Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bende bu grupta yeniyim benimde 2aşılamam oldu bugunle 1 hafta oldu tutan arkadaşlarda ne gibi belirti var benim kasiklarimda sancı yapiyo adet olcam gibi yorumlarınız lutfen

IZMIR de asilamasi tutan arkadaslar bilgi verebilir mi? Hangi doktora gittiler. Uzun suredir cocuk sahibi olmak istiyorum.. Tum testler yapildi. Her sey normal. Sonuc yok. Lutfen paylasir misiniz

MERHABA kızlar uzun zmaanadır bu sayfalarda gidip geliyorum bir gün inş bende başımda geçenleri tek tek anlatıp umut ışığı olurum. bnde 8 martta aşılama yaptrıdm 22 martta negati sonucu aldm 2ünde de hastalandm bugun doktora gidicem hazır vucuda bu kadar hormon yüklenmişken 2. aşılama için konusuşcam doktorumla özel bi doktor muayenehanesi var vandayım bn burdaki en ii doktru buldm ama Allah nasip etmeyin etmıo bnde hem pco hmde yumruta tembelliği var eşmde çok şükür hiç birsrun yok size sorumşu c.tesi adet olduğumda çok fazla afedersinz pıhtı şeklnde kanamam oldu acab diorum crınone jel kullanmıştım onu mu vuct attı boyle olan var mı?

Back
X