Gebeliğe Hazırlık Aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 29 cuma günü aşılama oldum rabbim inşallah hayırlı haberler almamızı nasip eder ilk aşılama da tutmuyor falan diyorlar ama bilmiyorum

selam canım inşallah çabalarımız sonuç verir beraber bekliyoruz desene benim de bugun 7. günüm geçen hafta perşembe yaptırmıştım pazartesi günü kan tahlili yaptırıcam inşallahh

aminn canım inşallah birbirimize güzel haberler veirriz benimde bugun 7. günüm 3 kişi aynı anda bekliyoruz desenize :) sonuçlarınızı heyecanla beklıyorum

aminn canım inşallah birbirimize güzel haberler veirriz benimde bugun 7. günüm 3 kişi aynı anda bekliyoruz desenize :) sonuçlarınızı heyecanla beklıyorum

2 gündür aşırı şişkinlik var karnımda yemek yiyince daha şişiyorum bide bugün akıntıyla kasık Batmam çoğaldı sizlerde de öyle mi. Oh maşallah 3 bebiş aynı anda gelir inşallah

Benim 6 günüm cuma yaptırdım anlamsız agrilarim oluyor aniden sonra geçiyor inşallah hepimiz güzel haberleri alırız bende salı gidicem kan tahlili için umutlarımız boşa çıkmaz inşallah

Kızlar aşılamadan sonra doktor ne dedi normal hayatınıza geri mi döndünüz yoksa uzandiniz mi sürekli?

Doktor bir kaç gün dikkat et dedi hareket etmemeye calis yürüme sonra normal hayatına donebilirsin dedi tabi esim kayınvalidem yerimden bile kıpırdatmıyor buda ayrı stres tabi

Benim 6 günüm cuma yaptırdım anlamsız agrilarim oluyor aniden sonra geçiyor inşallah hepimiz güzel haberleri alırız bende salı gidicem kan tahlili için umutlarımız boşa çıkmaz inşallah

inşallah çıkmaz canım hepimize dua ediyorum benimde biraz batmalar oldu ama çok bişey yok ne adet ne başka bir ağrım yok

2 gündür aşırı şişkinlik var karnımda yemek yiyince daha şişiyorum bide bugün akıntıyla kasık Batmam çoğaldı sizlerde de öyle mi. Oh maşallah 3 bebiş aynı anda gelir inşallah

bende batma yok sadece 3.gün oldu anlık onun haricinde hiç bişeyim yok valla bi ara göüs lerim hassaslaştı oda geçti sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…