Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba.ggaye,çok sevindim senin adına.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.aşılama ile mi hamile kaldın,belirtiler oldu mu.bende 9haziranda ilk aşılamamı yaptırdım bekliyorum sabırsızlıkla

berenboz merhaba, aynı gün aşılama olmuşuz, bilmeni istedim :1hug:

elalı merhaba.umarım ikimizde hamileyizdir..hayırlısı olsun.aşılamadan sonra neler oldu,belirti falan var mı sende.benim 2,3 gün akıntım oldu.ve ağrı.sol tarafım sanki iğne batıyo gibi ama ara ara.birde göğüslerim şişti biraz.ama o regl olmadan öncede oluyo

elalı,ne kadar sperm gönderdiler ve hareket yüzde kaçtı,özel oldu ama:(

berenbozcum benimde aşılama yapıldıktan 2-3 gün sonra bel ve karın ağrım oldu. Hatta bugünde belim ağrıyo. Benim ilk aşılamamda göğsüm ağrımıştı çok ama bunda çok belirti hissetmedim onlarda :))
Valla güzelim özel değilde eşimin sonucundan ben heç bişey anlamıyom tatlicadiarzu
yanlız toplam sperm %57 (57 milyon) hareketlilik &100müş, yıkama sonrası hareketlilik %17 (17 milyon) toplam nakledilen :)))) %13,5 (13,5 milyon) du.

İnşallah hem ikimiz hemde cemi cümlemiz meleklerine kavuşur (amin) :nazar:

dr bana ayın 30unu bekle dedi,beklemeye çalışacağım.inşallah hamileyizdir,allah bizim ve herkesin gönlüne göre versin.bugün benimde belimde ağrı var,sağ tarafımda sanki kramp gibi.inşallah belirtidir bunlar

dr bana ayın 30unu bekle dedi,beklemeye çalışacağım.inşallah hamileyizdir,allah bizim ve herkesin gönlüne göre versin.bugün benimde belimde ağrı var,sağ tarafımda sanki kramp gibi.inşallah belirtidir bunlar

Yaa ayın 30u çok geç diğilmi? adet günün ne zaman? benim ayın 24ünde olmam lazım olmassam bi kaç gün sonra yaptırcam hcg. kanda max. 15 gün sonra çıkıyomuş.
ilk aşılamamda bi önceki adet günümden bikaçgün önce lekelenme oldu ve tam adet günümde olmuştum:1no2: bundada bakalım ne olcak:uhm:
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Aşılama ile hamile kaldım.ilk aşılamamdı.Aşıla yapıldığı günden itibaren kasıklarımda çok ağrı vardı.10 günden itibaren de adet olucakmışım gibi ağrı hissettim.bunlar belirtimi bilmiyorum ama bunları hissettim.oktorumla 14.günü haberleştik bazı tavsiyeleri oldu günde 3 saat yatak istirati ayakta 1 saaten fazla durtmak yasak asitli ve gazlı içecekler yasak günde 3 litre sıvı tüketimi verdi birde aşılamadan sonra kullandığım ilaçlarıma ek yaptı(coraspin100,progestan,polivitC ve folbiol tablet)temmuzun ilk haftası da kontrole çağırdı.Ben Ankarada özel bi klinikte yaptırdım.Başından beride aynı kliniğe gidiyodum zaten klinik hakkında bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olurum Çok uzun oldu biliyorum.:)

merhaba arkadaşlar aranızda hamiş olanlar varmış tebrikler allah tamamına erdirsin bende bugun ilk muaynemi oldum yumurtalıklarıma baktı ve iyi dedi eşimdende spermıyogram testi istedi birde hormon tahlıli yaptırıcam yarın bunlar iyi çıkarsa bu ay aşılamayı yaparız dedi kullanmam içinde klomen verdi cok heyecanlı bır döneme girmiş oldum rabbim inşallah bizede bebişler versin

a.s.
arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Aşılama ile hamile kaldım.ilk aşılamamdı.Aşıla yapıldığı günden itibaren kasıklarımda çok ağrı vardı.10 günden itibaren de adet olucakmışım gibi ağrı hissettim.bunlar belirtimi bilmiyorum ama bunları hissettim.oktorumla 14.günü haberleştik bazı tavsiyeleri oldu günde 3 saat yatak istirati ayakta 1 saaten fazla durtmak yasak asitli ve gazlı içecekler yasak günde 3 litre sıvı tüketimi verdi birde aşılamadan sonra kullandığım ilaçlarıma ek yaptı(coraspin100,progestan,polivitC ve folbiol tablet)temmuzun ilk haftası da kontrole çağırdı.Ben Ankarada özel bi klinikte yaptırdım.Başından beride aynı kliniğe gidiyodum zaten klinik hakkında bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olurum Çok uzun oldu biliyorum.:)

canım benim aşılama yaptıran ve şuan beklemede olan biri olarak çok ama çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. benim için de dua edermisin cuma gününe kadar adet olmazsam test yaptırcam bende ama benim bikaç gündür adet olcak gibi ağrılarım var gerçi sende de varmış ama olmamışsın umutlanıyorum valla a.s.

