Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Açıkçası çok korkuyorum tutmamasindan test yapmaktanda korkuyorum. 3 senedir hep negatif sonuç almaktan yoruldum. Insallah bu sefer pozitif olur

Canim bende pkosluyum asilama yapıldı 10. Günü insallah tutar diye dua ediyorum. Pcoslu bile olsan yumurta gelistiyse aşılama tutabilir dedi doktorum
aşılama sonrası bellirgin bi belirtiniz var mı bende ayın 12 sinde yaptırdım sol ve sağ kasığım ağrıyor arada da göğüslerimde sancı oluyor

Aşılamamin 11. Günü ilk 9 gün hep kasık ağrım oldu. Son iki gündür ara ara kasık ağrım oluyo
Ben bugün testin ne çıkacağını merak ettim ve test yaptim idrar tek cizgi cikti 😞 çatlatma iğnesinin bile etkisi yok yani pozitife döner mi sizde 😢

Mutlaka yazın lütfen cevap beklicem sizden o kadar streslym ki 🥺
Bende pkosum canim 3. Asilama yaptirdim ve tutmadi buda allah sana nasio eder ins ama asilama yaptiriyorsan igneli yaptir iki kez tüp bebek sansin olsun hic olmazsa asilama biraz gereksizmis cidden diyorlardi ama ben inanmiyordum yada artik nasip meselesi olmayacagi varsa hertürlü olmuyor 🤦‍♀️

Bende pkosum canim 3. Asilama yaptirdim ve tutmadi buda allah sana nasio eder ins ama asilama yaptiriyorsan igneli yaptir iki kez tüp bebek sansin olsun hic olmazsa asilama biraz gereksizmis cidden diyorlardi ama ben inanmiyordum yada artik nasip meselesi olmayacagi varsa hertürlü olmuyor 🤦‍♀️
İnsaAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. İğneli yaptr iki defa tüp bebek şansın olur demissinz anlamadım öbür türlü tüp bebek yapma şansım olmaz mı..

Back
X