Geçen ay maalesef negatifti bu ay 9.günüm 17-18mm sağda 2 solda 2 olmak üzere toplam 4tane olgunlaştı çatlatma iğnesi vuruldum 11gün gece çatladılar 1gün sonra kontrole gittin hepsi çatlamış dedi çoklu gebelik olmasından çok korkuyorum dedim doktora 1ay bekleyelim mi dedim hayır şansın çok artıyor böyle dedi 4üde tutarsa naparım ben dedim mikroenjeksiyonla sonlandırırız dedi yıkıldım resmen 1senedir bu güzel haberi beklerken hepsi tutarsa onları sonlandırırız dedi doktorum. Hep dua ediyorum inşallah en sağlıksı bana tutunur. Nolur bana dua edin kızlar. Umutdefne ve vefa ilk sizleri tanıdım burda şimdi namaza duracam sizlerede ayrı dua edicem nolur sizde bana dua edin
Bir Müslümanın diğer Müslümanlara gıyaben dua etmesinin ne kadar önemli olduğu, hem Kur’an ayetleri hem de Peygamber Efendimizin (sav) hadisleri ile açıkça belirtilmiştir.
Bu konudaki birkaç ayet:
“Bunlardan sonra gelenler şöyle derler: Rabbimiz! Bizi ve bizden önce gelip geçmiş imanlı kardeşlerimizi bağışla.” (Haşr Sûresi, 59/10)
“Hem kendinin, hem de mü’min erkeklerle mü’min kadınların günahlarının bağışlanmasını dile!” (Muhammed Sûresi, 47/19)
“Ey Rabbimiz! Hesabın görüleceği gün beni, anamı, babamı ve bütün mü’minleri bağışla!” (İbrâhim Sûresi, 14/41)
Bu âyet-i kerîmelerde iyi kimselerin mü’minlere olan gıyâbî duaları görülmektedir. Birinci âyette ashâb-ı kirâmın, ikinci âyette Resûl-i Ekrem Efendimiz (asv)’in, üçüncü âyette de Hz. İbrâhim (as)’in hem kendileri hem de mü’min kardeşleri için yaptıkları dualardan söz edilmekte ve böylece mü’minlerin birbirleri için yapacakları duanın önemi belirtilmektedir.