- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Ya gerçekten mi inşallah bende de hiç acımaz heyecan yaptım biraz) sağol canım
Bu arada sen hamile misin? Inşallah hamilesindir:)
Selamlar Bende aşılama tedavisine başladım, bugün 3. Günüm gonal f kullanıyorum hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Merhaba kızlar ben elif bende sizler gibi çocuk sahibi olmak isteyen ama olamayanlardanim 5 yıllık evliyim doğal yöntemler ile olmadı doktor hicbirseyim olmadığını söyledi klomen çatlatma iğnesi kullandım sonuç alamadık en son aşılama denedik bugün 6 günüm rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin zor durum beklemek daha zor
Bugüne kadar hep yorumlarınızı okuyodum. Artık yazma vakti geldi ilk aşılamamı 29 haziran cuma günü yaptırdım bugün 6. Heyecanla merakla bekliyoruz. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende 29 cuma günü aşılama oldum rabbim inşallah hayırlı haberler almamızı nasip eder ilk aşılama da tutmuyor falan diyorlar ama bilmiyorum
aminn canım inşallah birbirimize güzel haberler veirriz benimde bugun 7. günüm 3 kişi aynı anda bekliyoruz desenize :) sonuçlarınızı heyecanla beklıyorum
yaptirdim.canim malesef negatif cikti bugun de adet oldum zateninşallah güzel haber verirsin yaptırdın mı tahlil ?
Yaa inşallah tutmuştur Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..ne demek rica ederim. yok canım halime degiğilim ben de aşılama yaptırdım pazartesi günü kan tahlili vericem bekliyorum inşallah tutmuştur :)
yaptirdim.canim malesef negatif cikti bugun de adet oldum zaten
Yaa inşallah tutmuştur Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
Benim 6 günüm cuma yaptırdım anlamsız agrilarim oluyor aniden sonra geçiyor inşallah hepimiz güzel haberleri alırız bende salı gidicem kan tahlili için umutlarımız boşa çıkmaz inşallah
Kızlar aşılamadan sonra doktor ne dedi normal hayatınıza geri mi döndünüz yoksa uzandiniz mi sürekli?
WhatsApp grubu kursak ya
2 gündür aşırı şişkinlik var karnımda yemek yiyince daha şişiyorum bide bugün akıntıyla kasık Batmam çoğaldı sizlerde de öyle mi. Oh maşallah 3 bebiş aynı anda gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?