L -Lorien- Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2022 73 35 8 7 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Elisalady #21 Elisalady .!.: Evet ilk aşılamamdı.Allah isteyen herkese nasip etsin.Aşılamalar arasında 1 ay ara verebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Tabi istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz, kist olmadığı müddetçe. Bende sık sık kist oluyordu mecburi ara vermek zorunda kalıyordum :)
Elisalady .!.: Evet ilk aşılamamdı.Allah isteyen herkese nasip etsin.Aşılamalar arasında 1 ay ara verebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Tabi istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz, kist olmadığı müddetçe. Bende sık sık kist oluyordu mecburi ara vermek zorunda kalıyordum :)
E Elisalady Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2021 168 51 48 9 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Elisalady #22 -Lorien- .!.: Tabi istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz, kist olmadığı müddetçe. Bende sık sık kist oluyordu mecburi ara vermek zorunda kalıyordum :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
-Lorien- .!.: Tabi istediğiniz zaman yaptırabilirsiniz, kist olmadığı müddetçe. Bende sık sık kist oluyordu mecburi ara vermek zorunda kalıyordum :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim