- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Polikistik over olup aşılama ile gebe kalan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kullandgnz ilaçları dktr mu yazdıAnladım ya ben düzenli adet olurdum normalde bu iki aydr olamyrm 15 gün geçti hala olamadım. Geçen ayda böyle oldu napcam bilemiyorum
Doğru banada bu defa adet söktürücü verdi ilk defa kullanyrm dün bitti Olmayı bekliyrmYumurta çatlamadigi zaman adet gecikirmis doktorlar öyle diyo
Evet doktor önerdim mfk yöntemi uygulatti doktorum 1 ay olmadı. Bu ilaçlar o yöntemde de uygulanıyor zaten. Birde adetin bittiği ilk gün ilişki oluyo daha sonra 3-2-3 gün arayla ilişki. Asilamadan sonrada 3-2-3 gün şeklinde ilişki onerdiSizin kullandgnz ilaçları dktr mu yazdı
mfk yöntemi bahsettiğiniz 3-2-3 ilişki şekli miEvet doktor önerdim mfk yöntemi uygulatti doktorum 1 ay olmadı. Bu ilaçlar o yöntemde de uygulanıyor zaten. Birde adetin bittiği ilk gün ilişki oluyo daha sonra 3-2-3 gün arayla ilişki. Asilamadan sonrada 3-2-3 gün şeklinde ilişki onerdi
Evet mesela ayın 10un da adetin bitti 10unda ilişki daha sonra 13 ünde ilişki Sonra 15 inde sonra 18inde bu şekilde devam ediyomfk yöntemi bahsettiğiniz 3-2-3 ilişki şekli mi
Anladım teşekkür ederim 4 gün sonra testinizin sonucunu benimle paylaşırsanız sevinirimEvet mesela ayın 10un da adetin bitti 10unda ilişki daha sonra 13 ünde ilişki Sonra 15 inde sonra 18inde bu şekilde devam ediyo
TabikiAnladım teşekkür ederim 4 gün sonra testinizin sonucunu benimle paylaşırsanız sevinirim![]()
Anlıyorum sizi benm daha 1,5 yıl oldu. Rabbim yüzünüzü güldürsün. aşılama için ilk denemeniz mi ?Açıkçası çok korkuyorum tutmamasindan test yapmaktanda korkuyorum. 3 senedir hep negatif sonuç almaktan yoruldum. Insallah bu sefer pozitif olur
Evet ilk denememAnlıyorum sizi benm daha 1,5 yıl oldu. Rabbim yüzünüzü güldürsün. aşılama için ilk denemeniz mi ?
aşılama sonrası bellirgin bi belirtiniz var mı bende ayın 12 sinde yaptırdım sol ve sağ kasığım ağrıyor arada da göğüslerimde sancı oluyorCanim bende pkosluyum asilama yapıldı 10. Günü insallah tutar diye dua ediyorum. Pcoslu bile olsan yumurta gelistiyse aşılama tutabilir dedi doktorum
Hayrlisi Rabbim nasip etsin..Evet ilk denemem
Aşılamamin 11. Günü ilk 9 gün hep kasık ağrım oldu. Son iki gündür ara ara kasık ağrım oluyoaşılama sonrası bellirgin bi belirtiniz var mı bende ayın 12 sinde yaptırdım sol ve sağ kasığım ağrıyor arada da göğüslerimde sancı oluyor
Ben bugün testin ne çıkacağını merak ettim ve test yaptim idrar tek cizgi ciktiAşılamamin 11. Günü ilk 9 gün hep kasık ağrım oldu. Son iki gündür ara ara kasık ağrım oluyo
Catlatma ignesinin etkisi 12 gün sürüyormuş asilamanin 14 veya 15. Gunu test yapın benceBen bugün testin ne çıkacağını merak ettim ve test yaptim idrar tek cizgi ciktiçatlatma iğnesinin bile etkisi yok yani pozitife döner mi sizde
![]()
Bende pkosum canim 3. Asilama yaptirdim ve tutmadi buda allah sana nasio eder ins ama asilama yaptiriyorsan igneli yaptir iki kez tüp bebek sansin olsun hic olmazsa asilama biraz gereksizmis cidden diyorlardi ama ben inanmiyordum yada artik nasip meselesi olmayacagi varsa hertürlü olmuyorMutlaka yazın lütfen cevap beklicem sizden o kadar streslym ki![]()
İnsaAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. İğneli yaptr iki defa tüp bebek şansın olur demissinz anlamadım öbür türlü tüp bebek yapma şansım olmaz mı..Bende pkosum canim 3. Asilama yaptirdim ve tutmadi buda allah sana nasio eder ins ama asilama yaptiriyorsan igneli yaptir iki kez tüp bebek sansin olsun hic olmazsa asilama biraz gereksizmis cidden diyorlardi ama ben inanmiyordum yada artik nasip meselesi olmayacagi varsa hertürlü olmuyor![]()
İğneli dediğiniz iğneli aşılama mi nasıl oluyor oİnsaAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. İğneli yaptr iki defa tüp bebek şansın olur demissinz anlamadım öbür türlü tüp bebek yapma şansım olmaz mı..
Hapla kabul olmuyor diye biliyorum onu bir arastirin yanlis bisey soylemiyim ama oyleymis sanirimİnsaAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. İğneli yaptr iki defa tüp bebek şansın olur demissinz anlamadım öbür türlü tüp bebek yapma şansım olmaz mı..