Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Matmazel92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
64
10
88
Ankara
Merhaba bayanlar temmuz 7. Sinde aşılama yaptırdık bugün aşılamanın 12.nci günü çatlatmanın 14.günü test yaptım az önce böyle çıktı bilmiyorum gören olacakmı ama çok az bi silik ikinci çizgi var yardımc olabilen olursa çok sevinirim 🙏🏻😊

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Merhaba bayanlar temmuz 7. Sinde aşılama yaptırdık bugün aşılamanın 13.nci günü çatlatmanın 14.günü test yaptım az önce böyle çıktı bilmiyorum gören olacakmı ama çok az bi silik ikinci çizgi var yardımc olabilen olursa çok sevinirim 🙏🏻😊
Çok hafif bende gördüm ama aşılamayla ilgili pek bilgim yok inşallah nasip olmuştur 🙏

Benimde 13.gunu o şekilde çıktı ilerleyen günlerde yaptıklarım koyü oldu kan testi yaptırdın mi

Benimde 13.gunu o şekilde çıktı ilerleyen günlerde yaptıklarım koyü oldu kan testi yaptırdın mi
Yaptırmadım biraz daha bekleyim dedim ama şimdi bitane daha test yaptım bariz belli ediyor inşaAllah vardır sizin varmıydı şuan böyle çıktı ümitlenmelimiyim bilmyorum 🥰

Eklentiler

• 205AD1C3-ED86-497E-A8FE-4F773327A53F.webp
    205AD1C3-ED86-497E-A8FE-4F773327A53F.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 94
Adetim den 3 gün önce bu şekilde çıkmıştı benimde ama kan testinde yaptiriyordum artma var mı diye doktor iki güne bir yaptır dedi. Kimyasal olma ihtimali de oluyormuş Allah korusun. Bide bende adet agrisi gibi ağrılar giriyordu doktor rahim genişliyor dur kafana takma demişti sende de oluyor mu öle bisiler

Adetim den 3 gün önce bu şekilde çıkmıştı benimde ama kan testinde yaptiriyordum artma var mı diye doktor iki güne bir yaptır dedi. Kimyasal olma ihtimali de oluyormuş Allah korusun. Bide bende adet agrisi gibi ağrılar giriyordu doktor rahim genişliyor dur kafana takma demişti sende de oluyor mu öle bisiler
Dün test yaptım hamileymişim çok şükür rabbim isteyen herkese bu duyguyu taddırsın erken yaptığım için sanırım 23 çıktı değerim dr um normal dedi yarın bir daha test yapacağım umarım değer yükselir evet bnde de var adet ağrıları sanırım normal bunlar

Merhaba kızlar temmuz 2 de asılama oldum ama ne yazıkki sonuç negatif bugun doktorum hormon tahlili istedi yine beklemeden ikinciyi yapalim diyo sizce ara vermelimiyim bir iki ay yoksa beklemesemmi kafam cok kariştı cok üzgünüm ☹

Merhaba kızlar temmuz 2 de asılama oldum ama ne yazıkki sonuç negatif bugun doktorum hormon tahlili istedi yine beklemeden ikinciyi yapalim diyo sizce ara vermelimiyim bir iki ay yoksa beklemesemmi kafam cok kariştı cok üzgünüm ☹
bnce ara vermeden devam et ikinciye tutma ihtimali yüksek diyorlar inşaAllah tutar bol bol dua et

Dün test yaptım hamileymişim çok şükür rabbim isteyen herkese bu duyguyu taddırsın erken yaptığım için sanırım 23 çıktı değerim dr um normal dedi yarın bir daha test yapacağım umarım değer yükselir evet bnde de var adet ağrıları sanırım normal bunlar
Yaaa çok sevindim insallah bebeğin seninle olur dualarimdasin seninle olabilmesi için 💕

Çok teşekkür ederim çok sağol canım 2 günde bir baktırıyorum inşaAllah bi sıkıntı çıkmaz sağol canım dualrın için 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥ Sendemi aşılama yaptın
Evet 2.asilamam 1.si geçen sene mayistaydi negatifi i gordum bu 2. yarın kan vericem bakalım bakalım sonuç ne cikcak 😟

Evet 2.asilamam 1.si geçen sene mayistaydi negatifi i gordum bu 2. yarın kan vericem bakalım bakalım sonuç ne cikcak 😟
İnşaAllah tutmuştur canım hiç evde test yapmadın mı ben 10 günden sonra yapmaya başldım hep bi varşa yok arası bi çizgi oluyordu 13 . Gün koyulaştı biraz inşaAllah tutmuştur seninkide 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Yaptırmadım biraz daha bekleyim dedim ama şimdi bitane daha test yaptım bariz belli ediyor inşaAllah vardır sizin varmıydı şuan böyle çıktı ümitlenmelimiyim bilmyorum 🥰

Merhaba bariz 2. Cizgi görünüyor canım hayırlı olsun inşallah test yanıltmaz ve sonuc dogrudur.. Bize de aşılama önerdi doktorumuz erteledık süreç nasıl gidiyor

Merhaba bariz 2. Cizgi görünüyor canım hayırlı olsun inşallah test yanıltmaz ve sonuc dogrudur.. Bize de aşılama önerdi doktorumuz erteledık süreç nasıl gidiyor
Hamileyim çok şükür darısı size olsun neden ertelediniz bnde korkmuştum ilk ama iyiki yapmşım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Hamileyim çok şükür darısı size olsun neden ertelediniz bnde korkmuştum ilk ama iyiki yapmşım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻

Tam virüs zamanı calıstıgım şirket kapandı tam o zaman denk geldı hersey kira kredı faturalar esıme kaldı bu sebeple ertelemek zorunda kaldık

Back
X