Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet tam 4 gün Puregon kullandım,bugün doktora gittim ve tam 6 tane folikül oluşmuş.Şimdi bunlardan kaçtanesi işe yarayacak bakalım.Puregona devam.Perşembe gene doktora.Hiç bir belirti veya yan etki yok bende çok şükür.

Kayracım senmisin, adınımı değiştirdin yada benzettim mitatlicadiarzu aşılamanın kaçıncı günü senin:uhm: benimde belim ağrıyo bide göğsüm ağrımaya başladı senağlama

elalı...kendini dinleme dicem ama ağrı gelince Geliyor O duygu ve ruh halini Çok ii bilirim .. napalım şekercim olursa olur olmazsa Canımız Sağolsun..
Sağlığımız Yerinde olsunda sonuuçta herşeyin başı sağlık.. :)
pek bişe yazmıyorum yazcak bişeyim yok bisüre :) ama yazdıklarınıza hersabah girip bakıyorum :) sizinleyim yaniii Öptü ben Senı

Evet tam 4 gün Puregon kullandım,bugün doktora gittim ve tam 6 tane folikül oluşmuş.Şimdi bunlardan kaçtanesi işe yarayacak bakalım.Puregona devam.Perşembe gene doktora.Hiç bir belirti veya yan etki yok bende çok şükür.

hadi bakalım cnm
umarım budefa bebişin gelir... :))) umutlu ol..
bende saf gibiyim yahu aşılamalarıda tükettik yazcak bişe de bulmaıyorum..
bide bebiş fikrinden bi süre Uzak olmak istedğimden Siteye Bi Göz atıp çıkıyorum
"tabir-i caizse çokta meraklıyım buarada heee arada bir bakmadan göz atmadanda olmuyo yani kızların sohbetine insan meraklanıo anacım :roflol:"

arkadaşlar merhaba,bilenler biliyodur 11.gün testim 18,61 di 14.gün tekrar test yaptırdım sonuç 109,83 çıktı :):):)

selam arkadaşlar...taa nişanlıyken başlayan ve 6 senedir süren fibromiyalji hastalığı,ardından ilk gecemde öğrendiğimiz ama strestendir ağrılardandır deyip geçiştirdiğimiz(TAM 4 SENE)ilişkiye girememe...eşe dosta aileye borcumuz var,ağrılarım biraz geçsin en kısa zamanda düşünüyoruz diye kaçamak cevaplar verdik ÇOCUK NE ZAMAN SORULARINA.çocuk birçoklarının başvurduğu gb aileyi kurtarmak için ya da birbirine bağlanmak için değil sadece bir evlat sahibi olmak için istemeye başladık vajinimus olduğumu öğrendiğimde eşiminde cinsel ilişki deneyimi ve bilgisi yoktu benim de.araştırdık okuduk nasıl yapılır diye tıpkı bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ama olmadı beceremedik.ameliyatla vajina genişletildi 1.aşılama olumsuz,2.aşılama olumsuz ve son aşılamamın sonucunu bugün aldım doktor tebrikler hcg 138 çıkmış 2 haftalık hamilesiniz dedi yeni bir gebelik henüz bebek rahime tutunmaya çalışıyor önümüzdeki hafta tekrar hcg bakalım iki katı çıkarsa değer sağlıklı bir gebelikten bahsedebiliriz dedi ama bugün bu sonucun tadını çıkarın ve ağır kaldırmayın iş falan da yapmyın dedi.sanırım 15 gün sonra da keseye bakarız dedi ama o bunları söylerken ben ağlıyor ve ağlıyordum aşılamalrım tutmadığındaki ağlama gb değildi ama sesimi koyurdum ve ağladım hemşireleri de ağlattım inanamıyorum,tedirginim çok değişik bir duygu eve geldim eşimle de ağladık

gözünüzaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey:

tebriklerrrrrrr:nazar::nazar::nazar: allah kucağınıza almayıda nasip etsin

iyi Akşamlar Arkadaşlar Hepinize.bende Ze Nan Gibi Yazicak Bişeyim Olmadiği Için Arada Gelip Gidiyorum Buraya.herkesi öpüyorum.hepimiz Güzel Mutlu Haberlerimizi Veririz Inşallah.

ggaye Tebrikler Arkadaşim.

