Merhaba bende kocaelindeyim. Medar Gölcük hastanesinde tedavi gördüm ben 5 şubatta aşılamam gerçekleşti bekliyoruz tabi gerisi rabbime kalmış. Ben önce doktora başvurdum hormon testler falan yapıldı bir kaç test yaptı bir sorun olup olmadığını öğrenmek için 150 TL mi ne tuttu yalan olmasın hatırlamıyorum çok fazla. Muayene ücretleri 115 TL zaten 10 günde gittiğin sürece kontrol süreci olduğundan ücret vermiyorsun bildiğiniz üzere. Neyse doktor rahim filmi istedi benden ve rahim filmi çekildim anestezili oldu 750 TL. Ve hep adetimin 3. Günü gittim sadece rahim filmim 6. Günümde çekildi ama bitincede çekiliyor bu kafanızı karıştırmasın. Daha sonra rahim filmimde temiz çıkknca doktor başlayabiliriz dedi ve beni adetin 3 üncü günü çağırdı alttam muayene etti ve bana iki tip ilaç verdi birisi femara 35 TL falandı yani yumurta uyarıcı ve 5 gün kullanmamı istedi tarihlerini zaten söylüyor diğerinde folikasit tarzı bir ilaç 400 küsürdü oda. Bir hafta sonra gittiğimde yine alttan muayene etti ve yumurtaların olgunlaşıp olgunlaşmadığını kontrol etti büyümeye başlayınca iki gün sonra tekrar çağırdı ve yumurtalarım 24 mm ve 19 mm olarak iki yumurtam gelişmişti doktor bana çatlatma iğnesi yazdı ve saatini söyledi şu saatte vurul diye. Bana pazartesi akşam 11de vurul dedi ve çarşamba günü sabah 9da eşin sperm örneği versin sende 11de aşılama için hazır ol dedi. Ve çarşamba günü saat 11de aşılamam gerçekleşti. Aşılama işlemi için 900 TL verdik. Umarım seni aydınlatmıştır

Benim rahim flim var .öncelikle çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz uygun Muş bana 5500 TL dediler ilaçla beraber ama durumun yok yaptiramazdim içim rahatladı Allah razı olsun Allah gönlünüze göre versin