• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşilama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim cok teşekkür ederim yeni gördüm msjiniz evet vazgeçtim o kürde n. Sadece adetin 2. Günü bal tarcin corek otu kuru yapicam ins 12gün yumurta büyümesi için. Bugün adetin 2.günümdeyim iğne yerine supriz bi şekilde doktor klomen yazdı bu sefer günde 2 kez icicem. Merakla bekliyorum işte siz ne durumdasiniz
Ben tedavi görmüyorum henüz bebek istiyoruz daha yolun başındayız bakalım hayırlı zamanda olsun inşAllah 😊

3.yıldan gidiyoruz başka bir şeyle alakalı yorum gördüm sizin yorumunuzu görünce de cevaplamak istedim 😊

Kizlar Selam,
hepinize umut olsun diye yaziyorum. Bizde sebebsiz infertilite denildi,catlatma ignesi ise yaramadigi icin aşılama denedik.ilk aşılamam ilacla yapildi tutmadi.2.aşılamam iğne ile yapıldı tuttu ama kimyasal gebelik oldu.3.aşılamamda iğne ile yapıldı ve tuttu.çok şükür 3.trimesterdeyim.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin insallah!
Merhaba, bende bu ay aşılama yaptıracam ama şeyi merak ettim, iğne ile ve ilaçla demissiniz nasıl oluyor anlayamadim

Merhaba, bende bu ay aşılama yaptıracam ama şeyi merak ettim, iğne ile ve ilaçla demissiniz nasıl oluyor anlayamadim
Merhaba, hakkinizda Hayirlisi olsun ins.söyleki yumurta büyütme islemi hem igneyle oluyor veya günlük kullandigin haplarla.benim Ilk asilamam letu isimli hapla yapilmisti gebelik olusmadi. Ikinci asilamam fostimon isimli igneyle yapildi, gebelik olustu malesef kimyasal gebelik yasadim.3.asilamam yine fostimon igneyle yapildi gebelik olustu cok sükür bebegime kavustum.rabbim tüm isteyenlere icindede sana nasip etsin insallah!

Ben 4. Aşılamamı yaptırdım o da tutmadı aşılamada çok umutlu olmayın nasip birincisinde de tutan var on tane yapsanda tutmayacağı varsa tutmuyor bizim hiçbir sorunumuz yok eşimde sağlıklı bende ama nedensiz iki senedir olmuyor yaşım 25 bitti daha ondan bekliyorum tüp bebek yapmak için erken diye düşünüyorum
Herşeyimiz aynı 2 aşılama yaptırdım yaşım 27 tutmadı

1.gun aağrım yoktu
2.gün biraz kasiklarda batma oldu
3.gün bisey yoktu fazla sadece bel ağrısı vardi
4.gün goguslerde sislik ve ağrı basladi ayni zamanda ishllik vardi kasiklarda sanki kalp atışı gibi tuhaf bisey hissediyordum ve kasiklarda batma oldu ara ara ve bel ağrısı
5.gün yine kasiklarda ara ara batmalar ve goguslerde hasaslik vardi
6.gün ara ara batmmalar
sag ve sol kasiktavar gaz sancısı gibi sanci gelip gidiyor ve idrara Sık çıkma agizda kuruluk cok su icsemde cok susuyorum dudaklarim kuruyor
7.gun bel agrisi ayni kasiklarda batmalar
8.gun hafif mide bulantisi baska belirti yok ve idrarda gebelik testi yaptim evde sonuc negatifti
9.gun bas agrisi oldu baskada belirti olmadi
10.gun- idrarda gebelik testi yaptim yine çıkmadı
11.gun-
12.gun kan verdim ve 80 cikti degerim
14.gun 180 Çıktı kan degerim (Coookkk şükür)
Ve dun keseyi gormeye gittik oyle canim cok şükür bu sekildeydi belirtiler
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah.. Keseyi kacinci gününde gördün acaba 🤗

Kızlar ben bu ay günde 2 doz la klomen kullandım. Yarın yine kontrolüm var dua edin yumurtalar büyümüş olsun..
Estrofem günde 2 kez kullanıyorum rahim kalinlassin diye
Birde pko um

Kızlar ben bu ay günde 2 doz la klomen kullandım. Yarın yine kontrolüm var dua edin yumurtalar büyümüş olsun..
Estrofem günde 2 kez kullanıyorum rahim kalinlassin diye
Birde pko um
Ben de pko luyum dün başladım günde 2 doz la klomene cuma kontrole gidecem. Inşaallah oluşmuştur yumurtalarin

Ben de pko luyum dün başladım günde 2 doz la klomene cuma kontrole gidecem. Inşaallah oluşmuştur yumurtalarin
Insaallah doktor seçilmiş yumurta henüz yok diyo iki seferdir birde rahim hala inceyi estrofem kullaniyorm
Aynı asamalardayiz ben birkaç gün öndeyim galiba sizde
Benim adetin 1.gununden itibaren 14.günüm
Yarın kontrolüm var yine aynı demez umarim

Doktora gidip aşılama yaptıran var mi hamilelik oldu mu bilgi verirmisinz
Ben şuan hamileyim binlerce şükürler olsun çok heycanlıyım :) İlki olumsuzdu ama 2.sinde hayırlı haberi alabildik daha perş günü test kontrol herşey pozitif :)Esra Çabuk Cömert'e gidiyorum Ankara'da Allah inşallah kucağıma almayı da nasip eder.

Hay maşallah cok cok sevindimm bana da dua edin tüm isteyenlere olurmu 🤲😘
Tabiki Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin emeklerinizin karşılığını Allah nasip eylesin O guzel mucize haberi duymayi isteyen herkese ve sana da nasip etsin canim kalbini ferah tut olur elbet sabredin biraz🙏😘

Back
X