elalı...kendini dinleme dicem ama ağrı gelince Geliyor O duygu ve ruh halini Çok ii bilirim .. napalım şekercim olursa olur olmazsa Canımız Sağolsun..
Sağlığımız Yerinde olsunda sonuuçta herşeyin başı sağlık.. :)
pek bişe yazmıyorum yazcak bişeyim yok bisüre :) ama yazdıklarınıza hersabah girip bakıyorum :) sizinleyim yaniii Öptü ben Senı

Canımmmmmmm çok tşk ederimm :1hug:
Arada bi girip bişeyler yazmanda yeter canım kalbinin bizlerle olduğunu biliyorum, çok tşk ederim tekrardannŞeniz
Sende iyi enerji topla, pozitif gir tüp bebek serüvenine canımcımyerimseniben
senii kocccaaamann öpüyorummŞeniz

iyi Akşamlar Arkadaşlar Hepinize.bende Ze Nan Gibi Yazicak Bişeyim Olmadiği Için Arada Gelip Gidiyorum Buraya.herkesi öpüyorum.hepimiz Güzel Mutlu Haberlerimizi Veririz Inşallah.

ggaye Tebrikler Arkadaşim.

serbeycim merhaba,
sende özletiyosun kendini zenan gibi, ama ben biliyorum sende vefalı arkadaşlardan birisin:1hug:
İnşallah cnm dediğin gibi tek tek veririz müjdeli haberlerimizi, senide koccamann öpüyorumŞeniz

canım hayırlısı olsun .buarada bende sakaryalıyım .umarım tez zaman da bebişine yada bebişlerine kavuşursun.:emir_bebek::emir_bebek:

tesekkür edrim canım ya demek cok yakınız belkı komsuyuzdur dimi insallah en yakın zamanda bızde sakaryaya bebısler getırırız sende beklemedesın sanırım hayırlısı olsun insallah:1hug:

symslow tebrıkler canım ya cok sevındım benne 2 yıldır senınle aynı problemı cekıyorum buay bende aşılama olucam inşallah ve sonuc umarım senınle aynı olur bari bir sekılde yaramıza merhem olur zaten yasadıklarımız cok agır seyler bebısın ve sana cok guzel bır hayat dılıyorum

sırnaşık şey shoksheker kayranın resmiyle aynıda senide ilk kez görüyorum ondan dedima.s.

bende 2. aşılamamı yaptırdım cnm bekliyorum sabırsızlıkla sonucu bakalım ne olacak:uhm:
İnşallah aşılamanın sonucunda yüzün güler ve meleğine kavuşursun shoksheker cim:1hug:

elalıcım yok canım resimler aynı ben burdayım yine
canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alıcaz
ben de bu hafta içi yaptırıcam aşılama bakalım hayırlısı
kendine iyi baka.s.

elalıcım yok canım resimler aynı ben burdayım yine
canım hadi hayırlısı inşallah güzel haberlerini alıcaz
ben de bu hafta içi yaptırıcam aşılama bakalım hayırlısı
kendine iyi baka.s.

Kayracım resminle ismini öyle benimsemişimki bi an seni sandım,sırnaşık şey

inşallah cnm 1 hafta sonra size güzel haberler verebilirim bunu inan çok istiyorum:asigim:
cnm sen kaçıncı aşılamanı yaptırıyodun :utangac: inşallah iyi sonuçlar alırsın
sende kendine iyi bak canımŞeniz

SELAM KIZLAR BEN GELDİM BİLGİSAYARIMI ANCA TAMİR ETTİM AMA SİZİ ÇOK ÖZLEDİM ARAMIZA YENİ HAMİŞLER KATILMIŞ ÇOK SEVİNDİM....Şeniz

SMYSLOW CUM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİMMMM VALLA ALLAH ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN BİTANEM AMAN NOLUR KENDİNE ÇOK DİKKAT ET BUNLAR KIYMETLİ BEBİŞLER ALLAHIM SANA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATTIĞI İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN HADİ BAKALIM HAYIRLI HAMİLELİKLER DİLERİM SANA ÖPTÜM...:teytey:

GGAYECİM SENİDE DE TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM ALLAH ELİNE AYAĞINA KAVUŞTURSUN TATLIMM:teytey:

