Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Duygu62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
817
En iyi cevaplar
1
369
33
Kızlar ya bugün doktora gittim ikinci aşılama için gonal f diye iğne verdi iğne raporu çıkardik ama , evde kendimiz yapabiliyor muyuz o iğneyi ya da yan etkisi var mıdır

Kendimiz yapabiliyoruz. Yan etkisi belki kasıklarda biraz ağrı olabilir yumurtalıklar uyarıldığı için.

Kendimiz yapabiliyoruz. Yan etkisi belki kasıklarda biraz ağrı olabilir yumurtalıklar uyarıldığı için.
Şimdi bir.kutu yazmıs yani 1 adet oluyor sanırım eczacı öyle söyledi , ama.6 gün kullan dedi nasıl oluyor anlamadım ya hergun mu yazdiracagim o igneyi ben bir de rapor çıkardık yine de ücret alıyorlarmis galiba

Şimdi bir.kutu yazmıs yani 1 adet oluyor sanırım eczacı öyle söyledi , ama.6 gün kullan dedi nasıl oluyor anlamadım ya hergun mu yazdiracagim o igneyi ben bir de rapor çıkardık yine de ücret alıyorlarmis galiba
Kaç mm vuracaksınız? Hergün onun komple 1 şisesi kullanılmaz. Enjektörde mm var ona cekip yapacaksınız.

Kızlar ya bugün doktora gittim ikinci aşılama için gonal f diye iğne verdi iğne raporu çıkardik ama , evde kendimiz yapabiliyor muyuz o iğneyi ya da yan etkisi var mıdır
Bende dün başladım ınsallah hayırlı sonuclar alırız 🤩

Ilaci dolabın sebze ya da yumurta yumurta kısmında saklamalisin buzluğa sakın koyma . Günlük kaç doz ise içinden çıkan enjektör e o kadar çekip vuracaksın evde yapılır merak etme . Ben hiç kullanmadım ama baya araştırdım ordan biliyorum.

Rapor kaç günde çıkıyor arkadaşlar bilgisi olan paylaşabilir mi? Benim üniversite Hastanesinde 1 hafta oldu raporun r si yok. Bu kadar uzun sürüyor mu?

Back
X