- Emoji Skoru
- 252
- Puanlar
- 53
Resmini attım bakabilirsin
Resmi göremedim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmini attım bakabilirsin
İnşallah olur canım bizde 10 aydır istiyoruzİnşallah2 yıldır istiyoruz siz
Şimdi bak internete sorun olmuşGöremedim canim ben önceki konuşmalara da baktım ama![]()
BakabildinizmiGöremedim canim ben önceki konuşmalara da baktım ama![]()
Bence hamilesinResmini attım bakabilirsin
Ay inşallah ya çok heyecanlıyım belirtilerim de var rabbim bizlere ve isteyen herkese nasip etsinBence hamilesin![]()
İkinci çizgi baya koyu canımAy inşallah ya çok heyecanlıyım belirtilerim de var rabbim bizlere ve isteyen herkese nasip etsin
Mide bulantısı uyku halsizlik Avuçlarımın içi ayak tabanlarım yanıyo birde sanki adetteyim gibi belirtiler var ama kan yok su gibi akıntı varİkinci çizgi baya koyu canımamin inşallah
Belirtilerin neler peki
Amin amin inşallah sen kaçıncı günündesinİkinci çizgi baya koyu canımamin inşallah
Belirtilerin neler peki
11. Gündeyim benAmin amin inşallah sen kaçıncı günündesin
Testinin markasını sorabilir miyimMide bulantısı uyku halsizlik Avuçlarımın içi ayak tabanlarım yanıyo birde sanki adetteyim gibi belirtiler var ama kan yok su gibi akıntı var
Suretest yazıyo üstünde ben fransada yaşıyorum türkiyede bu marka varmı bilmiyorumTestinin markasını sorabilir miyimbirde bulantın birkaç gündür var mı
Cumartesi günü midem ekşiyerek başladı bulantım Suretest yazıyo testin üstünde ben fransada yaşıyorum türkiyede bu marka varmı bilmiyorum
Değişik geldi bana da yoktur belkiSuretest yazıyo üstünde ben fransada yaşıyorum türkiyede bu marka varmı bilmiyorum
Ben de türkiyedeki testleri seviyorumDeğişik geldi bana da yoktur belki
Kaç yaşındasınızİnşallah canım![]()
26 yaşındayım 2 yıldır evliyimKaç yaşındasınız