Aşılama

Yeliz__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
16
5
1
29
Merhaba arkadaşlar ben 13.06. aşılama yaptırdım salı günü gebelik test yaptıracağım hiç belirtim yok sadece çok belim ağrıyor sizinde belirti olmayıp yinede aşılamadan sonra hamile kalanlar oldu mu? 8 senedir olmuyor sorunda yok bı kere kendiliğimden hamile kaldım oda zaten boş gebelikti

Belirti için daha erken tatlım belirti yaşıyorum diyen tesadüf oluyor herkes her ay belirti yaşıyor birinde hamile kalıyor 😂 Allah'ın izniyle hamilesindir inşallah ❤️
Bu ay çift çizgiyi görürüz inşallah 🥰

Belirti için daha erken tatlım belirti yaşıyorum diyen tesadüf oluyor herkes her ay belirti yaşıyor birinde hamile kalıyor 😂 Allah'ın izniyle hamilesindir inşallah ❤️
Bu ay çift çizgiyi görürüz inşallah 🥰
İnşallah 😍❤️ eveeet belirti yaşayanlar yazıyor bazen bende düşünüyorum hiç birşey bende yok acaba olmadı mı yine diye 🙈 sen ne zaman aşılama oldun inşallah çift çizgi görmek nasip olur 🧿🙏

Ben aşılama olmadım canım deniyoruz
İnşallah bu ay olur çok şey okudum her yerden okudum bazıları ilişkiden 3 gün sonra belirtim başladı diyor 😂 ama beta hcg artıp kana karışınca belirti yaşanır o zmn da zaten hamile olduğunu öğrenmişsin oluyorsun ondan moral bozmak yok Allahım bu ay rahmimize bebeklerimizi düşürsun ❤️

12 13 gün sonra kan testi vermen gerekiyor bende o tarihlerde veriyorum inşallah mutlu haberi beraber veirirz

Ben aşılama olmadım canım deniyoruz
İnşallah bu ay olur çok şey okudum her yerden okudum bazıları ilişkiden 3 gün sonra belirtim başladı diyor 😂 ama beta hcg artıp kana karışınca belirti yaşanır o zmn da zaten hamile olduğunu öğrenmişsin oluyorsun ondan moral bozmak yok Allahım bu ay rahmimize bebeklerimizi düşürsun ❤️
Evet doğru diyorsun erken normalde işte umut edince her küçük şeyi oraya bağlıyoruz 😁❤️ inşallah en kısa zamanda güzel haberler aliriz ve hiç birşey denemeden inşallah hamiş kalırsın 🙏

Merhaba arkadaşlar ben 13.06. aşılama yaptırdım salı günü gebelik test yaptıracağım hiç belirtim yok sadece çok belim ağrıyor sizinde belirti olmayıp yinede aşılamadan sonra hamile kalanlar oldu mu? 8 senedir olmuyor sorunda yok bı kere kendiliğimden hamile kaldım oda zaten boş gebelikti
Merhaba Bende 23 haziran da aşılama yaptırdım. Bugun 10. Gun kan testi yaptım. 4.6 çıktı erken diye mi yoksa negatif mi bilmiyorum. Ocak ayında normal bir gebelik olmustu 10 gün sonrasi 2 çıkmıştı 20. Gun tekrar yaptığımda 153 çıkmıştı. Sizin sonucunun ne oldu insaalh hayirli haberlerle

Merhaba Bende 23 haziran da aşılama yaptırdım. Bugun 10. Gun kan testi yaptım. 4.6 çıktı erken diye mi yoksa negatif mi bilmiyorum. Ocak ayında normal bir gebelik olmustu 10 gün sonrasi 2 çıkmıştı 20. Gun tekrar yaptığımda 153 çıkmıştı. Sizin sonucunun ne oldu insaalh hayirli haberlerle
Maalesef benim negatif çıktı 0.1 ama siz biraz daha bekleyin derim inşallah güzel haberler alırsınız 🙏❤️

Bende 14 temmuzda 2. Aşılamamı oldum ilki negatifti şuanda da ne kasık ağrısı ne bel ağrısı nede başka birşey ilkini devlette olmuştum ve ilk gün sürüntü şeklinde kanama olmuştu diğer günler hafif kasık ağrısı ve gaz olmuştu ikincisini de özelde oldum ne aşılama yapılırken canım acıdı nede sonrasında kasık ağrısı acaba hiçbir ağrı ve belirti olmadan gebe kalan oldu mu aşılamada

Back
X