Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Elm dur1986

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
16
9
6
38
Bursa da aşılama yaptıran var mı hangi merkezleri tavsiye edersiniz fiyat hakkında bilgisi olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

Kizlar bugün asilama oldum esimin sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı

Görünüm...normal
Viskosite...normal
Total motilite...100
Hizli hareketi ..60
Yavaş hareketi ..40 kızlar sizce asilamam tutmusmudur şimdide kasik ağrım VAR biraz sizce döllenme olabilirmi lutfen yardimci olurmusunz

Kizlar bugün asilama oldum esimin sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı

Görünüm...normal
Viskosite...normal
Total motilite...100
Hizli hareketi ..60
Yavaş hareketi ..40 kızlar sizce asilamam tutmusmudur şimdide kasik ağrım VAR biraz sizce döllenme olabilirmi lutfen yardimci olurmusunz

Cnm benimde bugun aşılamam oldu. Pek ağrım yok çok çok hafif birazda gazım var.
Zaten şimdiden belirtiler olmaz.
Hayırlısı olsun hakkımızda bu benım 2. ve son aşılamam..

Cnm benimde bugun aşılamam oldu. Pek ağrım yok çok çok hafif birazda gazım var.
Zaten şimdiden belirtiler olmaz.
Hayırlısı olsun hakkımızda bu benım 2. ve son aşılamam..
Senin nasildi değerlerin.
Yani esinin sperm tahlili yikandiktan sonra canim hakimizda hayirlisi neyse o olsun kuzm

Senin nasildi değerlerin.
Yani esinin sperm tahlili yikandiktan sonra canim hakimizda hayirlisi neyse o olsun kuzm
Eşimin yıkanmadan önceki ileri hız %0 yıkandıktan sonra %9 canım yavaş hareketli %70.. toplam sperm sayısı 50 milyon.

Kizlar merhaba birsey sormak istiyorum bende asilama yaptircam fakat bugun adet oldum pazartesi 4. gun olucak tedaviye o zmn baslarlar mi yoksa bir sonraki aya mi kalir

Aynen canim ben iki asilamamda da 2. gun gittim bu ucuncu olucak 2. ve 3. gunler hafta sonuna geliyor hastane uzak bosunada gitmek istemiyorum
Canim benim esiminde sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı
Viskosite..normal
Görünüm..normal
Total motilite..100
Yavaş hareketi. 40
Hızlı hareketi..60 sizce asilamam tutmusmudur şimdide kasik ağrım VAR biraz sizce döllenme olurmu dün oldum asilamami kizlar

Canim benim esiminde sperm tahlili yikandiktan sonra böyle çıktı
Viskosite..normal
Görünüm..normal
Total motilite..100
Yavaş hareketi. 40
Hızlı hareketi..60 sizce asilamam tutmusmudur şimdide kasik ağrım VAR biraz sizce döllenme olurmu dün oldum asilamami kizlar
Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim. Insallah tutmustur guzel haberi alirsin hayirlisiyla

Merhaba kızlar bende bugün aşılama yaptirdim ilk aşılamamız esimin degerlerinde skıntı var morfolojisi de % 1 o yüzden cok umutlanmak istemiyorum yıkandiktan sonraki hareketli sperm de %38 bu şartlarda sizce çok mu düsük şansim bilgisi olan varsa yazarmisiniz

Back
X