Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim eşim de varikoselden ameliyat oldu da sayıları sınırda özel değilse sizin degeleriniz kaçtı ?Hmm anladım Cnm benim eşimde de biraz ml düşük çıktı çok değil yıkamadan sonra çok güzel demişti doktorum
Evet canım ilk aşılama tek yumurtayla olduMaşallah çok sevindim senin adına inşallah bize de nasıp olur
İlk aşılamanmiydi Cnm
Yumurta tembelliği vardıNe sorunun vardı özel değilse
Hmm anladım Cnm inşallah güzel bir hamilelik geçirirsinYumurta tembelliği vardı
Canım su an evde değilim ama hatırladığım kadarıylaMerhaba benim eşim de varikoselden ameliyat oldu da sayıları sınırda özel değilse sizin degeleriniz kaçtı ?
Sizin değerleriniz bizden daha iyi normal yoldan olurdu diye tahmin ediyorumCanım su an evde değilim ama hatırladığım kadarıyla
Ml sperm 12
İleri hareketli 25
Yerinde hareketli 20
Normal morfoloji yüzdesi 50
Anormal morfoloji 50
Yikamadan sonra
Ml sperm 10 milyondu
2 yıldır deniyoruz Cnm olmadıSizin değerleriniz bizden daha iyi normal yoldan olurdu diye tahmin ediyorum![]()
Evet benim tuttu. 8. günde bende de bir belirti olmadı bende ama kişiden kişiye değişebilir. Ben hala adet olcakmış gibi kasık ağrıları çekiyorum. Belirtileri genel olarak adet ile aynı.Kızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8. Günum ama hiç belirtim yok belirtisi olmayıp aşılaması tutan var.Mi? lütfen yardımcı olun
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsinEvet benim tuttu. 8. günde bende de bir belirti olmadı bende ama kişiden kişiye değişebilir. Ben hala adet olcakmış gibi kasık ağrıları çekiyorum. Belirtileri genel olarak adet ile aynı.
cok tesekkur ederım Allah ısteyen herkese nasip etsin. İlk aşılamam ve bende daha önce kolomen ve ovitrelle kullandım 5 defa. olmadı. Şimdi ilk seferde tuttu çok şükür. Aşılama sonrası 14. günde kanda tahlıl ıstıyor doktor orda cıktı. Ama ben adetım gelecek sanıyordum cunku aynı belırtıler vardı. Bence umudunu kesme belırtı olabılırGözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Kaçıncı gün öğrendin
Kaçıncı asilaman
Bende de bugün ara ara kasık ağrısı giriyor çok nadir ama çok umutlu değilim açıkçası
Anladım canım daha bize aşılama falan denmedi eşimin toplam sayısı 22milyon keçiboynuzu kürü keçiboynuzu özü ve promotil kullanıyor senin sayını iyi görünce herhalde biz de aşılama yaptırırız diye düşündüm üzüldüm açıkçası2 yıldır deniyoruz Cnm olmadı
Bende de aynı her an adet olacakmışim gibi ağrım var bugün 12. Günümcok tesekkur ederım Allah ısteyen herkese nasip etsin. İlk aşılamam ve bende daha önce kolomen ve ovitrelle kullandım 5 defa. olmadı. Şimdi ilk seferde tuttu çok şükür. Aşılama sonrası 14. günde kanda tahlıl ıstıyor doktor orda cıktı. Ama ben adetım gelecek sanıyordum cunku aynı belırtıler vardı. Bence umudunu kesme belırtı olabılır
Üzülme Cnm Rabbim gönlüne göre verir inşallah benim de çok umudum yok ilk aşılama olmasına rağmen ama bekliyoruz bakalımAnladım canım daha bize aşılama falan denmedi eşimin toplam sayısı 22milyon keçiboynuzu kürü keçiboynuzu özü ve promotil kullanıyor senin sayını iyi görünce herhalde biz de aşılama yaptırırız diye düşündüm üzüldüm açıkçası![]()
Gebelik testi yaptınız mı siz aynı tarihlerde aşılamamız olmuştu galibaKızlar merhaba aşılama tedavisi yaptırali bugün 8. Günum ama hiç belirtim yok belirtisi olmayıp aşılaması tutan var.Mi? lütfen yardımcı olun
Hayır Cnm daha yapmadim adet günümü bekleyeceğimGebelik testi yaptınız mı siz aynı tarihlerde aşılamamız olmuştu galiba
Hayır yapmadım cumartesi yapcam 15 gün oluyor gögüslerim agrıyor sadece oda adet dönemlerindede oluyor benim sizin varmı belirtinizHayır Cnm daha yapmadim adet günümü bekleyeceğim
Sen yaptın mı belirtin var mı