Adet oldunuzmuBenim aşılamanın ilk günü kasıklarda sancım oldu. Hatta düne kadar çok az da olsa kramplarım vardı. Göğüslerdede hassasiyet vardı ama bunu genelde ovitrette bağlıyorlar sanırım. Ayın 14 adet günüm bende eğer adet olmassam test yapayım diyorum doktorum herhangi bir şey söylemedi bunla alakalı.
Şuan şöyle bir şey yaşıyorum cuma öğlen erken gebelik testi yaptım negatifti. Cuma gecesi pembe lekelenmem oldu. Cumartesi kahverengiydi. Bugünde normalde adet günüm. Hiç bir şey yok. Wc gidip silindiğimde varla yok arası bi lekelenme var. Hiç adet gibi değil doktoruma sordum. Yarın fsh,lh,e2 ve gebelik için kan testi vermemi istedi. Yarını bekliyorum .Adet oldunuzmu
Yerleşme kanaması olabilirŞuan şöyle bir şey yaşıyorum cuma öğlen erken gebelik testi yaptım negatifti. Cuma gecesi pembe lekelenmem oldu. Cumartesi kahverengiydi. Bugünde normalde adet günüm. Hiç bir şey yok. Wc gidip silindiğimde varla yok arası bi lekelenme var. Hiç adet gibi değil doktoruma sordum. Yarın fsh,lh,e2 ve gebelik için kan testi vermemi istedi. Yarını bekliyorum .
Evet inş öyledir. Sizde mi aşılama oldunuz?Yerleşme kanaması olabilir
Evet 3 gün önce oldum ama pek umudum yok açıkcası.Evet inş öyledir. Sizde mi aşılama oldunuz?
Aynen bende öyleydim. Hala da öyleyim. Çok umutlanıp kendimi kandırmak istemiyorum. Sizde herhangi bir belirti oldu mu şuana kadar?Evet 3 gün önce oldum ama pek umudum yok açıkcası.
Bu sabah afedersiniz sarı sarı kustum ilaçlardan olduğunu düşünüyorumAynen bende öyleydim. Hala da öyleyim. Çok umutlanıp kendimi kandırmak istemiyorum. Sizde herhangi bir belirti oldu mu şuana kadar?
Evet olabilir. Her bünyeyi farklı etkiliyor. İnş sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız bir an önce bebeklerimize kavuşuruzBu sabah afedersiniz sarı sarı kustum ilaçlardan olduğunu düşünüyorum
Amin inşallah cnm sende belirti yokmu bnmki daha erkende seninki baya olmuşEvet olabilir. Her bünyeyi farklı etkiliyor. İnş sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız bir an önce bebeklerimize kavuşuruz
Aşılamayı ilk yaptırdığım gün sancım oldu. Sonrasında göğüs hassasiyetim çok yoğundu. Kasık kramplarımda hep az az vardı şuandada mesela şiddetli bi kasık kramp yok ama hafif değişik sızı gibi bir kramp var. Benim adet öncesi sivilcem çıkar hep sivilce çıkınca dedim tutmadı. Ama halada adet olmadım yani bilemiyorumki belirtiler çok yanıltıcı.Birde insan hamile kalmayı çok isteyince sanırım ayırt edemiyorda belirtileri.Amin inşallah cnm sende belirti yokmu bnmki daha erkende seninki baya olmuş
Aynn cnm çokta kafana takma streste çok yoruyor insanı sen yarın kan testi verAşılamayı ilk yaptırdığım gün sancım oldu. Sonrasında göğüs hassasiyetim çok yoğundu. Kasık kramplarımda hep az az vardı şuandada mesela şiddetli bi kasık kramp yok ama hafif değişik sızı gibi bir kramp var. Benim adet öncesi sivilcem çıkar hep sivilce çıkınca dedim tutmadı. Ama halada adet olmadım yani bilemiyorumki belirtiler çok yanıltıcı.Birde insan hamile kalmayı çok isteyince sanırım ayırt edemiyorda belirtileri.
Kesinlikle aynen bakalım ne çıkacak.Aynn cnm çokta kafana takma streste çok yoruyor insanı sen yarın kan testi ver
Sonucunu burdan yaz cnm merak ettimKesinlikle aynen bakalım ne çıkacak.
tamam canım haberdar ederim.Sonucunu burdan yaz cnm merak ettim
Merhaba sonucu nedir inşallah hamilesintamam canım haberdar ederim.
Merhaba bugün işten öğleden önce çıkamadım sağlık ocakları öğleden sonra kan almıyormuş. Doktorum birkaç hormon testide istedi. Özelde çok pahalı oluyor. O yüzden yarın vereceğim kan. Bu arada hala aynı durumdayım regl olmadım. İnş hamileyimdir, hakkımda hayırlısı.Merhaba sonucu nedir inşallah hamilesin
Merhaba bugün işten öğleden önce çıkamadım sağlık ocakları öğleden sonra kan almıyormuş. Doktorum birkaç hormon testide istedi. Özelde çok pahalı oluyor. O yüzden yarın vereceğim kan. Bu arada hala aynı durumdayım regl olmadım. İnş hamileyimdir, hakkımda hayırlı
Merhabalar test sonucunuz belli oldu mu acabaMerhaba bugün işten öğleden önce çıkamadım sağlık ocakları öğleden sonra kan almıyormuş. Doktorum birkaç hormon testide istedi. Özelde çok pahalı oluyor. O yüzden yarın vereceğim kan. Bu arada hala aynı durumdayım regl olmadım. İnş hamileyimdir, hakkımda hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?