- 9 Haziran 2017
- 305
- 170
- 23
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #27.001
3 yıllık evliyim canım, 1yıldır bebeb istiyoruzAynen kuzu rabbim hayirlisini versn sen ne kadarlik evliydin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 yıllık evliyim canım, 1yıldır bebeb istiyoruzAynen kuzu rabbim hayirlisini versn sen ne kadarlik evliydin?
anladim kuzum hayirlisi insallah hem sana hemde bana isteyen herkese verir insallh rabbim3 yıllık evliyim canım, 1yıldır bebeb istiyoruz
Kanda pozitif mi çıktı canımCanım benim
sen kendini neden üzüyorsu canım git önce kan ver benimde idrarım negtif çıktı kan verdim bugün geç yerleşti idrara geçmedi belki ki daha 11. Günündesin idarar zor yani
Kanda negatif çıktı canım ben idrarı yapıyorum mutlaka çatlatma iğnesinin etkisi geçsin diye bekledim bugünde adet oldum çatlatma iğnemin 14.günü bugünKanda pozitif mi çıktı canım
Cnm nasıl adet oldunki çatlatma iğnesi ise vurdun doktor peki ne dediKanda negatif çıktı canım ben idrarı yapıyorum mutlaka çatlatma iğnesinin etkisi geçsin diye bekledim bugünde adet oldum çatlatma iğnemin 14.günü bugün
Normal adet oldum canım eğer tutmuyorsa 14.günde adet oluyorum doktorum vurdurtuyor. İğneyi ben kendi kafama göre değilCnm nasıl adet oldunki çatlatma iğnesi ise vurdun doktor peki ne dedi
Pardon cnm ben yanlış anladımNormal adet oldum canım eğer tutmuyorsa 14.günde adet oluyorum doktorum vurdurtuyor. İğneyi ben kendi kafama göre değil
Sevindim canım senin adına maddi olarak yüksek geliyor bana tüpU uykulukuala canim biz tup bebek denemeye karar verdik .
Cevremdekiler asilamanin tutmasi daha uzun ve ayni madiiyati harciosn diolar bizde 2 ay ara verip biraz piskolojm normle donsun ondan sonra yapcaz kuzuSevindim canım senin adına maddi olarak yüksek geliyor bana tüp
Benim 1000 lirayı buldu aşılamam ama tüp daha yüklü geliyor banaCevremdekiler asilamanin tutmasi daha uzun ve ayni madiiyati harciosn diolar bizde 2 ay ara verip biraz piskolojm normle donsun ondan sonra yapcaz kuzu
Anladim insllh hakkimizda hayirlisi cnm bu arada dvm etcekmisin yada ara verckmisn?Benim 1000 lirayı buldu aşılamam ama tüp daha yüklü geliyor bana
Devam edicem canım pazartesi dotorad gidicem bakalımAnladim insllh hakkimizda hayirlisi cnm bu arada dvm etcekmisin yada ara verckmisn?
Hayirlisi insallh cnm :) rabbim emeklerinizn karsiligini verir insallhDevam edicem canım pazartesi dotorad gidicem bakalım
Canim ne yaptin seni merak ettim 2.asilamani yaptrdnmi?Devam edicem canım pazartesi dotorad gidicem bakalım