- Konu Sahibi Matmazel92
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok hafif bende gördüm ama aşılamayla ilgili pek bilgim yok inşallah nasip olmuşturMerhaba bayanlar temmuz 7. Sinde aşılama yaptırdık bugün aşılamanın 13.nci günü çatlatmanın 14.günü test yaptım az önce böyle çıktı bilmiyorum gören olacakmı ama çok az bi silik ikinci çizgi var yardımc olabilen olursa çok sevinirim![]()
Çok teşekkür ederim inşaAllah tutmuşturÇok hafif bende gördüm ama aşılamayla ilgili pek bilgim yok inşallah nasip olmuştur![]()
Yaptırmadım biraz daha bekleyim dedim ama şimdi bitane daha test yaptım bariz belli ediyor inşaAllah vardır sizin varmıydı şuan böyle çıktı ümitlenmelimiyim bilmyorumBenimde 13.gunu o şekilde çıktı ilerleyen günlerde yaptıklarım koyü oldu kan testi yaptırdın mi
Dün test yaptım hamileymişim çok şükür rabbim isteyen herkese bu duyguyu taddırsın erken yaptığım için sanırım 23 çıktı değerim dr um normal dedi yarın bir daha test yapacağım umarım değer yükselir evet bnde de var adet ağrıları sanırım normal bunlarAdetim den 3 gün önce bu şekilde çıkmıştı benimde ama kan testinde yaptiriyordum artma var mı diye doktor iki güne bir yaptır dedi. Kimyasal olma ihtimali de oluyormuş Allah korusun. Bide bende adet agrisi gibi ağrılar giriyordu doktor rahim genişliyor dur kafana takma demişti sende de oluyor mu öle bisiler
bnce ara vermeden devam et ikinciye tutma ihtimali yüksek diyorlar inşaAllah tutar bol bol dua etMerhaba kızlar temmuz 2 de asılama oldum ama ne yazıkki sonuç negatif bugun doktorum hormon tahlili istedi yine beklemeden ikinciyi yapalim diyo sizce ara vermelimiyim bir iki ay yoksa beklemesemmi kafam cok kariştı cok üzgünüm ☹
Yaaa çok sevindim insallah bebeğin seninle olur dualarimdasin seninle olabilmesi içinDün test yaptım hamileymişim çok şükür rabbim isteyen herkese bu duyguyu taddırsın erken yaptığım için sanırım 23 çıktı değerim dr um normal dedi yarın bir daha test yapacağım umarım değer yükselir evet bnde de var adet ağrıları sanırım normal bunlar
Valla ben yarın kan vercem negatifse taa bayramdan sonraki döneme kalcak bayram giriyo arayabnce ara vermeden devam et ikinciye tutma ihtimali yüksek diyorlar inşaAllah tutar bol bol dua et
Çok teşekkür ederim çok sağol canım 2 günde bir baktırıyorum inşaAllah bi sıkıntı çıkmaz sağol canım dualrın içinYaaa çok sevindim insallah bebeğin seninle olur dualarimdasin seninle olabilmesi için![]()
Evet 2.asilamam 1.si geçen sene mayistaydi negatifi i gordum bu 2. yarın kan vericem bakalım bakalım sonuç ne cikcakÇok teşekkür ederim çok sağol canım 2 günde bir baktırıyorum inşaAllah bi sıkıntı çıkmaz sağol canım dualrın için♥ Sendemi aşılama yaptın
İnşaAllah tutmuştur canım hiç evde test yapmadın mı ben 10 günden sonra yapmaya başldım hep bi varşa yok arası bi çizgi oluyordu 13 . Gün koyulaştı biraz inşaAllah tutmuştur seninkideEvet 2.asilamam 1.si geçen sene mayistaydi negatifi i gordum bu 2. yarın kan vericem bakalım bakalım sonuç ne cikcak![]()
İnşallah canım hem kendim icin hem kalbinde ayni hasreti yasayan herkes icin dua ediyorumbnce ara vermeden devam et ikinciye tutma ihtimali yüksek diyorlar inşaAllah tutar bol bol dua et
Rabbim inşaAllah sanada ve isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınızİnşallah canım hem kendim icin hem kalbinde ayni hasreti yasayan herkes icin dua ediyorum
Yaptırmadım biraz daha bekleyim dedim ama şimdi bitane daha test yaptım bariz belli ediyor inşaAllah vardır sizin varmıydı şuan böyle çıktı ümitlenmelimiyim bilmyorum![]()
Hamileyim çok şükür darısı size olsun neden ertelediniz bnde korkmuştum ilk ama iyiki yapmşım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba bariz 2. Cizgi görünüyor canım hayırlı olsun inşallah test yanıltmaz ve sonuc dogrudur.. Bize de aşılama önerdi doktorumuz erteledık süreç nasıl gidiyor
Hamileyim çok şükür darısı size olsun neden ertelediniz bnde korkmuştum ilk ama iyiki yapmşım çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Anladım Allah yardımcınız olsun inşaAllahTam virüs zamanı calıstıgım şirket kapandı tam o zaman denk geldı hersey kira kredı faturalar esıme kaldı bu sebeple ertelemek zorunda kaldık