Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ummu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
205
176
103
Merhaba hanımlar 😌 1 sene 4 aylık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum burdaki bir çok hanım gibi 🤰🏻Doktorun istediği her şeyi yaptırdık hormon testi rahim filmi spermiogram benim sonuçlarımda hiçbir sıkıntı yok fakat eşimin sprem hareketliliği %37 gibi bir rakammış tabi doktor bunu söylediğinde çok üzüldüm ama gebe kalmaya engel değilmiş takviye ilaçlar verdi 6 ay kullanıp gebelik beklemek birinci tavsiyesiydi fakat eşim meslek gereği ayda bir 1 hafta yanımda olabiliyor bununda doğru zamana denk gelmesi derken ölme eşşegim ölme 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ İkinci ve en mantıklı seçenek olarak aşılamayı önerdi sudan çıkmış balık gibiyim aşılma için eşim ne kadar yanımda olmalı süreç ne kadar sürer maliyeti nedir fikri olan yardımcı olabilir mi🥰 doktorun yanında öyle üzüldüm ki sormak aklıma gelmedi odadan kaçarcasına çıktım 🥺 Epeyde uzun yazdım inşallah cevaplarsınız 🌺🌺

Esiniz sadece aşılama gunu yanınızda olmasi yeterli o da sprem vermek icin onun dışında kontroller sadece size yapiliyor zaten. Asilama tarihini doktorunuz size soylediginde esiniz o tarihte yaninizda olmasi yeterli tabi bu surecte doktora biraz daha sık gidebilirsiniz yumurta takibi icin

Esiniz sadece aşılama gunu yanınızda olmasi yeterli o da sprem vermek icin onun dışında kontroller sadece size yapiliyor zaten. Asilama tarihini doktorunuz size soylediginde esiniz o tarihte yaninizda olmasi yeterli tabi bu surecte doktora biraz daha sık gidebilirsiniz yumurta takibi icin
Anladimm peki çok teşekkür ederim

Back
X