Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saolun çok açıklayıcı olmuş. Raporu hemen çıkarıyorlar mı acaba. Extra bi işlem gerektirir mi?Raporlu İki kutu gonal f, vajinal jel ve çatlatma iğnesi toplam 450 tl verdim. Kullanılan ilaca,iğneye göre değişiyor. 250 tl tutanda var.Ayrıca eczaneler farklı fiyata satıyor araştırıp en uygunu bulunabilir. Birde aşılama için katater alıyorsun oda 130 tl
Evet bir kaç saatte cıkıyor rapor. Sekreterler diyor hangi belgeler gerektiğini...Belgeleri hazırlayıp adetliyken yada adedine yakın hastaneye gel diyorlar. Sekretere veriyorsun belgeleri onlar raporunu hazırlıyor sonra raporu Başhekime ve doktorlara imzalatıyorsun tekrar sekretere veriyorsun bu kadar:) rapor cıktıgı gibi üç gün süren var ilaç almak için ( indirimli almak için) adet ikinci gün ultrasonla yumurta takibi başlıyor ve ilaçları nasıl kullanacağını söylüyorlar.Basit işlemler ben cok zor sanardım :))Saolun çok açıklayıcı olmuş. Raporu hemen çıkarıyorlar mı acaba. Extra bi işlem gerektirir mi?
Ama doktur bana 1.2. Yada 3. Gününde gel gonal.f başlayacağım dedi yani rapor için geç mi kalmış olacağım.Evet bir kaç saatte cıkıyor rapor. Sekreterler diyor hangi belgeler gerektiğini...Belgeleri hazırlayıp adetliyken yada adedine yakın hastaneye gel diyorlar. Sekretere veriyorsun belgeleri onlar raporunu hazırlıyor sonra raporu Başhekime ve doktorlara imzalatıyorsun tekrar sekretere veriyorsun bu kadar:) rapor cıktıgı gibi üç gün süren var ilaç almak için ( indirimli almak için) adet ikinci gün ultrasonla yumurta takibi başlıyor ve ilaçları nasıl kullanacağını söylüyorlar
Evet o gün ilaç hazır olmalı gonal f getir diyorlar iğneyi vuruyorlar adet ikinci yada üçüncü gün. Aynı gün uğraşmiyim diye bi hafta önceden rapor almıştım.Sen sor sekreterlere belki işleyiş farklıdır aynı gün hepsi hallediliyordurAma doktur bana 1.2. Yada 3. Gününde gel gonal.f başlayacağım dedi yani rapor için geç mi kalmış olacağım.
Evet bir kaç saatte cıkıyor rapor. Sekreterler diyor hangi belgeler gerektiğini...Belgeleri hazırlayıp adetliyken yada adedine yakın hastaneye gel diyorlar. Sekretere veriyorsun belgeleri onlar raporunu hazırlıyor sonra raporu Başhekime ve doktorlara imzalatıyorsun tekrar sekretere veriyorsun bu kadar:) rapor cıktıgı gibi üç gün süren var ilaç almak için ( indirimli almak için) adet ikinci gün ultrasonla yumurta takibi başlıyor ve ilaçları nasıl kullanacağını söylüyorlar.Basit işlemler ben cok zor sanardım :))
Tamam çok saolun.Evet o gün ilaç hazır olmalı gonal f getir diyorlar iğneyi vuruyorlar adet ikinci yada üçüncü gün. Aynı gün uğraşmiyim diye bi hafta önceden rapor almıştım.Sen sor sekreterlere belki işleyiş farklıdır aynı gün hepsi hallediliyordur
Ne demek önemli değilTamam çok saolun.
Sizin sonucunuz ne zaman belli olacakNe demek önemli değil![]()
Aşılama cok kolaydı istedikleri belgelerde hormon sonuçların, sperm sonucu, kimlik fotokopisi, evlilik cüzdanı ilk üç sayfa fotokopisi ve hsg sonucu bide iki foto eşinle senin...Tüp bebeği bilmiyorum canım. Benim evlilik üç yıl dolmadığı için zaten alamıyorum.Sperm cok düşükse aşılamayıCanım bilmediğiö için soruyorum, eşimin ileri hareketli sperm sayısı 5 mn dan az. Aşılama için belli bi rakam üstü mü değerlendiriliyor? Bir de evrak işi tüp bebekteki gibi karmaşık mı?
12 sinde belli olacak göğüslerim cok sızlıyor ama jelin yan etkileri öyleymiş pek ümitli değilim hayırlısı :)Sizin sonucunuz ne zaman belli olacak
Maalesef ilaçların yan etkisi adet belirtisi gebelik belirtisi bunlar benzer şeyler. O dönemin ne kadar zor geçtiğini biliri. İnşAllah sizin için normal geçiyordur. Bi umut işte12 sinde belli olacak göğüslerim cok sızlıyor ama jelin yan etkileri öyleymiş pek ümitli değilim hayırlısı :)
Teşekkür ederim inşMaalesef ilaçların yan etkisi adet belirtisi gebelik belirtisi bunlar benzer şeyler. O dönemin ne kadar zor geçtiğini biliri. İnşAllah sizin için normal geçiyordur. Bi umut iştehayırlı haberi almanız dileğiyle