• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba benim eşim de varikoselden ameliyat oldu da sayıları sınırda özel değilse sizin degeleriniz kaçtı ?
Canım su an evde değilim ama hatırladığım kadarıyla
Ml sperm 12
İleri hareketli 25
Yerinde hareketli 20
Normal morfoloji yüzdesi 50
Anormal morfoloji 50
Yikamadan sonra
Ml sperm 10 milyondu

Canım su an evde değilim ama hatırladığım kadarıyla
Ml sperm 12
İleri hareketli 25
Yerinde hareketli 20
Normal morfoloji yüzdesi 50
Anormal morfoloji 50
Yikamadan sonra
Ml sperm 10 milyondu
Sizin değerleriniz bizden daha iyi normal yoldan olurdu diye tahmin ediyorum 🤔

Kızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8. Günum ama hiç belirtim yok belirtisi olmayıp aşılaması tutan var.Mi? lütfen yardımcı olun
Evet benim tuttu. 8. günde bende de bir belirti olmadı bende ama kişiden kişiye değişebilir. Ben hala adet olcakmış gibi kasık ağrıları çekiyorum. Belirtileri genel olarak adet ile aynı.

Evet benim tuttu. 8. günde bende de bir belirti olmadı bende ama kişiden kişiye değişebilir. Ben hala adet olcakmış gibi kasık ağrıları çekiyorum. Belirtileri genel olarak adet ile aynı.
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Kaçıncı gün öğrendin
Kaçıncı asilaman
Bende de bugün ara ara kasık ağrısı giriyor çok nadir ama çok umutlu değilim açıkçası

Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Kaçıncı gün öğrendin
Kaçıncı asilaman
Bende de bugün ara ara kasık ağrısı giriyor çok nadir ama çok umutlu değilim açıkçası
cok tesekkur ederım Allah ısteyen herkese nasip etsin. İlk aşılamam ve bende daha önce kolomen ve ovitrelle kullandım 5 defa. olmadı. Şimdi ilk seferde tuttu çok şükür. Aşılama sonrası 14. günde kanda tahlıl ıstıyor doktor orda cıktı. Ama ben adetım gelecek sanıyordum cunku aynı belırtıler vardı. Bence umudunu kesme belırtı olabılır

2 yıldır deniyoruz Cnm olmadı
Anladım canım daha bize aşılama falan denmedi eşimin toplam sayısı 22milyon keçiboynuzu kürü keçiboynuzu özü ve promotil kullanıyor senin sayını iyi görünce herhalde biz de aşılama yaptırırız diye düşündüm üzüldüm açıkçası 😔😔

cok tesekkur ederım Allah ısteyen herkese nasip etsin. İlk aşılamam ve bende daha önce kolomen ve ovitrelle kullandım 5 defa. olmadı. Şimdi ilk seferde tuttu çok şükür. Aşılama sonrası 14. günde kanda tahlıl ıstıyor doktor orda cıktı. Ama ben adetım gelecek sanıyordum cunku aynı belırtıler vardı. Bence umudunu kesme belırtı olabılır
Bende de aynı her an adet olacakmışim gibi ağrım var bugün 12. Günüm
Bende klomen ve ovitirelle kullandım ilk denememiz bakalım ne olacak

Anladım canım daha bize aşılama falan denmedi eşimin toplam sayısı 22milyon keçiboynuzu kürü keçiboynuzu özü ve promotil kullanıyor senin sayını iyi görünce herhalde biz de aşılama yaptırırız diye düşündüm üzüldüm açıkçası 😔😔
Üzülme Cnm Rabbim gönlüne göre verir inşallah benim de çok umudum yok ilk aşılama olmasına rağmen ama bekliyoruz bakalım

Back
X