Aşılama ASILAMA

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Asilama hakkinda bilgi sahibi olanlar yardimci olabilirmi?
Nasil bir asamadan geciyoruz neler yapiliyor ne kadarlik bir zaman dilimini kapsiyor.Erkeklere ne yapiliyor.Ve ortalama fiyatlari ne kadar?Asilamanin araliklari olmalimi 1.deneme tutmadiginda araya 2.deneme icin zaman koyuyorlarmi?

Tip fakültesinde yaptırdım. Adetin 2,3,4,5. günlerinden birinde yumurtalarımı büyütmek için iğne kullandım, 18,20 mm boyutuna geldiği zaman yine dr kontrolünde catlatma ıgnemi vuruldum. Aşılama günü eşim örnek verdi ve bana enjekte edildi yaklaşık 5 dk süren bir işlemdi. Ilk aşılama ile hamile kaldım çok şükür🧿🙏

Tip fakültesinde yaptırdım. Adetin 2,3,4,5. günlerinden birinde yumurtalarımı büyütmek için iğne kullandım, 18,20 mm boyutuna geldiği zaman yine dr kontrolünde catlatma ıgnemi vuruldum. Aşılama günü eşim örnek verdi ve bana enjekte edildi yaklaşık 5 dk süren bir işlemdi. Ilk aşılama ile hamile kaldım çok şükür🧿🙏
Ne rahatsizliginiz vardi cocuga engel

Pco ama o degil ben kazandım🥰 üstelik ikinci gebeliğim. Ilki normal yolla olmuştu.
Bende pcoluyum o degil ben kazandim bende ilk nornal yolla hamile kaldim ilac takviyesi aldim ama adet sokturucu kullandim ikjzlerime gebe kaldim fakat ufak bir kaza gecirdim ve kalpleri durdu 10 ay sonunda gelmjslerdi bana simdide doktorum zaman kaybetmeyelim bi 10 ay daha ilac alma dedi asilama yapalim dedi kafam biraz karisti beklesemmi yaptirsammi hemen tutarmi tutmaz mi.Ne kadara yaptirmistiniz?

canım bir şey soracam adetin 1. gününden itibaren hangi gün aşılama yapıldın..
6 aralıkta adet oldum 9 aralıkta yumurta büyütücü ilaçları kullanmaya başladım, 15 aralıkta catlatma ıgnemi vuruldum, 17 aralıkta da asilamam yapıldı. 2 ocakta hamile olduğumu öğrendim :)

Asilama hakkinda bilgi sahibi olanlar yardimci olabilirmi?
Nasil bir asamadan geciyoruz neler yapiliyor ne kadarlik bir zaman dilimini kapsiyor.Erkeklere ne yapiliyor.Ve ortalama fiyatlari ne kadar?Asilamanin araliklari olmalimi 1.deneme tutmadiginda araya 2.deneme icin

yumurtaları ya ine yada hapla buyutuyolar 19 veya 20 boyuta gelince catlatma iğnesi veriyolar 36 saat sonra aşılama yapıyolar

Rahim filmi cekiyorlarmis nasil cekiliyor bu film.Ve 1 den fazla yumurtaya asilama yapiorlarmi.

Rahim filmi cekiyorlarmis nasil cekiliyor bu film.Ve 1 den fazla yumurtaya asilama yapiorlarmi.
Bana rahim filmi çekmedi alttan ultrasyonla baktı doktor aslında en iyisi bir yumurta olması daha çok sperm gittiği için çoğul gebelik olmasın diye yapılmıyor diye biliyorum iki yumurta yapılıyor aşılama

Bana rahim filmi çekmedi alttan ultrasyonla baktı doktor aslında en iyisi bir yumurta olması daha çok sperm gittiği için çoğul gebelik olmasın diye yapılmıyor diye biliyorum iki yumurta yapılıyor aşılama
Biz 2 tanemi yaptirsak die dusunduk felan da o yuzden hem biri tutmasa diger tutar gibi ama bilemiyoruz

Klomenmi kullaniyosunuz
Evet suan tekrar basladim ikizleri 1 hafta evvel dusurdum onlarada klomenle hamile kaldim 1 ay killandim gebe kaldim simdi doktorum tekrar verdi dun basladim adetin 2.gunu ile bide kuru incir kaynatip cok ictim klomenle simdide oyle yapiorum klomenle beraber aksamlari 7 9 gun boyunca incir kuru kullanicam.

Evet suan tekrar basladim ikizleri 1 hafta evvel dusurdum onlarada klomenle hamile kaldim 1 ay killandim gebe kaldim simdi doktorum tekrar verdi dun basladim adetin 2.gunu ile bide kuru incir kaynatip cok ictim klomenle simdide oyle yapiorum klomenle beraber aksamlari 7 9 gun boyunca incir kuru kullanicam.
Bende klomen kullandım aşılama oldum bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ikizlerinde progestan verdim doktorun

Bende klomen kullandım aşılama oldum bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ikizlerinde progestan verdim doktorun
Progestan hic kullanmadim ben klomen kullandim doktorumda 14.gun gel duruma gore catlatma ignesi yapicam demisti gittigimde 4 tane yumurtam 24 mm 25 mm civarlarindaydi doktorumda igneye gerek yok dedi iliski tablaso verdi sonra hamile oldugumu ogrendim.11.haftada sonlandi gebeligim.

Rabbim hayirli haber almana sebep olur insAllah.Asilama nasil yapildi neler yapiorlar hangi gun gidiyorsun en basindan itibaren nasil bir yol izliyorsunuz esinle

Progestan hic kullanmadim ben klomen kullandim doktorumda 14.gun gel duruma gore catlatma ignesi yapicam demisti gittigimde 4 tane yumurtam 24 mm 25 mm civarlarindaydi doktorumda igneye gerek yok dedi iliski tablaso verdi sonra hamile oldugumu ogrendim.11.haftada sonlandi gebeligim.
Düşük olmasın diye progestan veriyor doktor ilaç yada fitil olarak keşke varsaymış halkından hayırlısı olsun inşallah rabbim yine nasip etsin 🤲

Back
X