuşmak istemiyorum.ama yinede ayakta olmaya çalışıyorum.biliyorum ki benimde bir gün bebişim olacak.ALLAH'ım hepimize nasip etsin,kimseye aratmasın.:a015:

ayda 111 ve ecearda bende 2 double 1 tane tek olmak üzere toplam 5aşılama Oldum
bende son aşılamanın 15.gunun deyim Sanırım bende regl olucam Ağrılar devam ediyor..
bende bundan sora beni neler bekler bilemiyorum sadece Allah büyük diyorum..
allah kucaklarımız boş bırakmasın...

kızlar sabah serviste gelirken yolda derin derin dalmışım düşüncelere..
Birden Radyoda Bi şarkı çıktı Sozleri Tam bizlik;

[
I]YIKILDIĞIN HERAN YOK OLMADIĞINA ŞÜKRET...
YORULDUĞUN HERAN KOLAY ÖLÜMDEN VAZGEÇ....
KALK AYNALARA BAK..
YÜREĞİNE GÜNEŞ KOY.. YÜREĞİNE BULUT KOY...YÜREĞİNE YILDIZ KOY ...
YOLA DEVAM....
[/I]​

HEPİNİZE GÜNAYDIN :asigim:
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.....

Maviay Benimde Doktorum Ismail Küçükerdoğan.zübeydenin Doktoru.bende çok Memnunum.çok Güveniyorum Ona.

Memnun olmana sevindim canım inşallah hayırlısı olur senin için...Bende dün dr a gittim ilk aşılamam tutmamıştıya hadi bakalım süprizzzzz2. aşılama başladı...Doktoruma dedimki en fazla kaç kez yapılacak yada aşılama en fazla kaç kez yapılmalı dedim en fazla 2 yada 3 kez yapılmalı dedi sonrasındaki yapılan aşılamalarda oran azalıyo dedi ve sadece masrafdan başka bir şey değil dedi...:teselli:

canım daha test yapmadım bugün 17.gün aşılamamdan sonra dün doktoru aradım bir hafta daha bekle dedii offffffffffff beklemek çokk zor ya ama yapmakta istemiyorum test çünki hadi negatif çıkarsa çok ğüzülürümm ben ya ne yapim kızlar bana yardım edin lütfen
git yaptır hayatım bekledikçe umudun büyüyo, strese giriyorsun 17. günde %100 çıkar bizde merak ediyoruz, 1 hafta sonra çok çok üzüleceğine belki şimdi daha az üzülürsün, hem belki dee,,,,,, doktora söylemeyiz:1rolleyes:

bişe sorucam arkadaşlar, her aşılamadan önce doktor heyete sevkediyoya (yani zeynep kamilde öyle) heyet bi rapor veriyo, bu rapor sadece iğneleri alabilmek içinmi, yoksa hem iğneleri alabilmek hemde aşılama yapılabilmesi için midir, neden soruyorum çünkü benim 3.aşılamada yetecek kadar iğnem var sonra bana o rapor olmazsa aşılama yapamayız demesinler!!!

Kızlar merhabalar,
az önce hastaneden geldim benim en büyük yumiş 15,5 olmuş yarın tekrar gidecem bakalım. İlk aşılamamda 10 gün kullandım iğneyi 16,5ken çatlatmışlardı beni, şimdiki aşılamamdada bugün 11. günüm neden aynı oranda olmadı acaba ki ????

bişe sorucam arkadaşlar, her aşılamadan önce doktor heyete sevkediyoya (yani zeynep kamilde öyle) heyet bi rapor veriyo, bu rapor sadece iğneleri alabilmek içinmi, yoksa hem iğneleri alabilmek hemde aşılama yapılabilmesi için midir, neden soruyorum çünkü benim 3.aşılamada yetecek kadar iğnem var sonra bana o rapor olmazsa aşılama yapamayız demesinler!!!

Leylimley rapor hem iğneleri alabilmen hemde hastane kayıtlarında kaç aşılama olduğunun kaydı için her aşılamada çıkıyomuş. (bende marmara üniv. hastanesinde yaptırıyorum belki prosedür farklı olabilir) Bende 2. aşılamamı yaptırıyorum 2. bi rapor çıkardım. Heralde çok küçük dozda vuruyosun ki 3 aşılama içinde yetiyo ilaçların fisfisfis

bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım ama tutmadı.bu ayda tekrar tedaviye başladım bakalım aşılama olcakmı kesin değil.bu süreçte insan çok yıpranıyor.zor bi durum yani.bizdede önemli bi sorun yok ama olmadı işte.bu konuda herkese bol şans:asigim:

kızlar sabah serviste gelirken yolda derin derin dalmışım düşüncelere..
Birden Radyoda Bi şarkı çıktı Sozleri Tam bizlik;

[
I]YIKILDIĞIN HERAN YOK OLMADIĞINA ŞÜKRET...
YORULDUĞUN HERAN KOLAY ÖLÜMDEN VAZGEÇ....
KALK AYNALARA BAK..
YÜREĞİNE GÜNEŞ KOY.. YÜREĞİNE BULUT KOY...YÜREĞİNE YILDIZ KOY ...
YOLA DEVAM....
[/I]​

HEPİNİZE GÜNAYDIN :asigim:
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.....

sırnaşık şeyselam kuzucummm çok güzel bi şarkı çok severim ayrıca evet tam dediği gibi biz hep negatif alsakta yola devam edceğiz yılmak yok bebişiiimmm öle dalma heryere karamsarda olma olurmu tatlım...
bak bu şarkıda güzel:
BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA
BERABER ISLANDIK YAĞAN YAĞMURDA.....

sen, çokk öpüyorummma.s.

bişi sormak istiyorum size, sizler aşılama yaptırmadan önce kaç tane iğne vuruldunuz.ve hap kullandınızmı

Cnm iğne vurulma gün sayısı kişiden kişiye değişiyo, hatta zamana göre bile değişiyo:utangac:
ilk aşılamamda 10gün gonal-f vuruldum. 2. aşılamamda bugün 11.inciyi vurucam ve bakalım belki yarında vurabilirim kontrolden sonra belli olcak.:uhm:
Hap olarakta sadece ben folic plus kullanıyorum başka bişey yok:1no2:

Back
X