selam arkadaşlar...taa nişanlıyken başlayan ve 6 senedir süren fibromiyalji hastalığı,ardından ilk gecemde öğrendiğimiz ama strestendir ağrılardandır deyip geçiştirdiğimiz(TAM 4 SENE)ilişkiye girememe...eşe dosta aileye borcumuz var,ağrılarım biraz geçsin en kısa zamanda düşünüyoruz diye kaçamak cevaplar verdik ÇOCUK NE ZAMAN SORULARINA.çocuk birçoklarının başvurduğu gb aileyi kurtarmak için ya da birbirine bağlanmak için değil sadece bir evlat sahibi olmak için istemeye başladık vajinimus olduğumu öğrendiğimde eşiminde cinsel ilişki deneyimi ve bilgisi yoktu benim de.araştırdık okuduk nasıl yapılır diye tıpkı bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ama olmadı beceremedik.ameliyatla vajina genişletildi 1.aşılama olumsuz,2.aşılama olumsuz ve son aşılamamın sonucunu bugün aldım doktor tebrikler hcg 138 çıkmış 2 haftalık hamilesiniz dedi yeni bir gebelik henüz bebek rahime tutunmaya çalışıyor önümüzdeki hafta tekrar hcg bakalım iki katı çıkarsa değer sağlıklı bir gebelikten bahsedebiliriz dedi ama bugün bu sonucun tadını çıkarın ve ağır kaldırmayın iş falan da yapmyın dedi.sanırım 15 gün sonra da keseye bakarız dedi ama o bunları söylerken ben ağlıyor ve ağlıyordum aşılamalrım tutmadığındaki ağlama gb değildi ama sesimi koyurdum ve ağladım hemşireleri de ağlattım inanamıyorum,tedirginim çok değişik bir duygu eve geldim eşimle de ağladık