- 26 Ocak 2018
- 500
- 309
- 18
- 37
- Konu Sahibi Elm dur1986
Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğin tutundu gibi duruyor canım.inşallah değerin katlanır.Hayırlı olsun şimdiden...Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN 228 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????Bebeğin tutundu gibi duruyor canım.inşallah değerin katlanır.Hayırlı olsun şimdiden...
bunun nesini soruyorsun ki bebis geliyor isteAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN 228 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Tam anlayamadim bu oranlari malesef artis var ama az mi iyi mi bilmiyommmmbunun nesini soruyorsun ki bebis geliyor iste![]()
değer artışin iyi benceTam anlayamadim bu oranlari malesef artis var ama az mi iyi mi bilmiyommmm
Ins test yapma haftaya gel keseye dedi. 1 ftada hastahaneden biktim kan kurugu cart curt hep. katlancazzz keseye cagirdi haftayaadeğer artışin iyi bence
yeterki melegin tutunsun insan herseye katlanıyor alışıyorIns test yapma haftaya gel keseye dedi. 1 ftada hastahaneden biktim kan kurugu cart curt hep. katlancazzz keseye cagirdi haftayaa
Ins bende yasarimmmyeterki melegin tutunsun insan herseye katlanıyor alışıyor
keseyi gördükten sonra kalp atışı için bekleyeceksin.sonra her kontrolde kalp sesini duyayımda rahatlayacağım diyeceksin.21 haftalık hamileyim ve her kontrolde stres oluyorum taki meleğimin kalp sesini duyup ben buradayım diyene kadar....
yaşayacaksın tabi canım.herşeyin bir zamanı var.ben 2 krz klomen tedavisi gördüm sonrasında 1 başarısız aşılama geçirdim.Çok ağrılı ve zor bir süreçti.drumdan hiç memnun kalmadım.Sonra vakit kaybetmek istemedim asılamayla ve başka bir yerde tüp bebek tedavisine başladım.çok sükür rabbim nasip etti.ilk tüp bebek denememde tutundu meleğim.isteyen,özlemini çeken herkese nasip etsin inşallah.çok zor bir süreç bunu sadece yaşayan bilir.dış etkenler,duydukların üzerinde büyük bir stres oluşturuyor.benim hamile kalamamamın tek nedeni stresti malesef....Ins bende yasarimmm((
Evet stres cok ondmli. Yapmiyim diyom hep stresliyimmmmm napcam ben yaaayaşayacaksın tabi canım.herşeyin bir zamanı var.ben 2 krz klomen tedavisi gördüm sonrasında 1 başarısız aşılama geçirdim.Çok ağrılı ve zor bir süreçti.drumdan hiç memnun kalmadım.Sonra vakit kaybetmek istemedim asılamayla ve başka bir yerde tüp bebek tedavisine başladım.çok sükür rabbim nasip etti.ilk tüp bebek denememde tutundu meleğim.isteyen,özlemini çeken herkese nasip etsin inşallah.çok zor bir süreç bunu sadece yaşayan bilir.dış etkenler,duydukların üzerinde büyük bir stres oluşturuyor.benim hamile kalamamamın tek nedeni stresti malesef....
Ben de hep stresten kaybettim.kafama çok taktım.şimdi diyorum niye bukadar hırpalamışım kendimi ama malesef insan yoruyor kendini böyle....Evet stres cok ondmli. Yapmiyim diyom hep stresliyimmmmm napcam ben yaaa
Bende cok korkuyom. Dun bi baktim 998 olmus betahcgBen de hep stresten kaybettim.kafama çok taktım.şimdi diyorum niye bukadar hırpalamışım kendimi ama malesef insan yoruyor kendini böyle....
Hadi kat kat artsın inşallah...Bende cok korkuyom. Dun bi baktim 998 olmus betahcg
Saglikli kucahimiza alalim cok istiyozzzHadi kat kat artsın inşallah...
ins. canımSaglikli kucahimiza alalim cok istiyozzz
Insallahhhhins. canım