Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sevda36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
19
2
1
30
Merhaba arkadaşlar. Devlette aşılama yaptırıp ilaçlar da dahil ne kadar odediniz yardımcı olurmusunuz

Merhaba canım devlette yapılan aşılamada raporlu yaptırdığımız için hastaneye herhangi bir ücret ödemiyoruz.ilaclarinda bir kısmını sigorta karşıliyor tabi her hastaya göre değişiyor. Yumurtaların gelişmesine ve hangi ilacı veya iğneyi verdiklerine bağlı. Ama en fazla 500-800 arası bişey tutuyor.

Raporlu İki kutu gonal f, vajinal jel ve çatlatma iğnesi toplam 450 tl verdim. Kullanılan ilaca,iğneye göre değişiyor. 250 tl tutanda var.Ayrıca eczaneler farklı fiyata satıyor araştırıp en uygunu bulunabilir. Birde aşılama için katater alıyorsun oda 130 tl

Raporlu İki kutu gonal f, vajinal jel ve çatlatma iğnesi toplam 450 tl verdim. Kullanılan ilaca,iğneye göre değişiyor. 250 tl tutanda var.Ayrıca eczaneler farklı fiyata satıyor araştırıp en uygunu bulunabilir. Birde aşılama için katater alıyorsun oda 130 tl
Saolun çok açıklayıcı olmuş. Raporu hemen çıkarıyorlar mı acaba. Extra bi işlem gerektirir mi?

Saolun çok açıklayıcı olmuş. Raporu hemen çıkarıyorlar mı acaba. Extra bi işlem gerektirir mi?
Evet bir kaç saatte cıkıyor rapor. Sekreterler diyor hangi belgeler gerektiğini...Belgeleri hazırlayıp adetliyken yada adedine yakın hastaneye gel diyorlar. Sekretere veriyorsun belgeleri onlar raporunu hazırlıyor sonra raporu Başhekime ve doktorlara imzalatıyorsun tekrar sekretere veriyorsun bu kadar:) rapor cıktıgı gibi üç gün süren var ilaç almak için ( indirimli almak için) adet ikinci gün ultrasonla yumurta takibi başlıyor ve ilaçları nasıl kullanacağını söylüyorlar.Basit işlemler ben cok zor sanardım :))

Evet bir kaç saatte cıkıyor rapor. Sekreterler diyor hangi belgeler gerektiğini...Belgeleri hazırlayıp adetliyken yada adedine yakın hastaneye gel diyorlar. Sekretere veriyorsun belgeleri onlar raporunu hazırlıyor sonra raporu Başhekime ve doktorlara imzalatıyorsun tekrar sekretere veriyorsun bu kadar:) rapor cıktıgı gibi üç gün süren var ilaç almak için ( indirimli almak için) adet ikinci gün ultrasonla yumurta takibi başlıyor ve ilaçları nasıl kullanacağını söylüyorlar
Ama doktur bana 1.2. Yada 3. Gününde gel gonal.f başlayacağım dedi yani rapor için geç mi kalmış olacağım.

Ama doktur bana 1.2. Yada 3. Gününde gel gonal.f başlayacağım dedi yani rapor için geç mi kalmış olacağım.
Evet o gün ilaç hazır olmalı gonal f getir diyorlar iğneyi vuruyorlar adet ikinci yada üçüncü gün. Aynı gün uğraşmiyim diye bi hafta önceden rapor almıştım.Sen sor sekreterlere belki işleyiş farklıdır aynı gün hepsi hallediliyordur

Evet bir kaç saatte cıkıyor rapor. Sekreterler diyor hangi belgeler gerektiğini...Belgeleri hazırlayıp adetliyken yada adedine yakın hastaneye gel diyorlar. Sekretere veriyorsun belgeleri onlar raporunu hazırlıyor sonra raporu Başhekime ve doktorlara imzalatıyorsun tekrar sekretere veriyorsun bu kadar:) rapor cıktıgı gibi üç gün süren var ilaç almak için ( indirimli almak için) adet ikinci gün ultrasonla yumurta takibi başlıyor ve ilaçları nasıl kullanacağını söylüyorlar.Basit işlemler ben cok zor sanardım :))

Canım bilmediğiö için soruyorum, eşimin ileri hareketli sperm sayısı 5 mn dan az. Aşılama için belli bi rakam üstü mü değerlendiriliyor? Bir de evrak işi tüp bebekteki gibi karmaşık mı?

Evet o gün ilaç hazır olmalı gonal f getir diyorlar iğneyi vuruyorlar adet ikinci yada üçüncü gün. Aynı gün uğraşmiyim diye bi hafta önceden rapor almıştım.Sen sor sekreterlere belki işleyiş farklıdır aynı gün hepsi hallediliyordur
Tamam çok saolun.

Canım bilmediğiö için soruyorum, eşimin ileri hareketli sperm sayısı 5 mn dan az. Aşılama için belli bi rakam üstü mü değerlendiriliyor? Bir de evrak işi tüp bebekteki gibi karmaşık mı?
Aşılama cok kolaydı istedikleri belgelerde hormon sonuçların, sperm sonucu, kimlik fotokopisi, evlilik cüzdanı ilk üç sayfa fotokopisi ve hsg sonucu bide iki foto eşinle senin...Tüp bebeği bilmiyorum canım. Benim evlilik üç yıl dolmadığı için zaten alamıyorum.Sperm cok düşükse aşılamayı
gereksiz görüp direk tüp bebek raporu cıkarttırıyorlar.5 milyon için ne derler bende bilmiyorum.Hepimiz için hayırlısı olsun

12 sinde belli olacak göğüslerim cok sızlıyor ama jelin yan etkileri öyleymiş pek ümitli değilim hayırlısı :)
Maalesef ilaçların yan etkisi adet belirtisi gebelik belirtisi bunlar benzer şeyler. O dönemin ne kadar zor geçtiğini biliri. İnşAllah sizin için normal geçiyordur. Bi umut işte😋hayırlı haberi almanız dileğiyle

Maalesef ilaçların yan etkisi adet belirtisi gebelik belirtisi bunlar benzer şeyler. O dönemin ne kadar zor geçtiğini biliri. İnşAllah sizin için normal geçiyordur. Bi umut işte😋hayırlı haberi almanız dileğiyle
Teşekkür ederim inş 😊 Cok ümitli olmayınca normal geçiyor:) Evet hamilelik belirtisi dedikleri herşeyi ben adet önceside yaşıyorum.Artık hamileliğe yormak istemiyorum mesela şuan su gibi akıntım var ve göğüs acısı gerginliği hiç geçmedi aşılamadan beri ama ben adet öncesinde de belirtileri yoğun yaşadığımdan yoramıyorum artık

merhaba diğer aylarda bende aşılamaya başlayacağım 2 aydır femara ve çatlatma iğnesinden de sonuç alamadım. Anadolu yakasında varmı önerebileceğiniz yerler fiyatlar nasıl acaba özellerde

Back
X