SELAM KIZLAR BEN GELDİM BİLGİSAYARIMI ANCA TAMİR ETTİM AMA SİZİ ÇOK ÖZLEDİM ARAMIZA YENİ HAMİŞLER KATILMIŞ ÇOK SEVİNDİM....Şeniz

SMYSLOW CUM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİMMMM VALLA ALLAH ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN BİTANEM AMAN NOLUR KENDİNE ÇOK DİKKAT ET BUNLAR KIYMETLİ BEBİŞLER ALLAHIM SANA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATTIĞI İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN HADİ BAKALIM HAYIRLI HAMİLELİKLER DİLERİM SANA ÖPTÜM...:teytey:

GGAYECİM SENİDE DE TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM ALLAH ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN TATLIMM:teytey:

EVET KUZULAR BENİM BUGÜN 15.GÜNÜM VE SABAH REGL OLDUM ŞAKIR ŞAKIR YANİ 2.AŞILAMAM DA NEGATİF OLMADI İŞTE YİNE NEYSE ALLAHTAN HAYIRLISI AMA ÇOK FENAYIM BUGÜN SİZİNLE PAYLAŞATIM DEDİM İYİKİ VARSINIZ BENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADINIZ HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TÜM KADER ARKADAŞLARIM SİZİ ÇOK ÖPÜYORUM :çok üzgünüm:[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

ZENANNN NERDESİİNNN BAKKK BENİMKİ DE OLMADIIIII

bir de gayecim bugün pek adet olcak gibi sancım olmadı ama sol kasığımda nasıl diyim böyle batma gibi bişey oluyor akıntımda var sendede oldumu

Kayracım senmisin, adınımı değiştirdin yada benzettim mitatlicadiarzu

aşılamanın kaçıncı günü senin:uhm: benimde belim ağrıyo bide göğsüm ağrımaya başladı senağlama

Kayracım senmisin, adınımı değiştirdin yada benzettim mitatlicadiarzu

aşılamanın kaçıncı günü senin:uhm: benimde belim ağrıyo bide göğsüm ağrımaya başladı senağlama

yok canım ben shokshekerim :)

benim aşılamanın bugün 15.günü doktorum adet tarihini bekle dedi o yüzden bekliyorum

sende mi aşılama yaptırdın canım

SELAM KIZLAR BEN GELDİM BİLGİSAYARIMI ANCA TAMİR ETTİM AMA SİZİ ÇOK ÖZLEDİM ARAMIZA YENİ HAMİŞLER KATILMIŞ ÇOK SEVİNDİM....Şeniz

SMYSLOW CUM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİMMMM VALLA ALLAH ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN BİTANEM AMAN NOLUR KENDİNE ÇOK DİKKAT ET BUNLAR KIYMETLİ BEBİŞLER ALLAHIM SANA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATTIĞI İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN HADİ BAKALIM HAYIRLI HAMİLELİKLER DİLERİM SANA ÖPTÜM...:teytey:

GGAYECİM SENİDE DE TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM ALLAH ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN TATLIMM:teytey:

EVET KUZULAR BENİM BUGÜN 15.GÜNÜM VE SABAH REGL OLDUM ŞAKIR ŞAKIR YANİ 2.AŞILAMAM DA NEGATİF OLMADI İŞTE YİNE NEYSE ALLAHTAN HAYIRLISI AMA ÇOK FENAYIM BUGÜN SİZİNLE PAYLAŞATIM DEDİM İYİKİ VARSINIZ BENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADINIZ HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TÜM KADER ARKADAŞLARIM SİZİ ÇOK ÖPÜYORUM :çok üzgünüm:[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

canım geçmiş olsun üzüldüm :(

yok canım ben shokshekerim :)

benim aşılamanın bugün 15.günü doktorum adet tarihini bekle dedi o yüzden bekliyorum

sende mi aşılama yaptırdın canım

sırnaşık şey shoksheker kayranın resmiyle aynıda senide ilk kez görüyorum ondan dedima.s.

bende 2. aşılamamı yaptırdım cnm bekliyorum sabırsızlıkla sonucu bakalım ne olacak:uhm:
İnşallah aşılamanın sonucunda yüzün güler ve meleğine kavuşursun shoksheker cim:1hug:

sırnaşık şey shoksheker kayranın resmiyle aynıda senide ilk kez görüyorum ondan dedima.s.

bende 2. aşılamamı yaptırdım cnm bekliyorum sabırsızlıkla sonucu bakalım ne olacak:uhm:
İnşallah aşılamanın sonucunda yüzün güler ve meleğine kavuşursun shoksheker cim:1hug:

canım sağol ya inşallah sen ve tüm bekleyenler de....

Canımmmmm arkadaşımmmmmmmmmm :çok üzgünüm:
yemin ederim .senden çok umutluydum benya tuttu ya dedim tuttuuuuuu
Senın kadar üzgünüm inan içim sızladı şuanda ya :a015:
çok üzgünüm çok ... diyodum acaba Sonuç pozitifte bu kız sevinçten bize yazmayı bile unuttu dedimya .. napalım kuzucum bizimde kaderimiz buymuş..
kendini bian evvel toparla Olurmu sarışekerim benım..

canım geçmiş olsun bende 2, aşılama oldum .ama hiç umudum yok .bundan sonra tüp bebeğimi geçcen canım .CADIARZU

merhaba arkadaşlar aranızda hamiş olanlar varmış tebrikler allah tamamına erdirsin bende bugun ilk muaynemi oldum yumurtalıklarıma baktı ve iyi dedi eşimdende spermıyogram testi istedi birde hormon tahlıli yaptırıcam yarın bunlar iyi çıkarsa bu ay aşılamayı yaparız dedi kullanmam içinde klomen verdi cok heyecanlı bır döneme girmiş oldum rabbim inşallah bizede bebişler versin

canım hayırlısı olsun .buarada bende sakaryalıyım .umarım tez zaman da bebişine yada bebişlerine kavuşursun.:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X