Kızlar ya bugün doktora gittim ikinci aşılama için gonal f diye iğne verdi iğne raporu çıkardik ama , evde kendimiz yapabiliyor muyuz o iğneyi ya da yan etkisi var mıdır
Şimdi bir.kutu yazmıs yani 1 adet oluyor sanırım eczacı öyle söyledi , ama.6 gün kullan dedi nasıl oluyor anlamadım ya hergun mu yazdiracagim o igneyi ben bir de rapor çıkardık yine de ücret alıyorlarmis galiba
Şimdi bir.kutu yazmıs yani 1 adet oluyor sanırım eczacı öyle söyledi , ama.6 gün kullan dedi nasıl oluyor anlamadım ya hergun mu yazdiracagim o igneyi ben bir de rapor çıkardık yine de ücret alıyorlarmis galiba
Kızlar ya bugün doktora gittim ikinci aşılama için gonal f diye iğne verdi iğne raporu çıkardik ama , evde kendimiz yapabiliyor muyuz o iğneyi ya da yan etkisi var mıdır
Ilaci dolabın sebze ya da yumurta yumurta kısmında saklamalisin buzluğa sakın koyma . Günlük kaç doz ise içinden çıkan enjektör e o kadar çekip vuracaksın evde yapılır merak etme . Ben hiç kullanmadım ama baya araştırdım ordan biliyorum.
Rapor kaç günde çıkıyor arkadaşlar bilgisi olan paylaşabilir mi? Benim üniversite Hastanesinde 1 hafta oldu raporun r si yok. Bu kadar uzun sürüyor mu?