Asilama

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
2yumurtam oluşmuş gonalfle bugün çatlatma iğnesi olucak cuma günüde kısmetse aşilama sizce yumurta boyutlarım nasıl 2 yumurta yeterli olurmu çikolata kistim var 4cm asilamaya olumsuz etkisi olurmu veya fikir vermek isteyenler olursa yorum yaparsa sevinirim

Eklentiler

• 16395676504845259477151411737631.webp
    16395676504845259477151411737631.webp
    39 KB · Görüntüleme: 52
2yumurtam oluşmuş gonalfle bugün çatlatma iğnesi olucak cuma günüde kısmetse aşilama sizce yumurta boyutlarım nasıl 2 yumurta yeterli olurmu çikolata kistim var 4cm asilamaya olumsuz etkisi olurmu veya fikir vermek isteyenler olursa yorum yaparsa sevinirim
canım boyutları ne? yeterlı tabı ıkı hatta tek yumurta bıle yeterlı oluyor

20mm 21mm .2 ay öncede gonalf kullandım tek yumurtam oluştuğu için yapmadindoktorum
Merhaba 3 cm cikolata kistiyle cuma günü bende aşılama oldum. Soldaki 20 mm kistin olduğu sağ tarafta da 17mmdi sonra catlatma iğnesi vurdum. 28 saat sonra aşılamamı oldum senin doktorun hemen yapması lazım aslında yarın zaten büyümüş
Tek olunca da yapılıyor diye biliyorum hatta bazı doktorlar 2den fazla yumurta oluşursa yapmıyor çoğul gebelik riski için

Bu arada bana 20 mm ve 17 mm olunca hemen iğneni at yarın yapalım dedi. Ignede biraz büyüttüğü için sanırım

Bilmm bana cuma dedi bakalm doktorumda guveniyorum artık gerisi Allah'a kalmis
Gerçi tam 36. Saatte yapacak sanırım. Ben size güvenmiyorsunuz demedim yaşadığımı anlattım ayni durumdayız diye yardımcı olabilmek için.

Neden gerildiniznbu kdr anlamadım fikir amaçlı konu açtım zaten zararı yok nede olsa sormamin sakin olun
Burda o kadar kişiye yazdım ilk defa gerildim çünkü soru sorup , ben tecrubemi anlatınca doktoruma guveniyorum demeniz değişik geldi. Neyse yanlış birsey demek istemem inşallah hayırlı sonuç alırsınız

Burda o kadar kişiye yazdım ilk defa gerildim çünkü soru sorup , ben tecrubemi anlatınca doktoruma guveniyorum demeniz değişik geldi. Neyse yanlış birsey demek istemem inşallah hayırlı sonuç alırsınız
Bend enormal sohbet amaçlı yazdım aslimd abisey igneleyip veya ters bişey söylemek anlamında demedim aslında sağolun tesekurler

Bend enormal sohbet amaçlı yazdım aslimd abisey igneleyip veya ters bişey söylemek anlamında demedim aslında sağolun tesekurler
Şöyle söyleyeyim ben tecrübemi anlatınca inanmiyormuş gibi ben doktoruma guveniyorum dediniz o yüzden yanlış anladım. Neyse sorun yok durduk yere çıkışmak istemem. İnşallah hayırlısı olur ben ilk okuduğumda anlamadım iğneyi oldunuz cuma gününü bekliyorsunuz sandım o zaman 48 saat oluyor geç olmuyor mu manasında dedim 36 saati geçmemesi gerekiyor ya

Back
X