Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar 3 haftadır yokum. 3. aşılamada nihayet hamile olduğumu öğrendm. Yazıyorum asla ümidinizi kaybetmeyin. Artık imkansız gözüyle baktığım bir anda hamile kaldım. Herkese bol şans. Allah hepimizin gönline göre versin.

Halaycımm çok sevindimm, Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah.
İnanki dokunsalar ağlayacak gibiyim, umudumun yavaş yavaş bittiği noktadaa umudum alevlendi. Hayırlı olsun tekrardan. Aşımadanın kaçıncı günü öğrendin cnm, değerin kaç çıktı:uhm:

Halaycımm çok sevindimm, Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah.
İnanki dokunsalar ağlayacak gibiyim, umudumun yavaş yavaş bittiği noktadaa umudum alevlendi. Hayırlı olsun tekrardan. Aşımadanın kaçıncı günü öğrendin cnm, değerin kaç çıktı:uhm:

Ben asla hamile kalabileceğimi dfüşünmüyordum .Artık tüp bebek merkezleri ararken aşılamamın 17.günü idrar testiyle öğrendim. Ama aşılamayı 15 gün geçtiğinde hala hasta olmadıysan büyük olasılıkla hamilesindir. 9 aydır her tedaviyi uygulayan biri olarak söylüyorum. Ve bir de asla erken gebelik belirtilerine takılmayın. Ne göğüslerim ağrıdı ne büyüdü, ne gözbebeklerim büyüdü. Söylenilen hiçbir belirtiyi yaşamadım. Sadece iştahım kesilmişti. Ve 8 . haftadayım hala bu belirtilerin hiçbiri yok. Yani gerçekten kişiye göre değişiyor. beta hcg ye geç baktırdığım için 1350 çıkmıştı.

Ben asla hamile kalabileceğimi dfüşünmüyordum .Artık tüp bebek merkezleri ararken aşılamamın 17.günü idrar testiyle öğrendim. Ama aşılamayı 15 gün geçtiğinde hala hasta olmadıysan büyük olasılıkla hamilesindir. 9 aydır her tedaviyi uygulayan biri olarak söylüyorum. Ve bir de asla erken gebelik belirtilerine takılmayın. Ne göğüslerim ağrıdı ne büyüdü, ne gözbebeklerim büyüdü. Söylenilen hiçbir belirtiyi yaşamadım. Sadece iştahım kesilmişti. Ve 8 . haftadayım hala bu belirtilerin hiçbiri yok. Yani gerçekten kişiye göre değişiyor. beta hcg ye geç baktırdığım için 1350 çıkmıştı.

Cnm aşılamanın yapıldığı günü de sayarsak 15. günümdeyim.
Ama adet belirtilerim olduğu için ümitsizliğe kapılmaya başladım, her ne olursa olsun yılmak yok yolun sonuna kadar gideceğim. Elbet biyerlerde meleğim beni bekliyodur buna inanıyorum:emir_bebek:

Cnm aşılamanın yapıldığı günü de sayarsak 15. günümdeyim.
Ama adet belirtilerim olduğu için ümitsizliğe kapılmaya başladım, her ne olursa olsun yılmak yok yolun sonuna kadar gideceğim. Elbet biyerlerde meleğim beni bekliyodur buna inanıyorum:emir_bebek:

Yarın bakabilrsin bence. Ama adet belirtileri olabiliyormuş. Daha önce aşılama olduysan onlarla kıyasla. Ben de daha önceki aşılamalarda iki gün sonra(aşılamadan) göğüs ağrılarım başlıyordu. Bu de fa adetime iki gün kala çok az sızlama şeklinde oldu.

Yarın bakabilrsin bence. Ama adet belirtileri olabiliyormuş. Daha önce aşılama olduysan onlarla kıyasla. Ben de daha önceki aşılamalarda iki gün sonra(aşılamadan) göğüs ağrılarım başlıyordu. Bu de fa adetime iki gün kala çok az sızlama şeklinde oldu.

Bu benim ikinci aşılamam. İlkinde göğüs ağrım aşılamadan 3-4 gün sonra olmuştu, bunda olmadı. Bunda 2-3 gündür güğsümde ağrı var. Bide ilk aşılamamda adetime 3 gün kala lekenme olmuştu. Yarın adet günüm ama 3 gün önceden falan lekelenme olmadı. Bugün sadece akıntı tarzında bi lekelenme var, ama tam adet gibi değil. çok karıştım ben yaaatatlicadiarzu

Bu benim ikinci aşılamam. İlkinde göğüs ağrım aşılamadan 3-4 gün sonra olmuştu, bunda olmadı. Bunda 2-3 gündür güğsümde ağrı var. Bide ilk aşılamamda adetime 3 gün kala lekenme olmuştu. Yarın adet günüm ama 3 gün önceden falan lekelenme olmadı. Bugün sadece akıntı tarzında bi lekelenme var, ama tam adet gibi değil. çok karıştım ben yaaatatlicadiarzu

Kandan baktırabilirsin kesin çıkar. İnşallah vardır. Bağırsaklarım bozulmuştu bir de. Hormonlar etkileyebiliyormuş.

arkadaşlar aşılama tedavisinde rahim filmi çektiriliyormuş buda çok ağrılı oluyomuş doğrumu bilgi verirmisiniz

Rahim filmi aşılamaya başlamadan önce çekiliyor, kanalların tıkalımı diye bakılıyor. İki kanal birden tıkalı ise aşılama olamıyosun direkt tüp bebeğe geçiliyo. İkisi açıksa yada tek kanal açıksa bile aşılama olabiliyor.
Öyle abartıldığı kadar ağrılı olduğu doğru değil, en azından bana öle olmadı.

ben Asla Hamile Kalabileceğimi Dfüşünmüyordum .artık Tüp Bebek Merkezleri Ararken Aşılamamın 17.günü Idrar Testiyle öğrendim. Ama Aşılamayı 15 Gün Geçtiğinde Hala Hasta Olmadıysan Büyük Olasılıkla Hamilesindir. 9 Aydır Her Tedaviyi Uygulayan Biri Olarak Söylüyorum. Ve Bir De Asla Erken Gebelik Belirtilerine Takılmayın. Ne Göğüslerim Ağrıdı Ne Büyüdü, Ne Gözbebeklerim Büyüdü. Söylenilen Hiçbir Belirtiyi Yaşamadım. Sadece Iştahım Kesilmişti. Ve 8 . Haftadayım Hala Bu Belirtilerin Hiçbiri Yok. Yani Gerçekten Kişiye Göre Değişiyor. Beta Hcg Ye Geç Baktırdığım Için 1350 çıkmıştı.

arkadaşlar..sizi Umutsuzluğa Asla Itmek Istemem Ama
Belirtiler Kişiye Göre Değişir Ben 3aşilama Oldum...
Doktor Hep Aşilamanin 12.gunu Kantesti Istedi..
Sadece Heycanli Olduğumda Ilkinde Kan Testi Yaptirdim..
Ve üçündede Aşilamanin 17.günü Regl Oldum
15gun Geçince Olmadiysan Olmaz Diye Bişe Yok Regl Tarihin Geçtiyse Bu Dediğiniz Doğru Olabilir Ama Aşilamanin 18.19. Gunde Bile Regl Olanlari Duydum Ben
15.gun Garanti Değildir.. Sadece Varsa Kanda Belli Olur..

Back
X