Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pazartesi doktora gidicem yumurtalıklarıma bakıcak bu ayda aşılamayı yapar heralde inşallah yeterlıdır aslında cok arastırdım ama önceden olması gerektıgıne dair birsey bulamamıştım tabii ona göre ilaç falan vericekti belki tühh ya nasıl üzüldüm

pazartesi doktora gidicem yumurtalıklarıma bakıcak bu ayda aşılamayı yapar heralde inşallah yeterlıdır aslında cok arastırdım ama önceden olması gerektıgıne dair birsey bulamamıştım tabii ona göre ilaç falan vericekti belki tühh ya nasıl üzüldüm

canım uzulme ya bısey yoktur ınş...bu ay asılama yaptıranlar ......baslıgına msj attım sana bır bak ıstersen............

Kızlar merhaba,
2 gün girmedim foruma ne çok şey yazılmış, epeyde yeni arkadaşlar katılmış aramıza...
Yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, inşallah en kısa zamanda tedavilerinizden iyi sonuçlar alırsınız. Aşılama yapılan arkadaşlar hayırlı olsun aşılamalarınız inşallah meleklerinize kavuşursunuz (tabii bende)
Allah hepimizin gönlüne göre versin (amin):enbuyukkk:

Kızlar pozirif sonuç alan yok mu son günlerde hiç :(( ?

Pek takip edemedim de.

Bu arada sütlaç da erkeklere çok faydalı bol bol yapmakta fayda var.

Darkcım merhaba,
Haberin varmı bilmiyorum ama en son mutlu haberi symslow den aldık.
Senin hamileliğin nasıl gidiyor, umarım zor geçmiyordur.
Bu arada seni takip ediyorum bebişinin cicileri ve senin göbişin çok güzel, sevgiyle kal:1hug:

merhaba elalı hosbulduk teşekkürler sende beklemedemisin suan degilmi kaçıncı günün ve kacıncı aşılaman bu bende yarın gıdıcem doktora bakalım ne olucak sonuc yumurtalıklarıma bakılcakmıs inşallah bebişin sana merhaba der

merhaba elalı hosbulduk teşekkürler sende beklemedemisin suan degilmi kaçıncı günün ve kacıncı aşılaman bu bende yarın gıdıcem doktora bakalım ne olucak sonuc yumurtalıklarıma bakılcakmıs inşallah bebişin sana merhaba der

Tşk ederim güzel dileklerin için.
canım ben 2. aşılamamı yaptıralı 1 hafta oldu sonucu bekliyorum.
inşallah yumişlerin güzel büyümüşlerdir, tedavin güzel bi şekilde ilerler ve meleğine kavuşursun.

Darkcım merhaba,
Haberin varmı bilmiyorum ama en son mutlu haberi symslow den aldık.
Senin hamileliğin nasıl gidiyor, umarım zor geçmiyordur.
Bu arada seni takip ediyorum bebişinin cicileri ve senin göbişin çok güzel, sevgiyle kal:1hug:

Çok güzel canım ya.Çok sevindim...

Symslowcum hayırlı olsun,kucağına da alırsın bebeğini inşallah.Darısı tüm isteyenlere olsun.

ELALICIm bizde iyiyiz çok şükür canım<dün kontrole gittim herşey iyiydi.Sen nasılsın canım?

Çok güzel canım ya.Çok sevindim...

Symslowcum hayırlı olsun,kucağına da alırsın bebeğini inşallah.Darısı tüm isteyenlere olsun.

ELALICIm bizde iyiyiz çok şükür canım<dün kontrole gittim herşey iyiydi.Sen nasılsın canım?

Ben beklemedeyim cnm 2. aşılamamı yaptıralı 1 hafta oldu, bakalım ne olacak göreceğiz...
geçen hafta bel bölgemde ağrı vardı, ilk aşılamadada olmuştu normaldir heralde, bugünde gittm kan verdim pregesteron testi yaptılar, yumurtalar çatlamışmı diye, yarın yada öbürgün sonucu alcam:uhm:

kendine ve yeğenimize iyi bak, öpüyorumŞeniz

arkadaşlar merhaba,bilenler biliyodur 11.gün testim 18,61 di 14.gün tekrar test yaptırdım sonuç 109,83 çıktı :):):)

Gayecim hayırlı olsun çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah (amin):nazar:
Darısı başımıza:asigim:

arkadaşım iyi dileklerin için teşekkür ederim.dua ederken hep olmayan herkese nasip etsin diye ediyorum.Sizde dua edin hayırlısıyla kucağımıza alalım:)

Dualarım sizlerle cnm:1hug:
gayecim kaçıncı aşılamanda hamile kaldın, hangi hastanede yaptırdın, bide hiç belirti yaşadınmı paylaşırmısın bizimle:asigim:

gözün aydın canım ne kadar seviniyoruz böyle duydukça, doktorla görüştün mü ne dedi anlat a.s.
merhaba.ggaye,çok sevindim senin adına.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.aşılama ile mi hamile kaldın,belirtiler oldu mu.bende 9haziranda ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum sabırsızlıkla

Back
X