Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlr Bugün Leke Görmeye Başladim Sanirim Benim Aşilama Serüvenimin Ilki Sona Erdi Ilk Lekeyi Gördüğümde ölecem Sandim Ama öyle Ha Deyince ölmüyomuş Insan Hayirlisi 14. Gün Ve Artik Test Yapmaya Gerk Kalmadi Sanirim Size Bol şanslar Ben 1 Ay Ara Vericem Aşilamaya Bi Tatile çikicam Kafam Dağilir En Azindan Umarim Gününü Bekleyenlerin Hepsi Hamile çikar Destkleriniz Için Cok Tşkrler Hepnizi çok öptüm

CANIM İNŞALLAH BİR DAHAKİ SEFERE OLUMLU SONUÇ ALIRSIN MORALİNİ BOZMA LÜTFEN:teselli:

özoşum Saat 4 Gibi Bir Ağrı Girdi,regl Ağrısı Gibi.baktım Açııkk Pembe Bişey Gelmiş.şu Anda Gelen Bişey Yok.senin Nasıl

Canim Ya Benim Arada Bi Kasiklarim Ağriyo Ama Adet Sancisi Gibi
Değil Sabahtandir Günlükpet Var Oda Tam Batmamiş Silince Açik Pembe Oluyo Annem Devami Gelmeyebilir Diyo Kafayi Yiyicem Eşim Geldi Hemen çikmak Zorunda Kaldim Kusura Bakma Yarin Druma Gidicem Olmasa Bi Test Yaptiricam Hakkimizda Hayirlisi Akşam Biraz ümidim Artti

Kızlar geçmiş olsun,elalıcım üzme kendini hayırlısı demekten başka çaremiz yok canım.Biraz sabırlı olmak lazım bu tedavilerde.
Zaman en iyi ilaçtır,olacak birgün hiç merak etme.
O gün geldiğinde bu günlerin birer anı olacak sadece senin için.

İnşallah diğer arkadaşların bu ayki denemeleri iyi sonuçlanır.
ELALICIm sende en kısa zamanda hamiş olursun inşallah.

kızlar Geçmiş Olsun,elalıcım üzme Kendini Hayırlısı Demekten Başka çaremiz Yok Canım.biraz Sabırlı Olmak Lazım Bu Tedavilerde.
Zaman En Iyi Ilaçtır,olacak Birgün Hiç Merak Etme.
O Gün Geldiğinde Bu Günlerin Birer Anı Olacak Sadece Senin Için.

Inşallah Diğer Arkadaşların Bu Ayki Denemeleri Iyi Sonuçlanır.
Elalicim Sende En Kısa Zamanda Hamiş Olursun Inşallah.

Slm Uzun Süredir Yoksun Canim Nasil Gidyor Sen Hamile Miydin Bazen Kariştiriyorum Da

kızlar bugün herkes de regl belirtisi başlamış heralde.
hakkımızda hayırlısı
benimde test günüm 1 indeydi ama akşamdan beri sağ tarafımda sancı var.
galiba bende regl olucam.benim 3 üncüde bitmiş olucak bundan sonra tüp bebekte olumlu sonuçlar alırız inşallah......

Kızlar geçmiş olsun,elalıcım üzme kendini hayırlısı demekten başka çaremiz yok canım.Biraz sabırlı olmak lazım bu tedavilerde.
Zaman en iyi ilaçtır,olacak birgün hiç merak etme.
O gün geldiğinde bu günlerin birer anı olacak sadece senin için.

İnşallah diğer arkadaşların bu ayki denemeleri iyi sonuçlanır.
ELALICIm sende en kısa zamanda hamiş olursun inşallah.

Darkcım çok teşekkür ederim cnm, desteğiniz insanı çok rahatlatıyo.
İnşallah dediğin gibi olur, dua et hepimiz için hamişlerin duası kabul olurmuş.
Allahtan ümit kesilmez diyerek yoluma devam ediyorum nebilim belki bi mucize benimde kapımı çalar:1rolleyes:
Yeğenimi ve seni çok öpüyorum cnmŞeniz

özoşum saat 4 gibi bir ağrı girdi,regl ağrısı gibi.baktım açııkk pembe bişey gelmiş.şu anda gelen bişey yok.senin nasıl

Berenbozcum hemen yelkenleri suya indirme bakimmm:oklava:
Biz leke diye diye seninde psikolojini bozduk dimikafamçokkarıştı
Hemen telaş yapma belki seninki yerleşme kanamasıdır, sonradan bişey olmadığı içina.s.

arkadaşlar herkese merhaba nasılsınız hiç moralleri bozmayalım lütfen bende yazılarınızı okuyunca üzülüyorum lütfen yapmayın böyle umudunuzu hiç kaybetmeyin bende dün gittim doktora iğne verdi dün başladım tedaviye hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda çocuklarımıza kavuşuruz

arkadaşlar herkese merhaba nasılsınız hiç moralleri bozmayalım lütfen bende yazılarınızı okuyunca üzülüyorum lütfen yapmayın böyle umudunuzu hiç kaybetmeyin bende dün gittim doktora iğne verdi dün başladım tedaviye hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda çocuklarımıza kavuşuruz

Yiğityağmurcum merhaba tedavin hayırlı olsun, umarım sonun güzel olur meleğine kavuşursun:emir_bebek:

kıslar merhaba bısey sorcam size ben dun aksam 7 gıbı regl oldum aşılamaya reglın 3.gunumu baslamak gerekıyor sekreter kıs bugunu 1 .gun olarak saydıda

Cnm dün akşam 7de olduysa dünü 1. gün saymalısın. Anlamadım bende niye bugünü 1 saydıki:uhm: Ben ilk aşılamamdan gece 11de olmuştum onu 1 saymışlardı.
Normal şartlarda 3. günü iğnelerine başlıyosun.

canım ben de 2.aşılamamı olcam bu ay dün başladım gonal f e ve dün adetimin 6.günüydü. bana da biraz geç gibi geldi ama prospektüsünü okudum ilk 7 gün içinde başlanması gerektiği yazıyordu. doktorlar biliyorlar yani

Back
X