Aşılama aşılama yöntemi hakkında bilgisi olanlar bizimle paylaşırmısınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

havi1453

kocişinin bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1.058
253
323
kızlar 1,5 senelik evliyim 9 ay d.kontrl hapı kullandım bırakalıda 9 ay oldu korunmuyoruz ama bebişimiz olmuyor sizce erken mi yoksa aşılama yaptırsam mı nasıl oluyor bilen var mı nerde yaptırmalıyım fiyatı ne kadar yardımcı olur musunuz

ben 4. aşılamamda hamile kaldım, devlet hastanesine yaptırırsan ve güvencen varsa sadece ilaç parasının bir kısmını ödersin geri kalan hiçbir işlem için para ödemezsin ama özelde pahalı diye biliyorum. aşılama yaptırmadan önce hem senin hemde eşinin yaptıracak tahlilleriniz var durumunuz uygunsa aşılama yaparlar

ben 4. aşılamamda hamile kaldım, devlet hastanesine yaptırırsan ve güvencen varsa sadece ilaç parasının bir kısmını ödersin geri kalan hiçbir işlem için para ödemezsin ama özelde pahalı diye biliyorum. aşılama yaptırmadan önce hem senin hemde eşinin yaptıracak tahlilleriniz var durumunuz uygunsa aşılama yaparlar

canım hangi testleri yapıyorlar ya öyle çok korkuyorum ki anne olamamaktannnnnnnnnn

canım hangi testleri yapıyorlar ya öyle çok korkuyorum ki anne olamamaktannnnnnnnnn

korkacak bişey yok merak etme, kan veriyorsun hormonlarına bakıyorlar, rahim filmi ve ultrasona giriyorsun, eşinde sperm örneği veriyor, uygunsa ilaç kullanıyosun, yumurtalarını takip ediyorlar, yumurtalar olgunlaşınca çatlatma iğnesiyle yumurtalarını çatlatıyorlar ve aşılamını yapıyorlar

korkacak bişey yok merak etme, kan veriyorsun hormonlarına bakıyorlar, rahim filmi ve ultrasona giriyorsun, eşinde sperm örneği veriyor, uygunsa ilaç kullanıyosun, yumurtalarını takip ediyorlar, yumurtalar olgunlaşınca çatlatma iğnesiyle yumurtalarını çatlatıyorlar ve aşılamını yapıyorlar

allah razı olsun teşekkürler canımmmmmmm

canım ben vajinismusum bende aşılam yaptırmk istiyorum benim durumumda olanlardanda rahim filmi isterler mi ?

canım ben vajinismusum bende aşılam yaptırmk istiyorum benim durumumda olanlardanda rahim filmi isterler mi ?

tam bilmiyorum ama istemeleri lazım, çünkü tüplerde falan yapışıklık varsa yapılan aşılama boşa gider. zaten sürekli alttan muayene var, yumurtalarının durumunu alt ultrasonla görüyorlar, 2-3 günde bir ultrasona girmen lazım

bence daha senin durumun için erken sayılır.çünkü korunmasız bir yıl ilişkiden sonra çocuk olmuyorsa infertilite teşhisi konuyor.teşhis konduktan sonrada hemen aşılamaya geçilmez ilaç ve iğne tedavisi görmen gerekir bir süre daha sonra aşılamaya geçilir.bu arada aşılama inanılmaz derecede kolay,kısa ve acısız bir işlem

rahim filmi şart ama önce sen bu vajinismıustan kurtulmalısın.yoksa herşey çok daha zorlaşır.hadi rahim filminde anestezi yaptırdın diyelim diğer muayeneler ve işlem sırasında sorun olur.

Back
X