Aşılama yumurta boyutu tecrübeliler yadımcı olabilirmi

ugurbocegi72

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2023
184
189
18
29
Merhaba hanımlar aşılama yapanlar tecrübeliler yardımcı olursa cok mutlu olurum bugun adetimin 9.günü 3. Gününden itibaren klomen kulandım yumurtam biri 21 mm digeri 17 mm boyutunda aksam catlama ignesi yapacam tam 36 saat sonrada yani pazartesi sabahı aşılama olacak. Şimdi benim sorum şu yumurtalar daha erken catlarsa zamanlama için gec olmus olmuyormu birde suanki yumurta boyutları sizce idealmi ikisi aynı andamı catlar igneden dolayı yoksa kücük olan daha gecmi catlar . Aşılama yapanlar o gün neler yapılıyor sperm yıkama süresi ne kadar sürüyor

Büyük olan igne etkisi ile 36 saat içinde çatlar. Ve asilama zamaninda da yumurta sperm için hazır halde olur. Bu birincisi.
İkinci yumurtaya gelicek olursak 17 mm çatlaması için ufak çatlasa da uygun şekilde dollenip buyuyecegini düşünmüyorum. Fakat siz iğneyi vurduğunuz da küçük ile büyük ayni anda çatlama gerceklesmeyecektir. Cunku ufak olan daha büyüme evresinde. Ayrıca doktorunuz hem büyük hemde özellikle arkadan gelen küçük yumurta için ilişkiye girmenizi tavsiye etmesi gerek. Ptsi asilama olucak fakat salı sabah yada akşam sonra çarş pers günlerinde ilişkiye girmeniz döllenme şansını arttırabilir.

Yoru
Büyük olan igne etkisi ile 36 saat içinde çatlar. Ve asilama zamaninda da yumurta sperm için hazır halde olur. Bu birincisi.
İkinci yumurtaya gelicek olursak 17 mm çatlaması için ufak çatlasa da uygun şekilde dollenip buyuyecegini düşünmüyorum. Fakat siz iğneyi vurduğunuz da küçük ile büyük ayni anda çatlama gerceklesmeyecektir. Cunku ufak olan daha büyüme evresinde. Ayrıca doktorunuz hem büyük hemde özellikle arkadan gelen küçük yumurta için ilişkiye girmenizi tavsiye etmesi gerek. Ptsi asilama olucak fakat salı sabah yada akşam sonra çarş pers günlerinde ilişkiye girmeniz döllenme şansını arttırabiliyo

Back
X