Amin canım adet olana kadar beklicem bakalım olmazsam kan testi yaptırcam olursamda adet nasip Allah büyüktür tekrar denicezHayırlısı Allah'tan Cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım adet olana kadar beklicem bakalım olmazsam kan testi yaptırcam olursamda adet nasip Allah büyüktür tekrar denicezHayırlısı Allah'tan Cnm![]()
Aynen Cnm 2. Ye artık umutAmin canım adet olana kadar beklicem bakalım olmazsam kan testi yaptırcam olursamda adet nasip Allah büyüktür tekrar denicez
Evet canım hayırlısı bakalım belki daha idrarda çıkmıyordur regl olmadan ümidini yitirmeAynen Cnm 2. Ye artık umut
Orası öyle Cnm da ister istemez ümidin kırılıyor ama Allah büyüktür belki dediğin gibi adet olmam inşallah sana kaç gun varEvet canım hayırlısı bakalım belki daha idrarda çıkmıyordur regl olmadan ümidini yitirme
4 gün var adetime ama bekliyorum hayırlısı bende çok fazla ümit yok ama napalım olmazsa bir kez daha deneriz siz özelemi gidiyordunuzOrası öyle Cnm da ister istemez ümidin kırılıyor ama Allah büyüktür belki dediğin gibi adet olmam inşallah sana kaç gun var
Aynen bana da 4 gün var4 gün var adetime ama bekliyorum hayırlısı bende çok fazla ümit yok ama napalım olmazsa bir kez daha deneriz siz özelemi gidiyordunuz
Ankara şehir hastanesine gidiyorum ordakilerde çok ilgili hayırlısı ya 2. Aşılamaya başlıcam direkAynen bana da 4 gün var
Evet cnm Beylikdüzü medilife gidiyorum doktorumdan çok memnunum çok iyi ilgileniyor
Sen nereye gidiyorsun
Aynen doktorumla görüştüm pazartesi gidicm bendeAnkara şehir hastanesine gidiyorum ordakilerde çok ilgili hayırlısı ya 2. Aşılamaya başlıcam direk
Bende pazartesi geri gitcemAynen doktorumla görüştüm pazartesi gidicm bende
Normal canım bende de oldu o agrılarMerhaba bnde 10 eylülde yaptırdım 4gündür kasık ağrısı gögüs ağrısı çekiyorum ve günde 3 kere fitil kullanıyorum
Normal canım bende de oldu o agrılar
Aynen Cnm normal onlar sonucun güzel olur inşallahMerhaba bnde 10 eylülde yaptırdım 4gündür kasık ağrısı gögüs ağrısı çekiyorum ve günde 3 kere fitil kullanıyorum
InşallahAynen Cnm normal onlar sonucun güzel olur inşallah
Canım bende 11 eylülde yaptırdım. Sen ne zaman test yacaksın pazartesi günü yapmayı düşünüyorum ben 10.gün çıkıyor diyorlar genelde.Merhaba bnde 10 eylülde yaptırdım 4gündür kasık ağrısı gögüs ağrısı çekiyorum ve günde 3 kere fitil kullanıyorum
Merhaba yaptınız mı test ? İlk aşılama mıCanım bende 11 eylülde yaptırdım. Sen ne zaman test yacaksın pazartesi günü yapmayı düşünüyorum ben 10.gün çıkıyor diyorlar genelde.
Evet ilk bugün 10. Gün şimdi yaptım negatifMerhaba yaptınız mı test ? İlk aşılama mı
Benimde ilk aşılama Bu gün benim de 10. Gün ve negatifEvet ilk bugün 10. Gün şimdi yaptım negatif![]()
İnşallah çıkar ya valla çok zorBenimde ilk aşılama Bu gün benim de 10. Gün ve negatifadet görene kadar umudumu kesmemeye çalışıyorum 14. Gün kan istedi dr. Belki öyle çıkar diye umut etmeye çalışıyorum artık
![]()
Benim doktorum idrara bakma dedi 12. Gün kan testi istediBenimde ilk aşılama Bu gün benim de 10. Gün ve negatifadet görene kadar umudumu kesmemeye çalışıyorum 14. Gün kan istedi dr. Belki öyle çıkar diye umut etmeye çalışıyorum artık
![]()
Yarın 14. Gün kan vericem sabah inşallah nasip olmuştur bana daBenim doktorum idrara bakma dedi 12. Gün kan testi istedi