Aşılama

Eyemci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
202
210
103
Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim şöyle anlatayım evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım çok mutluydum ama gelişmedi kalbi durdu kürtajla alındı kan uyuşmazlığı varmış nikahta vesaire soylenmedi bize neyse patalojiye gitti sonuç temiz ama benim süt hormonun hep yüksek stresli biriyim.. neyse sonra ben yine bebek istedim tedavi için araştırma has. Basvrudum hsg istediler çekildim hemen hamile kaldım o ay mallaesef o da dış gebelik oldu allah kimseye vermesin:( çok kötü acılı bir şey neyse o iğne ile sonlandırıldı sonra 6 ay sonra yine hsg çekildim acaba dedim dış gebelik sonrasi yine tüpümde bisey varmı yokmu çekilik dedim bu arada hsg özelde çekildim acılı bir işlem die duymuştum o ay değil de diğer ay hamile kaldım ama bu biyokimyasal gebelik oldu kendi kendine kayboldu felan ben yaz yaz bitmez basımdan geçenleri SIMDI TEDAVIYE ARA VERMISTIM DAHA DOGRUSU ARATRMADAKI TEDAVIYE BASLAMAK BU TURLU NASIP OLMAMOSTI DIS GBLIK BIYOKIMYASLA FELAN bu arada geçen ayda histerskopi oldum rahimde sacaksi yapılar varmış onlar temizlendi bu ay iğne tedavisi uygulanio bana aşılama olcak ama ben pco hastasıymışım yeni öğrendim çünkü kilo kullanma yok bi yumurtam gelişti acaba bir yumurta ile aşılama tutarmi boyle bisey yaşayan var mı aranızda rabbim herkese versin çünkü üzücü bi durum bu ..

Back