Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN 228 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Doktor 2 gün önce solda yumurtan 9 mm sağda da 1 nokta koyalım dedi. Bugün yumurtan sağa dönmüş sağda 11 mm, soldaki nokta diyelim dedi . Böyle bi durum yaşayan var mı ?

Ins test yapma haftaya gel keseye dedi. 1 ftada hastahaneden biktim kan kurugu cart curt hep. katlancazzz keseye cagirdi haftayaa
yeterki melegin tutunsun insan herseye katlanıyor alışıyor
keseyi gördükten sonra kalp atışı için bekleyeceksin.sonra her kontrolde kalp sesini duyayımda rahatlayacağım diyeceksin.21 haftalık hamileyim ve her kontrolde stres oluyorum taki meleğimin kalp sesini duyup ben buradayım diyene kadar....

yeterki melegin tutunsun insan herseye katlanıyor alışıyor
keseyi gördükten sonra kalp atışı için bekleyeceksin.sonra her kontrolde kalp sesini duyayımda rahatlayacağım diyeceksin.21 haftalık hamileyim ve her kontrolde stres oluyorum taki meleğimin kalp sesini duyup ben buradayım diyene kadar....
Ins bende yasarimmm :(((

Ins bende yasarimmm :KK43:((
yaşayacaksın tabi canım.herşeyin bir zamanı var.ben 2 krz klomen tedavisi gördüm sonrasında 1 başarısız aşılama geçirdim.Çok ağrılı ve zor bir süreçti.drumdan hiç memnun kalmadım.Sonra vakit kaybetmek istemedim asılamayla ve başka bir yerde tüp bebek tedavisine başladım.çok sükür rabbim nasip etti.ilk tüp bebek denememde tutundu meleğim.isteyen,özlemini çeken herkese nasip etsin inşallah.çok zor bir süreç bunu sadece yaşayan bilir.dış etkenler,duydukların üzerinde büyük bir stres oluşturuyor.benim hamile kalamamamın tek nedeni stresti malesef....

yaşayacaksın tabi canım.herşeyin bir zamanı var.ben 2 krz klomen tedavisi gördüm sonrasında 1 başarısız aşılama geçirdim.Çok ağrılı ve zor bir süreçti.drumdan hiç memnun kalmadım.Sonra vakit kaybetmek istemedim asılamayla ve başka bir yerde tüp bebek tedavisine başladım.çok sükür rabbim nasip etti.ilk tüp bebek denememde tutundu meleğim.isteyen,özlemini çeken herkese nasip etsin inşallah.çok zor bir süreç bunu sadece yaşayan bilir.dış etkenler,duydukların üzerinde büyük bir stres oluşturuyor.benim hamile kalamamamın tek nedeni stresti malesef....
Evet stres cok ondmli. Yapmiyim diyom hep stresliyimmmmm napcam ben yaaa

Kızlar inşallah hayallarimiz gerçek olur bugun aşılamamın 13.günü dün test yaptım negatif çıktı adet öncesi belli olur mu çünkü adetime 4 gün kaldı ondan dayanamadım yaptım durum nedir sizce;(

Back
X