EVET KUZULAR BENİM BUGÜN 15.GÜNÜM VE SABAH REGL OLDUM ŞAKIR ŞAKIR YANİ 2.AŞILAMAM DA NEGATİF OLMADI İŞTE YİNE NEYSE ALLAHTAN HAYIRLISI AMA ÇOK FENAYIM BUGÜN SİZİNLE PAYLAŞATIM DEDİM İYİKİ VARSINIZ BENİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADINIZ HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TÜM KADER ARKADAŞLARIM SİZİ ÇOK ÖPÜYORUM :çok üzgünüm:[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

ZENANNN NERDESİİNNN BAKKK BENİMKİ DE OLMADIIIII
bebişkocum iyi dileklerin için teşekkür ederim canım seninki bu sefer olmamışçok üzüldüm ama yılmak yok biliyorsun Allah hepimizin yardımcısı olsun

elalı demek bır haftan kaldı ya cok heyecanlı olmalı inşallah cok güzel haberlerle dönersin canım bir gün daha bıtmek üzere kaldı 6günün hadi inşallah sevinen taraf sen olursun rabbim yardımcın olsun

smysmow canım peki sen sorunu aştınmı yani bende senınle aynıyım okumussundur buarada tebrık etmiştim ama tekrar tebrik ederim inşallah cook mutlu olursun bebişinle dikkat et kendine canım rabbim saglıklı ömür versin ikinizede tabii kocişinede

zenancım elalı dark in life serbey bebişko pitos mavi ay nur hayal kırıklığı ve daha ismini sayamadığım diğer tüm arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım benim doğuştan kemik varmış darlık ondanmış aldılar genişlettiler ama biraz daha genişletilebilirmiş diyor şimdiki doktorum egzersizlerin faydası oldu ama sadece ben yaptım eşimle olanları yapamadım ilk önce sonra aradan biraz zaman geçti ben bunu aşacağım dedim yeni yeni aşmaya çalıştık normal bir birleşme olmuyor internette araştırdığımız ya da düşündüğümüz gibi ama doktor bunu normali olmaz dedi içim biraz rahatladı şu anda emeklemeye başladım diyebilirim daha yürüyemiyorum anlayacağın

dark In Life Cim Sana Birşeyler Sormak Istiyorum Ama özel Mesaj Atmak Varmiş Ben Onu Hiç Kullanmadim Nasil Olduğunu Da Bilmiyorum Yardimci Olur Musun Mesajimi Okuyunca

elalı demek bır haftan kaldı ya cok heyecanlı olmalı inşallah cok güzel haberlerle dönersin canım bir gün daha bıtmek üzere kaldı 6günün hadi inşallah sevinen taraf sen olursun rabbim yardımcın olsun

Cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Evet heyecanlı sayılırım ama ilk aşılamamda daha çok heyecanlanıyodum umudum bi kere kırılınca sanki biraz köreldi sevincim.
Eğer ayın 24üne kadar adet olmassam test yaparım ama belirtiler ufaktan ufaktan oluşmaya başladı bakalım görücez hakkımzda hayırlısı nasılsa öle olsun.

Cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.
Evet heyecanlı sayılırım ama ilk aşılamamda daha çok heyecanlanıyodum umudum bi kere kırılınca sanki biraz köreldi sevincim.
Eğer ayın 24üne kadar adet olmassam test yaparım ama belirtiler ufaktan ufaktan oluşmaya başladı bakalım görücez hakkımzda hayırlısı nasılsa öle olsun.

mutluluğun adı yazılıysa bir yerde mutlaka gelip senide bulucaktır inşallah sakın ümidini kaybetme eminim hayat senin içinde güzel süprizler hazırlamıştır ve sende çok mutlu olucaksın inşallah ama lütfen umudunu kaybetme ki umudun olucak bebişinde sıkıca sarılsın annesine ve senin gücünle hayata merhaba dein :asigim:

canım benim doğuştan kemik varmış darlık ondanmış aldılar genişlettiler ama biraz daha genişletilebilirmiş diyor şimdiki doktorum egzersizlerin faydası oldu ama sadece ben yaptım eşimle olanları yapamadım ilk önce sonra aradan biraz zaman geçti ben bunu aşacağım dedim yeni yeni aşmaya çalıştık normal bir birleşme olmuyor internette araştırdığımız ya da düşündüğümüz gibi ama doktor bunu normali olmaz dedi içim biraz rahatladı şu anda emeklemeye başladım diyebilirim daha yürüyemiyorum anlayacağın
anladım canım rabbim şifa versin inşallah durumumuz farklıymış biraz inşallah bende senin gibi güzel haberlerle dönerim yerimseniben

Back
X